SZPiLKA23 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Wam tez dogo działa jakby chciało a nie mogło? Quote
Alicja Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 [FONT=Arial]Dogo se robi jaja :mad:.... i wiecej go nie ma jak jest ...więc melduję , że żyjemy :hand: [/FONT]:loveu: Quote
Aga K Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Witaj Alu :multi: :buzi: fotki :mad: fotki :mad: fotki :mad: ja siem zmobilizowalam, stanelam na rzesach i u nas juz fotencje sa, a u was nima .. Quote
Wyjątek Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Cześć Alu:multi: Wpadłam na chwilę się przywitać. wczoraj miałam więcej czasu ale dogo mi w ogóle nie działało:angryy: Quote
akira Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Wyjątek napisał(a):Cześć Alu:multi: Wpadłam na chwilę się przywitać. wczoraj miałam więcej czasu ale dogo mi w ogóle nie działało:angryy: Mi też wczoraj działać nie chciało :angryy: Quote
Iv_ Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Cześć Alutka :razz: :loveu: no moje Dogo od wczoraj odmawiało wspólpracy :mad: :mad: ale mam nadzieję, że już wychodzi na prostą :evil_lol: Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Hey Alu ;) chyba kazdemu wczoraj dogo dalo popalic :shake: ale mi najbardziej przedwczoraj ....:roll: Quote
Alicja Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 [FONT=Arial]Ja od wczoraj dopiero teraz weszłam :mad: masakra ...dogo do bani , pogoda do bani , samopoczucie do bani ... ide się napić ....kawy :p[/FONT][FONT=Arial]chce ktoś :razz::razz: :loveu: aaaa i ładnie Wam mówię dzień dobry i dzięki za odwiedzinki :multi::multi:potem postaram się nadrobić i może jakieś fotki dam ...póki co nie mam :evil_lol: [/FONT] Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ja oczywiscie poprosze kawki, ale z mleczkiem lub smietanka jesli mozna ;) ja sie niezgodze, ze pogoda do bani .... duzo sniegu i uciedszony fafel ;) nastroj - tak, niestety a o dogo to juz szkoda gadac ehh przynos kawusie to sobie humorek poprawimy z lekka :lol: Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ahh, no ja zapomnialam ! przeciez ja mam ciastka pyszne ! :diabloti: Quote
e.v.a Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ja od wczoraj dopiero teraz weszłam :mad: masakra ...dogo do bani , pogoda do bani , samopoczucie do bani ... ide się napić ....kawy :p[/FONT][FONT=Arial]chce ktoś :razz::razz: [/FONT] ja tez mam wszystko do bani:roll::roll: Quote
apple Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [FONT=Century Gothic]To ja sobie przyszłam:grins:[/FONT] Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 a kawusi jak niebylo tak nima :mad: a ja mialam castka naszykowane no :cool3: kobitki, nie smutac siem Quote
Bullila.nl Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ale dzisiaj chumorki:shake: macie !!!:sweetCyb:rozweselcie sie:sweetCyb: :diabloti: Quote
Alicja Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 [FONT=Arial]Szybciutko się z Wami witam :loveu::loveu::loveu:póki Mnie dogo wpuszcza [/FONT]:mad: Quote
Iv_ Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='majoka']To ja dzisiaj stawiam kawę ale pięknie wygląda ta kawusia :multi: chyba trochę sobie siorbnę jak Ala nie widzi :cool1: :cool3: Czeeeeeee Ala :multi::loveu: P.S Majoka, ale Ty masz avatara :roll: aż dostałam oczopląsu od niego :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widziałam jak Iv siorbała kawę :grins: dzięki Mariolka ;)[/FONT] Quote
Iv_ Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widziałam jak Iv siorbała kawę :grins: dzięki Mariolka ;)[/FONT] :watpliwy: a tak się rozglądałam czy nie ma Ali :roll: musiała wszystko dojrzeć :watpliwy: ale kawusia warta była tego siorbnięcia :cool1: :cool3: Quote
Alicja Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 [quote name='Iv_']:watpliwy: a tak się rozglądałam czy nie ma Ali :roll: musiała wszystko dojrzeć :watpliwy: ale kawusia warta była tego siorbnięcia :cool1: :cool3: [FONT=Arial]siorbaj kochana ...ja się podzielę ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:a dziś pan dr ogladał z aprobatą moje tattoo :multi::multi:i wydał z siebie głos :razz::razz: bo On tak wogóle prawie nic nie mówi ...i wiem że miałkiedyś sunieczkę boxię :p...Madzaleno mozesz Panu P. rzec że pan dr pochwalił :razz:;)[/FONT][FONT=Arial]pewnie temu że na takim ładnym boczu wydziarane to tattoo :eviltong::evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts