jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Robię test ;) ponieważ z Fotosika znika mi limit za każdy transfer linka fotki z fotosika [/FONT] [FONT=Arial]mam limit 5 GB w tym miesiącu nie dałam ANI 1 FOTKI bo robię test i mam tak [/FONT] Pozostało Ci jeszcze 4.749 GB transferu do wykorzystania Statystyki transferu Miesięczny limit transferu 5 GB - Wykorzystany transfer w tym miesiącu 0.251 GB (5.02 %) - Dostępny transfer w tym miesiącu 4.749 GB (94.98 %) [FONT=Arial]Rozumie limit na wrzucanie fotek ale na to że ktoś skopiuje np na dogo i to już ściągają jako zużycie transferu :mad:[/FONT] No ja się też wkurzyłam ostatnio na fotosik, ale jakoś nie chce mi się szukać nowej miejscówki..... Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ja to tak wrzucam w celach reklamowych ;)może ktoś kto potrzebuje zakupi tam a nie w bogatym sklepie i wspomoże psiaczki [/FONT] Wiem, że reklamujesz, ja to zawsze zaglądam na linki, które wstawiasz :) Trza psiakom pomagać :) Quote
Iv_ Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Alicja']Pozostało Ci jeszcze 4.749 GB transferu do wykorzystania Statystyki transferu Miesięczny limit transferu 5 GB - Wykorzystany transfer w tym miesiącu 0.251 GB (5.02 %) - Dostępny transfer w tym miesiącu 4.749 GB (94.98 %) [FONT=Arial][/FONT] :roll: boszszsz jakimś obcym językiem Ala mówi :roll: i ja nic, a nic nie kumam :shake: ale co tam.............zawsze można na inny temat zakumać :cool3: Alu, wstawiaj te swoje linki, bo ja zawsze zaglądam na nie i dzięki temu trafiam tam, gdzie czasem mogę i ja coś pomóc ;) albo poczytać o bezmiarze ludzkiej głupoty :roll: A tak w ogóle to dzień dobry w ten pochmurny dzień :loveu: :multi: Quote
an1a Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] na Photobuckecie nie wiedziałam o so cho :oops: a potrzebowałam na szybko ... a na tym syfie Fotosiku to abonament mam wykupiony :angryy::angryy::angryy: [/FONT] Się zarejestruj to Ci powiem :evil_lol: przynajmniej można 40 zdjęć na raz wrzucać :diabloti: Quote
basia2202 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Alu Alu... coś Ci dam:) jedno serce, które mam! :loveu: aa.. taki dzień dziś mam jakiś przytulaśny :loveu::loveu::loveu: Quote
Wyjątek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 :oops::oops:Ja tyz nie wiem o czym wy godocie :oops::oops: Używam Fotosika i z żadnym transferem czy czyms tam nie miałam problemu. A nic nie wykupowywałam ;) Quote
an1a Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Wyjątek']:oops::oops:Ja tyz nie wiem o czym wy godocie :oops::oops: Używam Fotosika i z żadnym transferem czy czyms tam nie miałam problemu. A nic nie wykupowywałam ;)[/quote] To się zdziwisz jak będziesz chciała hurtem wrzucić zdjęcia pręgusa o 1000 imion :eviltong: Quote
Wyjątek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='an1a']To się zdziwisz jak będziesz chciała hurtem wrzucić zdjęcia pręgusa o 1000 imion :eviltong:[/quote] Wrzucam po 5 bo mi blueconnect inaczej nie wyrabia :eviltong: Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Wyjątek']Wrzucam po 5 bo mi blueconnect inaczej nie wyrabia :eviltong:[/quote] Ja juz dostałam piśmidło, że przekroczę transfer i jak nie zapłacę, to żegnaj Gienia i pousuwają mi foty..... :angryy: Quote
Wyjątek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Ja juz dostałam piśmidło, że przekroczę transfer i jak nie zapłacę, to żegnaj Gienia i pousuwają mi foty..... :angryy:[/quote] :-o:-o:-o Może mnie przeoczyli:evil_lol: Quote
Tepes Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Wiiiitamy:) Tak idę i idę wstecz a tu żadnych zdjęć:D Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']No ja się też wkurzyłam ostatnio na fotosik, ale jakoś nie chce mi się szukać nowej miejscówki..... [FONT=Arial]ja mam opłacony fotosik ale póki co nie korzystam z niego ....muszę mieć czarne na białym jak ładują ludzi w konia ....potem będziemy prowadzic korespondencje [/FONT][quote name='Iv_']:roll: boszszsz jakimś obcym językiem Ala mówi :roll: i ja nic, a nic nie kumam :shake: ale co tam.............zawsze można na inny temat zakumać :cool3: Alu, wstawiaj te swoje linki, bo ja zawsze zaglądam na nie i dzięki temu trafiam tam, gdzie czasem mogę i ja coś pomóc ;) albo poczytać o bezmiarze ludzkiej głupoty :roll: A tak w ogóle to dzień dobry w ten pochmurny dzień :loveu: :multi: [FONT=Arial]Fajniutko ze moje lineczki przynoszą jakąś korzyść ;). [/FONT] [quote name='an1a']Się zarejestruj to Ci powiem :evil_lol: przynajmniej można 40 zdjęć na raz wrzucać :diabloti: [FONT=Arial]oki jak już sie zdecyduję to się zgłoszę ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Ja juz dostałam piśmidło, że przekroczę transfer i jak nie zapłacę, to żegnaj Gienia i pousuwają mi foty..... :angryy: [FONT=Arial]ja w styczniu przekroczyłam ale to było niepłatne jeszcze :angryy:[/FONT] [quote name='Acctiually']Wiiiitamy:) Tak idę i idę wstecz a tu żadnych zdjęć:D [FONT=Arial]były :p[/FONT] [quote name='evaxon']dzien dobry :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]heyka Effuś [/FONT]:loveu: Quote
basia2202 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Ja juz dostałam piśmidło, że przekroczę transfer i jak nie zapłacę, to żegnaj Gienia i pousuwają mi foty..... :angryy: jak to? :crazyeye: jak to zapłacić? :roll: od niedawna sobie założyłam konto na fotosiku... wrzucam... i nie kumam... o co chodzi z tym przekroczeniem i zapłatą? :placz: gdzie to widać? kiedy to następuje? jestem w... szoku :-o i teraz z niego nie wyjdę :roll: Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='basia2202']Alu Alu... coś Ci dam:) jedno serce, które mam! :loveu: aa.. taki dzień dziś mam jakiś przytulaśny :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]:loveu::loveu: przytulaśna Basieńka [/FONT] [quote name='Wyjątek']:oops::oops:Ja tyz nie wiem o czym wy godocie :oops::oops: Używam Fotosika i z żadnym transferem czy czyms tam nie miałam problemu. A nic nie wykupowywałam ;) [FONT=Arial]zajrzyj na wiadomości systemowe [/FONT][FONT=Arial]lub w zakładce transfery beta[/FONT] [quote name='an1a']To się zdziwisz jak będziesz chciała hurtem wrzucić zdjęcia pręgusa o 1000 imion :eviltong: [FONT=Arial]dokładnie :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Siemak.............. [FONT=Arial]witaniec :p [/FONT][quote name='agbar']Czesc Ala.... [FONT=Arial]cześć [/FONT] Quote
Asiaczek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ja od momentu, gdy nauczyłam się wstawiać fotki na DGM, uzywam Imageshack. Fakt, nieraz wariuje, ale ja go juz oswoiłam:lol:. Raptem raz lub 2 razy tak ześwirował, że nie dałam rady i sobie odpuściłam... Ale o żadnych płatnościach w tym "systemie" nie słyszałam. Owszem, możesz sobie wykupić jakis ichniejszy abonament, ale ja "niekoniecznie"..;) Pzdr. Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Asiaczek']Ja od momentu, gdy nauczyłam się wstawiać fotki na DGM, uzywam Imageshack. Fakt, nieraz wariuje, ale ja go juz oswoiłam:lol:. Raptem raz lub 2 razy tak ześwirował, że nie dałam rady i sobie odpuściłam... Ale o żadnych płatnościach w tym "systemie" nie słyszałam. Owszem, możesz sobie wykupić jakis ichniejszy abonament, ale ja "niekoniecznie"..;) Pzdr. [FONT=Arial]Asiaczku , ja kupiłam sobie w Fotosiku konto PRO , lepszy serwer , nieskompresowane foty , albumiki ... ale rozumie wziać opłatę i ustalić nawet kwotę za wrzut fotek , ale nie za to ze KTOŚ inny skopiuje twoją fotę ... za każdy ruch fotki poza fotosikiem ściągają ci z tych 5 GB w moim wypadku .Dlatego w tym miesiącu nie wrzucę żadnej fotki aby zobaczyć ile zjada oglądanie fot .[/FONT] Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='basia2202']jak to? :crazyeye: jak to zapłacić? :roll: od niedawna sobie założyłam konto na fotosiku... wrzucam... i nie kumam... o co chodzi z tym przekroczeniem i zapłatą? :placz: gdzie to widać? kiedy to następuje? jestem w... szoku :-o i teraz z niego nie wyjdę :roll: [FONT=Arial] Basiu , musisz wejść w Panel administracyjny górny prawy róg i z prawej str kliknąć Wiadomość systemowa a z lewej na pasku[/FONT] Transfery BETA Quote
Wyjątek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Wejszłam tam i mam wykorzystane w tym miesiącu nieco ponad 17% a niby przewidywany transfer na ten miesiąc to 14%... O co cho z tym drugim to nie wiem, ale na razie dużo procentów mi zostało :evil_lol: Quote
BeaC Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 :razz::razz::razz: wpadłam Cie witnąc nie mam czasu na nic już zupełnie właśnie siadłam na de w chacie.......... no co jest dopiero 18.50 jeszcze podłogi muszę umyć bo moje kochanieńkie ni zauważyły zmiany pogody i jak se wyłaziły i wracały na dwór tak robią to w takiej samej częstotliwości:angryy::angryy::angryy: Quote
rwpb Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Witam :loveu: Znowu wywołałem dyskusję na Twoim wątku :evil_lol:. Tym razem o transferach :roll:. A ja mam wszystkie swoje fotki na moich prywatnych serwerkach :lol: Quote
Recommended Posts