Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL]http://images6.fotosik.pl/384/f41e95b4320855b2.jpg[/URL] - Ala, ja się do Ciebie przeprowadzam! U nas takiego słonka nie widziałam! Zachodzi z takiej strony, że nie da się go zobaczyć :(

A w ogóle to dzień dobry Pani odpowiedzialna za alarmy ;)

Posted

Alutko- dzis po 7 rano wytargalam psa na spacer, wytargalam z legowiska, ciezko szlo,ale sie udalo. Nie moglam spac, wiec dziad tez nie bedzie mial sie lepiej! No i przechodzilam kolo przedszkola, jasno sie robilo, a tam juz taki ruch! No i tak stanelam , popatrzalam w okienka i o Tobie pomyslalam, ze musisz juz w pracy byc i z tymi bachorami sie meczyc... Wspolczuwam, a ja ide do pryka:)

Posted

[quote name='sota36']Alutko- dzis po 7 rano wytargalam psa na spacer, wytargalam z legowiska, ciezko szlo,ale sie udalo. Nie moglam spac, wiec dziad tez nie bedzie mial sie lepiej! No i przechodzilam kolo przedszkola, jasno sie robilo, a tam juz taki ruch! No i tak stanelam , popatrzalam w okienka i o Tobie pomyslalam, ze musisz juz w pracy byc i z tymi bachorami sie meczyc... Wspolczuwam, a ja ide do pryka:)[/quote]
Pryk to Twój TZ?:oops:

Cześć Alusia:loveu:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witaj mamcia :multi::loveu:

ooo...jaki gorący towarek z gustownym nakryciem na głowie :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
[url]http://images6.fotosik.pl/384/deea8c2a1df22366.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

:placz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz:Umarł mi mój beneq i nie mam dostępu ...teraz korzystam ze Qba na psacerku z Ozzym i sie zasadziłam na stacjonara ....

Komp zrobił śruuuuuu.... po włączeniu pokazuje się str. startowa Windowsa a potem juz tylko czarny ekran z kursorem :angryy: a rano jeszcze było oki :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:placz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz:Umarł mi mój beneq i nie mam dostępu ...teraz korzystam ze Qba na psacerku z Ozzym i sie zasadziłam na stacjonara ....[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Komp zrobił śruuuuuu.... po włączeniu pokazuje się str. startowa Windowsa a potem juz tylko czarny ekran z kursorem :angryy: a rano jeszcze było oki :placz::placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Komputery to świnie są...... :mad:

Posted

[quote name='sota36']Niee, pryk to lozko") O YZcie nie moge tak pisac, bo on mlodszy ode mnie:)[/quote]
E tam bycie prykiem nie jest związane z wiekiem :grins: :grins:

oooooo...........biedactwo :calus: Może trzeba go młotkiem?

Posted

[quote name='SZPiLKA23']A to @ mam nadzieje ze to nic poważnego moze trzeba tylko system od nowa wgrac[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:nie wiem ....pojechał sobie z kolegą .... da mi znać co da się zrobić :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi: jeee ciotka kope lat ;)...[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]ja to sie śmieje że ten goopecek wygląda jak zamarznięty żuczek :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

:evil_lol: faktycznie teraz spojrzałam na tę fotke i wygląda jak zamarznięty :evil_lol: taka wiewiórka z epoki lodowcowej :lol:

Posted

[quote name='rufusowa']:evil_lol: faktycznie teraz spojrzałam na tę fotke i wygląda jak zamarznięty :evil_lol: taka wiewiórka z epoki lodowcowej :lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ino bez zołędzia :evil_lol::evil_lol:

bezduszne kompy .... wiecie jak ja się czuję :placz::placz::placz:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ino bez zołędzia :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][COLOR=#000000][/quote][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]a moze jednak ma jakiego :oops:[/FONT]
:eviltong:

[FONT=Arial][COLOR=red][COLOR=#000000][quote name='Alicja'][/COLOR][B]bezduszne kompy .... wiecie jak ja się czuję :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

:calus:
mam nadzieję, ze uda sie wszystko odzyskac :cool3:

Posted

Gdy mi Ciebie zabraaaaaaaaaaknie, gdy zabraknie mi Cieeeeeeeeeebie.......

A jakoś tak mnie na śpiewanie wzięło :) Jak kompek? W serwisie?

Posted

Alutku....co ten kompek wariuje:shake:
Czesc laleczko:loveu::multi:
Ponadrabialam troszke.....cofnelam sie o 10 stron i nie znalazlam fotek:placz:. Jestescie gaduly i peple:eviltong::shake:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi::loveu: Jestem ..... kompeczek w domeczku ...Piotruś syn koleżanki naprawił :multi::multi::multi:Fajnie ze jesteście :multi::loveu:
Teraz mogę powiedzieć ze AVG jest do doopy .... powpuszczał wiry pomimo aktualizacji , skanów , jeden wir wlazł w plik systemowy :mad: a komp padł dziś 5.42 jak ściągnęłam ostatnią aktualizację AVG ....no to jadziem na starym avaście :p
Dzionek pomimo braku lapka spędziłam milutko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][/COLOR][/FONT][B][FONT=Arial][COLOR=red]Dzionek pomimo braku lapka spędziłam milutko :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

:hmmmm: da się bez kompa dzionek spędzić miło :crazyeye: :crazyeye:
wolę jednak nie próbować :cool3:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]nio ....da ...jak się jedzie do Klocusiowej :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:loveu: aaaaa to jak do zafasolkowanej, to rozumiem można bez kompecka wytrzymać :cool3: ;)

Posted

[quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:witaj [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Chwila bez Dogo i nagle się okazuje jak tego brakuje:razz:[/B][/COLOR][/FONT]