Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Alu :loveu::multi:
u nas napadało, zawiało, zasypało.... leży ze 30cm jak nie więcej śniegu...:roll::shake:
do tego mróz prawie -18 w nocy, teraz jest -16.... ja już mam dość tej zimy nie lubiem takiego czegoś...
ale zapowiadają, że za tydzień ocieplenie i zniknie wszystko:multi: będzie nawet do 6 stopni :)

Posted

[quote name='Alicja']u mnie teraz za oknem -6 więc spoczko :razz::razz:

Uciekam spać ...wstaję o 5 :placz::placz::placz: Dobrej Nocki :calus:

ja o 6...:shake:

Posted

[quote name='Alicja']u mnie teraz za oknem -6 więc spoczko :razz::razz:

Uciekam spać ...wstaję o 5 :placz::placz::placz: Dobrej Nocki :calus:

u mnie nie wiem ile za oknem mroziku, ale jest cicho i bialo, uwielbiam takie dni kiedy centrum miasta jest takie ciche a snieg na ulicach wycisza jezdzace auta :loveu: moglabym tak stac i chlonac ta cisze :loveu:

ja jutro tez wstaje przed 6 :placz:

Posted

[quote name='jbk']A czym się czuje rok? W jaki sposób? :evil_lol:

Mam czuc ze zaczyna sie cos nowego:diabloti:

ale moze nie czuje dlatego ze nie pamietam sylwestra i przejscia od starego do nowego:oops:

Posted

[quote name='Tengusia']u mnie nie wiem ile za oknem mroziku, ale jest cicho i bialo, uwielbiam takie dni kiedy centrum miasta jest takie ciche a snieg na ulicach wycisza jezdzace auta :loveu: moglabym tak stac i chlonac ta cisze :loveu:

no to chyba jedyny plus tej pogody :razz:

ja jutro tez wstaje przed 6 :placz:

ja już powrócona :razz::razz:....dziecków było sztuk 20 :roll:

[quote name='agaciaaa']http://images50.fotosik.pl/46/66fed5d3d5ea18fe.jpg super :)

U nas -20 :cool3:
współczuję Tego mrozu :shake:.... u mnie rano było spokojniutko ... tylko -5 dało się spokojnie iść :razz:

[quote name='jonQuilla']ooo a cóż to za przystojniaczek :) :loveu::loveu:
http://images26.fotosik.pl/310/c4e6009741469a2f.jpg

super to zdjęcie jest :)
http://images50.fotosik.pl/46/66fed5d3d5ea18fe.jpg

pikne pikne pikne :):)

przystojniaczek pozował :p

[quote name='agnethka']zdjątka cudowne :loveu::loveu::loveu:

my tradycyjnie jesteśmy odcięci od świata.... o temperturze i ogólnie śniegu nie wspomnę... a chciałam z psami poćwiczyć, a tu zimno i nici, bo one by się tylko w tym śniegu wściekały... to wzięłam aparat,ale i ze zdjęć gucio wyszło, bo u nas ciągle do tego jest jeszcze pochmurno :shake:

fajnie jak z dala od świata ....ale w takich momentach to chyba niezbyt komfortowa sytuacja ...śnieg i mróz :razz::razz:

[quote name='Medorowa']Witaj Alu, najlepszego dla Ciebie i Twojej rodziny w Nowym Roku:lol:

Medorkowa Madzia :calus:

Posted

[quote name='jbk']Witam poniedziałkowo ;) Do zwykłego trybu pora wrócić :) Niestety....

ano ....wróciłam o 5 rano :cool1:...teraz i do domu wróciłam :razz:

[quote name='SZPiLKA23']Jakis dziwny ten 2009 ...

też masz takie odczucie ?? u mnie też tak nijako :roll:

[quote name='zuzolandia']Witanko;-)
ja wstalam o 11stej...jezdem chora ...dobrze ze mam 2 dni wolnego wiec moze mnie ominie lekarz i L4 :eviltong:

o bidulku ....nie chcę cię straszyć ale jak to grypka to chyba Cię lekarz nie ominie :razz:

[quote name='jbk']Witaj Alusiu ;) Nie chciałabym być upierdliwa, ale po pracy miałaś zamieszczać fotki ;)

o ja cię ...no poczekaj troszkę :p