jbk Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Bożesz ty mój, jakie cudne widoki!! Muszę tam pojechać, bo z zazdrości spuchnę zaraz! Quote
jonQuilla Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] gołąbeczki siadały normalnie na rękach jak coś się dla Nich miało :p[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] w Gdańsku na Długiej też takie gołębie mamy :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak nie cierpie jesieni i zimy tak.... TAM mi sie podobie :loveu: taka śliczna... polska jesień.... :loveu: i wogóle... ładnie tam i .... :mdleje: KCEM GDZIEŚ WYJECHAĆ :placz::placz::placz: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonita Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [B][I][COLOR=blue]Heloł sis :loveu: [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Woooow ile fotów ![/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Aleś się wypoczynkowała[/COLOR][/I][/B] [URL]http://images41.fotosik.pl/17/26b8cfbeae0ce841.jpg[/URL] Quote
Alicja Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czujem się dopieszczona:loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :loveu::loveu: [quote name='jbk']Bożesz ty mój, jakie cudne widoki!! Muszę tam pojechać, bo z zazdrości spuchnę zaraz![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jedź ...warto ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] w Gdańsku na Długiej też takie gołębie mamy :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=Red]w Rybcu też były ino goopi prezydent miasta pognał :mad:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak nie cierpie jesieni i zimy tak.... TAM mi sie podobie :loveu: taka śliczna... polska jesień.... :loveu: i wogóle... ładnie tam i .... :mdleje: KCEM GDZIEŚ WYJECHAĆ :placz::placz::placz: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :calus: oć zabiorę Cię na wycieczkę :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]Heloł sis :loveu: [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Woooow ile fotów ![/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Aleś się wypoczynkowała[/COLOR][/I][/B] [URL]http://images41.fotosik.pl/17/26b8cfbeae0ce841.jpg[/URL][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll::oops: robiłam poważną minę ...i zaś wyszłam jak ciołek :roll: :loveu::multi: mła Sis :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pandisia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=Red]w Rybcu też były ino goopi prezydent miasta pognał :mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Widzę że mamy podobne zdanie na pewne sprawy :evil_lol: Quote
jbk Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial][COLOR=red]w Rybcu też były ino goopi prezydent miasta pognał [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:mad:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:calus: oć zabiorę Cię na wycieczkę :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A u nas latają jak chcą :) Mnie też zabierzesz? Weź mnie, weź mnie!! Quote
lolka75 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 piekne widoki, piekne fotki i piekna wycieczka milo zobaczyc stare smieci po....:hmmmm:....trzech latach. Bo juz chyba tam nie pojade wiecej:-(. Ale cieszkam ze3 sie udala wycieczka i ze troszke odpoczelas:loveu::multi: Quote
Medorowa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 rewelacja:klacz: [url]http://images39.fotosik.pl/17/79a79077361661f4.jpg[/url] Quote
agbar Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Bylam pewna zem tu byla dzis...:hmmmm: moze mi sie to snilo jednak?:cool1: Quote
e.v.a Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 czy moze zapodział sie tutaj jakis serniczek??????:grins: Quote
agnethka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='evaxon']czy moze zapodział sie tutaj jakis serniczek??????:grins:[/quote] serniczek :loveu: ja też chcę! Quote
Vectra Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='agbar']Bylam pewna zem tu byla dzis...:hmmmm: moze mi sie to snilo jednak?:cool1:[/quote] Byłaś :cool1: bladym świtem , lunatyk :hmmmm: Quote
Tengusia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 ktos tu wypowiedzial slowo serniczek [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/hungry.gif[/IMG] Quote
Alicja Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='Pandisia']Widzę że mamy podobne zdanie na pewne sprawy :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] dokładnie :mad:.... machnęłabym mu kijaszkiem po grzbiecie [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']A u nas latają jak chcą :) Mnie też zabierzesz? Weź mnie, weź mnie!![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]szykuj plecak :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='lolka75']piekne widoki, piekne fotki i piekna wycieczka milo zobaczyc stare smieci po....:hmmmm:....trzech latach. Bo juz chyba tam nie pojade wiecej:-(. Ale cieszkam ze3 sie udala wycieczka i ze troszke odpoczelas:loveu::multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]widziałam drogowskaz w Twoje miasteczko :razz: :hmmmm: co do odpoczynku to byłabym się poważnie zastanowiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Medorowa']rewelacja:klacz: [URL]http://images39.fotosik.pl/17/79a79077361661f4.jpg[/URL][/quote] :p [quote name='agbar']Bylam pewna zem tu byla dzis...:hmmmm: moze mi sie to snilo jednak?:cool1:[/quote] :loveu: [quote name='evaxon']czy moze zapodział sie tutaj jakis serniczek??????:grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] o masz .....ale Cię na wspomnienia wzięło :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agnethka']serniczek :loveu: ja też chcę![/quote] :evil_lol: [quote name='Vectra']Byłaś :cool1: bladym świtem , lunatyk :hmmmm:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zombi :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']ktos tu wypowiedzial slowo serniczek [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/hungry.gif[/IMG][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ooo następna :cool1: więc melduję , ze nie ma serniczka :shake: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] więc melduję , ze nie ma serniczka :shake: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] łeeee......:roll: Quote
zuzolandia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Moj tata ma tych srajdachołków chyba ze 200 sztuk....pysza jest zupka z takiego mlodego gołumbka hihihihihihiihihi...... witaj kochana Alusiowo ...nie ma sernika zrobiem se kogel-mogel;-) Quote
BeaC Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [COLOR=DarkRed][B]to tylko ja:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]więc melduję , ze nie ma serniczka :shake: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] pffffff :roll::roll::roll: Quote
Alicja Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='agnethka']łeeee......:roll:[/quote] :cool1: [quote name='zuzolandia']Moj tata ma tych srajdachołków chyba ze 200 sztuk....pysza jest zupka z takiego mlodego gołumbka hihihihihihiihihi...... witaj kochana Alusiowo ...nie ma sernika zrobiem se kogel-mogel;-)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] kogel-mogel tysz dobry ;) a serniczek .... był wtedy na zimno , to następną razą będzie normalny ;) pieczony [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]to tylko ja:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:splat: aaaaa to tylko Ty :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='evaxon']pffffff :roll::roll::roll:[/quote] :eviltong::eviltong: Quote
rwpb Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a serniczek .... był wtedy na zimno , to następną razą będzie normalny ;) pieczony [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Kiedy będzie następna raza? Biorę urlop i jedziemy z Atosem, bo on też lubi :multi: Quote
Alicja Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='rwpb']Kiedy będzie następna raza? Biorę urlop i jedziemy z Atosem, bo on też lubi :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B];) no to kiedy bierzecie urlopik z Atoskiem :p Witam .....NOCĄ :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] Witam .....NOCĄ :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] dobry wieczór:morning: Quote
jonQuilla Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=Red]w Rybcu też były ino goopi prezydent miasta pognał :mad:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]na stos z dziadem :mad: dzień dobry Mamcia :loveu::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts