jonQuilla Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 cześć :multi::loveu: ale pieski się pogryzły :loveu::loveu: i jakie ładne oczka ma kolega Ozzulca :cool3::cool3: Quote
e.v.a Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 http://images45.fotosik.pl/19/3b27769043066a14.jpg aaaaaaaaaaaa boskie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: czesc ALcia:multi: Quote
Alicja Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 :hand: Elooo!!!! na foteckach jest koleżanka ....Lady :p się nazywa a dziś Ozzulek miał wizytę Fazulki :multi::loveu:i ciotki i wujka ;) foty są :roll: szczerze BEZNADZIEJNE :diabloti: ale cioteczka Tengusia też robiła więc zapewne wstawi u Fazulki to ukradniemy :evil_lol: Quote
Matusz Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 dawaj foty i nie marudź :diabloti::eviltong: Quote
Alicja Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Matusz']dawaj foty i nie marudź :diabloti::eviltong: dopiero zrzuciłam i kombinuję co z nimi zrobić :diabloti: Quote
Tengusia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='Alicja']:hand: Elooo!!!! na foteckach jest koleżanka ....Lady :p się nazywa a dziś Ozzulek miał wizytę Fazulki :multi::loveu:i ciotki i wujka ;) foty są :roll: szczerze BEZNADZIEJNE :diabloti: ale cioteczka Tengusia też robiła więc zapewne wstawi u Fazulki to ukradniemy :evil_lol: nie ma tak dobrze !!! dawaj zaraz te foty a my ocenimy czy rzeczywiscie beznadziejne sa czy tylko wyolbrzymiasz rzeczywistosc :mad::evil_lol::eviltong: serniczek byl mniami :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Tengusia']nie ma tak dobrze !!! dawaj zaraz te foty a my ocenimy czy rzeczywiscie beznadziejne sa czy tylko wyolbrzymiasz rzeczywistosc :mad::evil_lol::eviltong: serniczek byl mniami :loveu::loveu::loveu: zaraz wstawie :cool1: tylko troche je pomorduje ... słońce w oki mi świeciło :roll:... a serniczek był do bani :placz: bo rodzynków nie dalam i galaretka zrobiła odwrót :evil_lol:...następnym razem będzie pieczony :loveu: Ozzy chyba się zmęczył :hmmmm: bo śpi :p Quote
Alicja Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Dobra wstawiam ... żeby nie było że się migam :grins: Quote
Tengusia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ej no ciotka powiem ci ze kolory masz ladniejsze niz ja na moich fotach :mdrmed: Quote
Alicja Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Tengusia']ej no ciotka powiem ci ze kolory masz ladniejsze niz ja na moich fotach :mdrmed: podkolorujesz ;) ale masakra to ostre słońce ...z tym sobie jeszcze nie radzę :shake: Quote
Tengusia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ja nie wiem co ty tak panikowalas :hmmmm: jak dla mnie foty sa naprawde fajne az nie wiem czy powinnam swoje pokazywac :eviltong: Quote
Alicja Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Tengusia']ja nie wiem co ty tak panikowalas :hmmmm: jak dla mnie foty sa naprawde fajne az nie wiem czy powinnam swoje pokazywac :eviltong: :roll:... ja nie spanikowałam ...ja się skrytykowałam .... bo mi cholera jak chce żeby się super udało to nie wychodzi :mad: chciałam zaszpanować że potrafię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...nie no ale połowa poszła do kosza :roll: ale na emeryturze się nauczę czyli za jakieś 15 lat :evil_lol::evil_lol: zaraz daję dalej ;) aha i właśnie odkryłam w lodówce sałatkę owocową którą robiłam specjalnie na wasz przyjazd :roll:....tak się zakręcilam że została :oops: Quote
BeaC Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 http://images39.fotosik.pl/19/3249aaaa6157114d.jpg he he he widzę widzę że się spotkanie udało:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='BeaC']http://images39.fotosik.pl/19/3249aaaa6157114d.jpg he he he widzę widzę że się spotkanie udało:multi::multi::multi: :multi:musowo :cool2: Quote
Alicja Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Rinuś']aaaa wyglada jak siostra Ozziego :loveu: młodsza siostrzyczka :loveu::loveu: Quote
Rinuś Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='Alicja'] młodsza siostrzyczka :loveu::loveu: ale to nie jest siostra?bo nie czytałam :eviltong: Quote
Recommended Posts