Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:hand: Elooo!!!! na foteckach jest koleżanka ....Lady :p się nazywa

a dziś Ozzulek miał wizytę Fazulki :multi::loveu:i ciotki i wujka ;)
foty są :roll: szczerze BEZNADZIEJNE :diabloti: ale cioteczka Tengusia też robiła więc zapewne wstawi u Fazulki to ukradniemy :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:hand: Elooo!!!! na foteckach jest koleżanka ....Lady :p się nazywa

a dziś Ozzulek miał wizytę Fazulki :multi::loveu:i ciotki i wujka ;)
foty są :roll: szczerze BEZNADZIEJNE :diabloti: ale cioteczka Tengusia też robiła więc zapewne wstawi u Fazulki to ukradniemy :evil_lol:

nie ma tak dobrze !!! dawaj zaraz te foty a my ocenimy czy rzeczywiscie beznadziejne sa czy tylko wyolbrzymiasz rzeczywistosc :mad::evil_lol::eviltong:

serniczek byl mniami :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Tengusia']nie ma tak dobrze !!! dawaj zaraz te foty a my ocenimy czy rzeczywiscie beznadziejne sa czy tylko wyolbrzymiasz rzeczywistosc :mad::evil_lol::eviltong:

serniczek byl mniami :loveu::loveu::loveu:

zaraz wstawie :cool1: tylko troche je pomorduje ... słońce w oki mi świeciło :roll:... a serniczek był do bani :placz: bo rodzynków nie dalam i galaretka zrobiła odwrót :evil_lol:...następnym razem będzie pieczony :loveu:

Ozzy chyba się zmęczył :hmmmm: bo śpi :p

Posted

[quote name='Tengusia']ej no ciotka powiem ci ze kolory masz ladniejsze niz ja na moich fotach :mdrmed:

podkolorujesz ;) ale masakra to ostre słońce ...z tym sobie jeszcze nie radzę :shake:

Posted

[quote name='Tengusia']ja nie wiem co ty tak panikowalas :hmmmm: jak dla mnie foty sa naprawde fajne az nie wiem czy powinnam swoje pokazywac :eviltong:

:roll:... ja nie spanikowałam ...ja się skrytykowałam .... bo mi cholera jak chce żeby się super udało to nie wychodzi :mad: chciałam zaszpanować że potrafię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...nie no ale połowa poszła do kosza :roll: ale na emeryturze się nauczę czyli za jakieś 15 lat :evil_lol::evil_lol:
zaraz daję dalej ;)
aha i właśnie odkryłam w lodówce sałatkę owocową którą robiłam specjalnie na wasz przyjazd :roll:....tak się zakręcilam że została :oops: