Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rinusiowa ;) nie to nie siostrzyczka

rwpb :evil_lol: Tengusia oganiała się od jęzora Ozzulcowego :evil_lol:

no i kończy się weekend :-( za oknem już zmrok .......

Posted

[quote name='Alicja']no i kończy się weekend :-( za oknem już zmrok .......

A jutro będzie znowu dzień i znowu do pracy :multi::multi::multi::eviltong:

Posted

[quote name='rwpb']A jutro będzie znowu dzień i znowu do pracy :multi::multi::multi::eviltong:

z tym dniem to się zgodzę że może być oki ....nawet mi smaczy bo robię pizzę na obiadek ....ale ze trzeba do pracy to mi się wcale nie podoba :shake:

Posted

wchodze...paczam:crazyeye:...Ozulek sie bardzo zmienil.... jakis drobniejszy, bledszy na pysiolku:crazyeye:
wiec sie uwsteczniam zeby poczytac co sie dzieje.... a to wizytacja:multi::loveu:
to sunienka sliczna drobniutka jak panienke przystalo:loveu::multi:
super wizytacja i super ze Ozulek sie pobawil:loveu::multi:
czyli fajnie minela niedzielka:p

Posted

[quote name='lolka75']wchodze...paczam:crazyeye:...Ozulek sie bardzo zmienil.... jakis drobniejszy, bledszy na pysiolku:crazyeye:
wiec sie uwsteczniam zeby poczytac co sie dzieje.... a to wizytacja:multi::loveu:
to sunienka sliczna drobniutka jak panienke przystalo:loveu::multi:
super wizytacja i super ze Ozulek sie pobawil:loveu::multi:
czyli fajnie minela niedzielka:p

no mieliśmy bardzo miluchnych gościów z Fazulką :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Rinuś']Ja wpadam cały czas :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
bo z nudów nie mam co robić :evil_lol: a ja u Siebie nie dokładam bo dupa nikt nie wchodzi :eviltong:

BYŁAM :mad:

Posted

patrze na twoje foty i jesli to sa te tragiczne zdjecia to nie wiem czy powinnam swoje wstawiac wogole :oops:

powiem ci ze foty swietne ci wyszly, ja zbyt czesto ide na latwizne i robie foty automatem potem wlasnie takie marne efekty wychodza :shake: problem w tym ze mi czytanie instrukcji nic nie da, chocbym ja tysiac razy przeczytala ja potrzebuje zeby ktos wzial mnie za raczke i wszystko w praktyce pokazal ... taki jelopek ze mnie

Posted

[quote name='Tengusia']patrze na twoje foty i jesli to sa te tragiczne zdjecia to nie wiem czy powinnam swoje wstawiac wogole :oops:

powiem ci ze foty swietne ci wyszly, ja zbyt czesto ide na latwizne i robie foty automatem potem wlasnie takie marne efekty wychodza :shake: problem w tym ze mi czytanie instrukcji nic nie da, chocbym ja tysiac razy przeczytala ja potrzebuje zeby ktos wzial mnie za raczke i wszystko w praktyce pokazal ... taki jelopek ze mnie

dawa ciotka .... ja zanim kupiłam Nikonka też jechałam na automacie ...teraz się zaczęłam bawić i uciechy po pachy :evil_lol:;)