Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnethka']łeeee......:roll:

:cool1:

[quote name='zuzolandia']Moj tata ma tych srajdachołków chyba ze 200 sztuk....pysza jest zupka z takiego mlodego gołumbka hihihihihihiihihi......

witaj kochana Alusiowo ...nie ma sernika zrobiem se kogel-mogel;-)

kogel-mogel tysz dobry ;)

a serniczek .... był wtedy na zimno , to następną razą będzie normalny ;) pieczony

[quote name='BeaC']to tylko ja:diabloti::diabloti::diabloti:

:splat: aaaaa to tylko Ty :diabloti::evil_lol:

[quote name='evaxon']pffffff :roll::roll::roll:

:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Alicja']a serniczek .... był wtedy na zimno , to następną razą będzie normalny ;) pieczony
Kiedy będzie następna raza? Biorę urlop i jedziemy z Atosem, bo on też lubi :multi:

Posted

[quote name='rwpb']Kiedy będzie następna raza? Biorę urlop i jedziemy z Atosem, bo on też lubi :multi:

;) no to kiedy bierzecie urlopik z Atoskiem :p

Witam .....NOCĄ :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
Byłaś :cool1: bladym świtem , lunatyk :hmmmm:

a takie mialam wlasnie podejrzenia:cool1:

Dzien dobry Alicjo,jestem tu,pisze do cia i jestem tego w pelni swiadoma:roll::evil_lol:

Posted

:placz:Alciusia...jaka TY biedna z tym wstawaniem:placz:
o piatej to ja usnelam:roll: i snili mi sie terorysci co strzelali w rynku mojego rodzinnego miasta a Maxina byla Szarikiem:stupid::roll::shake:
chyba musze zaczac sluchac muzyki relaksacyjnej czy co:niewiem:

Posted

lolka75 napisał(a):
o piatej to ja usnelam:roll: i snili mi sie terorysci co strzelali w rynku mojego rodzinnego miasta a Maxina byla Szarikiem:stupid::roll::shake:

To się musiała Maxina nieźle wybrudzić, żeby się upodobnić do Szarika ;)

Posted

[quote name='clockwork']jeszcze troche i .....................................................emerytura.... nie martwiaj :diabloti::diabloti:

:multi::multi: witaniec !!!!! :loveu:

EMERYTURA? Jaka emerytura?! Przeca ZUS zbankrutuje lada dzień :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']EMERYTURA? Jaka emerytura?! Przeca ZUS zbankrutuje lada dzień :diabloti:

przy składkach jakie musze im płacić nie zbankrutują :diabloti: w przeciwieństwie do mnie :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']przy składkach jakie musze im płacić nie zbankrutują :diabloti: w przeciwieństwie do mnie :diabloti::diabloti:

Kochana, za nasze składki to oni się bawią, nie łudź się, że zbierają dla Ciebie na potem.... :angryy:

Posted

[quote name='jbk']Kochana, za nasze składki to oni się bawią, nie łudź się, że zbierają dla Ciebie na potem.... :angryy:

eeeeee... no co ty.... ZUS???:crazyeye: w życiu by tego nie zrobili :loveu:
moja pula na emeryture rośnie... bede bogata
:bigcool::B-fly::B-fly::B-fly:

:grab:

Posted

[quote name='clockwork']eeeeee... no co ty.... ZUS???:crazyeye: w życiu by tego nie zrobili :loveu:
moja pula na emeryture rośnie... bede bogata :bigcool::B-fly::B-fly::B-fly:

:grab:

Dobra, to ja się do Ciebie sprowadzę na stare lata ;) Bo dzieciak to mnie pewnie wyrzuci :diabloti:

Posted

jbk napisał(a):
Dobra, to ja się do Ciebie sprowadzę na stare lata ;) Bo dzieciak to mnie pewnie wyrzuci :diabloti:

Ciebie wyrzuci to sie ciesz..... ja mieszkam w Holandii a tu eutanazja:crazyeye::smhair2::grab:

Posted

lolka75 napisał(a):

Lolka..pamietaj narkotyki to narzedzie szatana:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']Lolka..pamietaj narkotyki to narzedzie szatana:diabloti:
e tam szatana.... nigdy nie widzialam szatana....jeno male zielone ludki.... czasem kolorowe chmurki, czasem smoka z glowa jakiegos polityka.... ale nigdy szatana:shake::niewiem:

:diabloti::eviltong:
a co do szatana..... ja mam slub koscielny:diabloti:

Posted

lolka75 napisał(a):
Ciebie wyrzuci to sie ciesz..... ja mieszkam w Holandii a tu eutanazja:crazyeye::smhair2::grab:

Chyba wolę eutanazję, niż spanie pod mostem :diabloti:

Posted

[quote name='lolka75']e tam szatana.... nigdy nie widzialam szatana....jeno male zielone ludki.... czasem kolorowe chmurki, czasem smoka z glowa jakiegos polityka.... ale nigdy szatana:shake::niewiem:

:diabloti::eviltong:
a co do szatana..... ja mam slub koscielny:diabloti:

Myślisz, że kościelny Cię ratuje przed szatanem? A w jaki sposób?? Ja chcę sposób, może też zastosuję :diabloti:

Posted

Dzień Dober :hand: Mła Koffane:loveu::loveu::loveu:
wróciłam padnięta na maxa :roll:....bo nie wiem co mnie kopnęło żeby obudzić się o 3 i nie umieć zasnąć :placz: bo się głupia bałam że zaśpię :splat:
Na razie ZUS jest dla nas łaskawy :p bo oblicza z 3 lat wstecz zasiłki chorobowe ....też se dałam naliczyć ....dostanę na waciki :loveu::sweetCyb::B-fly::B-fly::B-fly:

:angryy: nie działa mi cytowanie wielokrotne :mad:

aha ....też jestem Stanu Wolnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie mam glejta z kościoła :eviltong: bierzmowania tysz ni mom :p