Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przyszłam sie do ciebie pożalić że mi multi nie działa.............tyś tu dłuzej na tym dogo to pewno masz wtyki.....noooo załatw mi multi:modla::modla::modla: prosem:roll::loveu:

Posted

[quote name='apple']No i co z tej waszej pałowej motywacji.........nadal mnie nie dziala ten jak to Ala powiedziała łon:roll: ....ten dinks:roll:

Najwyraźniej nie trafiłyśmy pałą na żadną osobą z mocami decyzyjnymi :mad:

Posted

[quote name='jbk']Najwyraźniej nie trafiłyśmy pałą na żadną osobą z mocami decyzyjnymi :mad:No to na kogo wy tymi pałami machacie......ja myślałam że tylko na decyzyjnych.......bo jak nie to ja spadam bo jeszcze się mnie dostanie:scared:

Posted

[quote name='agnethka']to jest test multi - mogę cytować to co jest PRZED ostatnim wpisem w danym temacie :roll:A ja nadal nie moge sie wypowiedzieć w wersji multi:placz:

Posted

A ja nie dość że nie mogę multi-cytować to jeszcze nie miałam teraz dogo :cool1:

byłam sobie i Ozzulkowi zrobić relaxa , potem byliśmy na zakupach ... teraz będę robić :splat: gołąbki :roll:

Posted

[quote name='Alicja']A ja nie dość że nie mogę multi-cytować to jeszcze nie miałam teraz dogo :cool1:

byłam sobie i Ozzulkowi zrobić relaxa , potem byliśmy na zakupach ... teraz będę robić :splat: gołąbki :roll:

golabki som super:cool2:..... ale tylko te kapuscianoryzowomiesne:multi:....bo te na dachu to latajace paskudy:roll:
czesc Alusia:loveu:
a jaki bedzie sosik do golabeczkow:sabber:

Posted

Ja też na gołąbka bym się chciała załapać, został Ci jakiś z wczoraj?? A najlepiej dwa, bo jeden to tak jakoś śmierdzi.... malizną :evil_lol:

Posted

Aguś ...Dziewica Ty Nasza... Doberek :loveu: ... są gołąbki ...są ;)

jbk...( jak Ci na imionko :p) gołąbki robiłam wczoraj na dzisiaj i na jutro :grins: i są ;)

Żonkilka :multi::loveu:cześć Córcia

Dżapuszkowa ....no oć
:loveu:;)

Wiecie jakie to szczęście mieć WEEKEND :multi::multi::multi: