jonQuilla Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 uuu ile ślicznych widoczków i nie tylko :loveu::loveu: fajne te góry stołowe :) http://images38.fotosik.pl/17/9b14c32501121e6c.jpg to mnie się bardzo podoba :) Quote
Alicja Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Och jak Ci zazdroszczę takiego relaxu . Piękne okolice i foteczki super :cool2:. naprawdę było super i teraz nie żałuję że pojechałam :p [quote name='malawaszka']superacncko - i to właśnie jesienią chyba tam najpiękniej :loveu: masz rację ...poprzednio byłam później gdzie już nie było kolorowych listków i była chlapa :diabloti: , nie było tak ładnie :shake: [quote name='Bullila.nl']poczekaj spakuje psy i jade...:evil_lol: To super ze mozna z psami:multi:,ale tu kolo mnie gdzie jest Park Natury i wszelakie zwierzaki tam mieszkaja w tym 100-ki konikow polskich ,to jak bylam z Bullitem i Vesper i corcia to powiem Ci ze rzadna przyjemnosc...przynajmniej z moim bullitkiem,za duzo zapachow wszelakiej zwierzyny i pies mi ciagna we wszystkie strony jak guuupi:shake::cool3: zmnienialam sie z Natscha bo az reka bolala i nic do tego mijego zwierza nie docieralo...tylko zapach zwierzyny:evil_lol: a dodam ze moj piesek ma juz na sumieniu zabojstwo drobiu:evil_lol: szczerze przyznam , że tam nie widziałam żadnego zwierzaka dzikusa :roll: [quote name='Vectra']o wróciłaś z tortur :diabloti: fotki ładne, tylko ta jesień mi się na nich nie podoba :( jak ja nie cierpię zimy :placz: było SUPER:multi::multi: [quote name='jonQuilla']uuu ile ślicznych widoczków i nie tylko :loveu::loveu: fajne te góry stołowe :) http://images38.fotosik.pl/17/9b14c32501121e6c.jpg to mnie się bardzo podoba :) gołąbeczki siadały normalnie na rękach jak coś się dla Nich miało :p [quote name='agbar']Dzien dober:multi::p doberek :multi::p Quote
Alicja Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='Pandisia']Cześć :loveu: :multi: siedem :multi::loveu: Quote
Alicja Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='apple']Przyszłam sie przytulić:calus: oć maleńka Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Alicja'] oć maleńka Czujem się dopieszczona:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jbk Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Bożesz ty mój, jakie cudne widoki!! Muszę tam pojechać, bo z zazdrości spuchnę zaraz! Quote
jonQuilla Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Alicja'] gołąbeczki siadały normalnie na rękach jak coś się dla Nich miało :p w Gdańsku na Długiej też takie gołębie mamy :eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 jak nie cierpie jesieni i zimy tak.... TAM mi sie podobie :loveu: taka śliczna... polska jesień.... :loveu: i wogóle... ładnie tam i .... :mdleje: KCEM GDZIEŚ WYJECHAĆ :placz::placz::placz: Quote
bonita Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Heloł sis :loveu: Woooow ile fotów ! Aleś się wypoczynkowała http://images41.fotosik.pl/17/26b8cfbeae0ce841.jpg Quote
Alicja Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='apple']Czujem się dopieszczona:loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: [quote name='jbk']Bożesz ty mój, jakie cudne widoki!! Muszę tam pojechać, bo z zazdrości spuchnę zaraz! jedź ...warto ;) [quote name='jonQuilla'] w Gdańsku na Długiej też takie gołębie mamy :eviltong::eviltong: w Rybcu też były ino goopi prezydent miasta pognał :mad: [quote name='clockwork']jak nie cierpie jesieni i zimy tak.... TAM mi sie podobie :loveu: taka śliczna... polska jesień.... :loveu: i wogóle... ładnie tam i .... :mdleje: KCEM GDZIEŚ WYJECHAĆ :placz::placz::placz: :calus: oć zabiorę Cię na wycieczkę :loveu: Quote
Alicja Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='bonita']Heloł sis :loveu: Woooow ile fotów ! Aleś się wypoczynkowała http://images41.fotosik.pl/17/26b8cfbeae0ce841.jpg :roll::oops: robiłam poważną minę ...i zaś wyszłam jak ciołek :roll: :loveu::multi: mła Sis :multi: Quote
Pandisia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Alicja'] w Rybcu też były ino goopi prezydent miasta pognał :mad: Widzę że mamy podobne zdanie na pewne sprawy :evil_lol: Quote
jbk Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Alicja']w Rybcu też były ino goopi prezydent miasta pognał :mad: :calus: oć zabiorę Cię na wycieczkę :loveu: A u nas latają jak chcą :) Mnie też zabierzesz? Weź mnie, weź mnie!! Quote
lolka75 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 piekne widoki, piekne fotki i piekna wycieczka milo zobaczyc stare smieci po....:hmmmm:....trzech latach. Bo juz chyba tam nie pojade wiecej:-(. Ale cieszkam ze3 sie udala wycieczka i ze troszke odpoczelas:loveu::multi: Quote
Medorowa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 rewelacja:klacz: http://images39.fotosik.pl/17/79a79077361661f4.jpg Quote
agbar Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Bylam pewna zem tu byla dzis...:hmmmm: moze mi sie to snilo jednak?:cool1: Quote
e.v.a Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 czy moze zapodział sie tutaj jakis serniczek??????:grins: Quote
Vectra Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 agbar napisał(a):Bylam pewna zem tu byla dzis...:hmmmm: moze mi sie to snilo jednak?:cool1: Byłaś :cool1: bladym świtem , lunatyk :hmmmm: Quote
Alicja Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='Pandisia']Widzę że mamy podobne zdanie na pewne sprawy :evil_lol: dokładnie :mad:.... machnęłabym mu kijaszkiem po grzbiecie [quote name='jbk']A u nas latają jak chcą :) Mnie też zabierzesz? Weź mnie, weź mnie!! szykuj plecak :p [quote name='lolka75']piekne widoki, piekne fotki i piekna wycieczka milo zobaczyc stare smieci po....:hmmmm:....trzech latach. Bo juz chyba tam nie pojade wiecej:-(. Ale cieszkam ze3 sie udala wycieczka i ze troszke odpoczelas:loveu::multi: widziałam drogowskaz w Twoje miasteczko :razz: :hmmmm: co do odpoczynku to byłabym się poważnie zastanowiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Medorowa']rewelacja:klacz: http://images39.fotosik.pl/17/79a79077361661f4.jpg :p [quote name='agbar']Bylam pewna zem tu byla dzis...:hmmmm: moze mi sie to snilo jednak?:cool1: :loveu: [quote name='evaxon']czy moze zapodział sie tutaj jakis serniczek??????:grins: o masz .....ale Cię na wspomnienia wzięło :roll: [quote name='agnethka']serniczek :loveu: ja też chcę! :evil_lol: [quote name='Vectra']Byłaś :cool1: bladym świtem , lunatyk :hmmmm: zombi :p [quote name='Tengusia']ktos tu wypowiedzial slowo serniczek ooo następna :cool1: więc melduję , ze nie ma serniczka :shake: Quote
zuzolandia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Moj tata ma tych srajdachołków chyba ze 200 sztuk....pysza jest zupka z takiego mlodego gołumbka hihihihihihiihihi...... witaj kochana Alusiowo ...nie ma sernika zrobiem se kogel-mogel;-) Quote
Recommended Posts