Vectra Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ehhhh , jak mi ZUS przysłał niedawno ile ja tam mam , to na waciki cienko będzie :evil_lol: 12 lat działalności gosp - ha tak się zabawie na emeryturze :diabloti: Quote
agbar Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='lolka75']e tam szatana.... nigdy nie widzialam szatana....jeno male zielone ludki.... czasem kolorowe chmurki, czasem smoka z glowa jakiegos polityka.... ale nigdy szatana:shake::niewiem: :diabloti::eviltong: a co do szatana..... ja mam slub koscielny:diabloti: Lolka rzuc te zielsko..nie pal kuuurde:diabloti: [quote name='Alicja']Dzień Dober :hand: Mła Koffane:loveu::loveu::loveu: wróciłam padnięta na maxa :roll:....bo nie wiem co mnie kopnęło żeby obudzić się o 3 i nie umieć zasnąć :placz: bo się głupia bałam że zaśpię :splat: Na razie ZUS jest dla nas łaskawy :p bo oblicza z 3 lat wstecz zasiłki chorobowe ....też se dałam naliczyć ....dostanę na waciki :loveu::sweetCyb::B-fly::B-fly::B-fly: :angryy: nie działa mi cytowanie wielokrotne :mad: aha ....też jestem Stanu Wolnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie mam glejta z kościoła :eviltong: bierzmowania tysz ni mom :p ooo witaj w gronie panienek ..grzesznico:evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Vectra napisał(a):ehhhh , jak mi ZUS przysłał niedawno ile ja tam mam , to na waciki cienko będzie :evil_lol: 12 lat działalności gosp - ha tak się zabawie na emeryturze :diabloti: A mnie przyslali w pl. oczywiscie ze w funduszu emertytalnym Pionnier mam juz 800zl.:multi::evil_lol: Alla ,ale moze do 3 ej spalas szybko..???:evil_lol: Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ja mam ślub kościelny ......znaczy się nie mam tu czego szukac Tak?:roll: Quote
Rinuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='agbar']Lolka..pamietaj narkotyki to narzedzie szatana:diabloti: Toż Ty nie wiesz co gadasz :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: VIP-ie :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Cześć Alu :loveu: Quote
agbar Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Rinuś']Toż Ty nie wiesz co gadasz :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: VIP-ie :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Cześć Alu :loveu: Alez oczywiscie ze wiem:loveu: Jam na droge cnoty weszla,w czystosci zyc bede i bez grzechu:loveu: Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='agbar'] Jam na droge cnoty weszla,w czystosci zyc bede i bez grzechu:loveu:Buahahahahahahahahahahahahahaha:roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 :roll: o lal la ....to tera same święto jebliwe będą :roll::evil_lol: Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Alicja']:roll: o lal la ....to tera same święto jebliwe będą :roll::evil_lol: ja nie jestem:roll:......ja tylko udaje:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 taaaa bardzo atrakcyjny temat :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='agbar']Alez oczywiscie ze wiem:loveu: Jam na droge cnoty weszla,w czystosci zyc bede i bez grzechu:loveu: :hmmmm: taaaaaa:roll: Quote
Alicja Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Zapraszam na Bazarek wystawiony przez Malawaszkę http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122308 Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Alicja']Zapraszam na Bazarek wystawiony przez Malawaszkę http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122308 hahaha zanim dotarło do mózgownicy że to mój to weszłam na niego :evil_lol: dzięki Alu :loveu: Quote
Matusz Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Hej Alllllluuuu:multi::multi::loveu::multi::multi: :evil_lol: Quote
rwpb Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='lolka75']e tam szatana.... nigdy nie widzialam szatana....jeno male zielone ludki.... czasem kolorowe chmurki, czasem smoka z glowa jakiegos polityka.... ale nigdy szatana:shake::niewiem: :diabloti::eviltong: a co do szatana..... ja mam slub koscielny:diabloti: A ja widziałem kiedyś białe myszki :lol::lol::lol: Quote
lolka75 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 rwpb napisał(a):A ja widziałem kiedyś białe myszki :lol::lol::lol: biale myszki to podobno po nadmiernej alkoholizacji sie pokazuja:cool3: Quote
Bullila.nl Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 lolka75 napisał(a):biale myszki to podobno po nadmiernej alkoholizacji sie pokazuja:cool3: tez ,ale ja tez slyszlam ze od nadmiaru ziola..:evil_lol: Quote
basia2202 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 wow wow wow!! :crazyeye: jakie cudne "stołowe" fotaski :multi: aż nie wiem, którą zacytować... cuuuudne te góry:loveu: aleś miała Alutku wyprawę...:) buźka Quote
Rinuś Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Wstawaj ranny ptaszku :evil_lol: Ja już od 7 w pracy...bleeee:shake: Quote
jbk Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 lolka75 napisał(a):biale myszki to podobno po nadmiernej alkoholizacji sie pokazuja:cool3: A ja na trzeźwo widywałam ;) Brat hodował :eviltong: Quote
Alicja Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Witam z raniolka :multi::multi::multi: dziś na 12 tą więc pospałam :p Waszko ....aleś się zakręciła :evil_lol: :hand: elo Wnuś ;) rwpd ja widziałam białe myszki ;) nawet w rękach je miałam :evil_lol:a byław wtedy niewinnym dziecięciem a Lolka i Lila zaraz tutaj o ziołach i alkoholizacji :roll: Basieńko :multi:, było wspaniale ... pojechałabym jeszcze :roll: Rinusiowa .... no cóż ...ktoś musi pracować :cool1:...ja jutro na 6 :angryy: Aha ...nadal mi nie działa wielokrotne :angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='jbk']A ja na trzeźwo widywałam ;) Brat hodował :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...moja kumpela miała i to też na trzeźwo ;)w 2 klasie Szkoły Podstawowej :p Quote
agbar Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='apple']Buahahahahahahahahahahahahahaha:roflt::roflt::roflt: :niewiem: [quote name='Alicja']taaaa bardzo atrakcyjny temat :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: taki na czasie:evil_lol: [quote name='Alicja'] :hmmmm: taaaaaa:roll: smiesz watpic:diabloti: Quote
Rinuś Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 A mi działa selektywne...póki co :evil_lol: Quote
Recommended Posts