malawaszka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 sześć :grins: przyszłam zerknąć czy jużżeście przestały o tych penisach zboczenice jedne :shake: fajne fotki widziałam :loveu: Quote
Wyjątek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 A tu u Was jak nie penisy to jakieś okołoodbytowe tematy :diabloti: Cześć Aluś! Śpisz już? No co Ty?? Czyżbyś musiała rano wstać?? :diabloti::roll::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 malawaszka napisał(a):sześć :grins: przyszłam zerknąć czy jużżeście przestały o tych penisach zboczenice jedne :shake: fajne fotki widziałam :loveu: głodnemu chleb na myśli :diabloti: witaj mamuśka :loveu: Quote
furciaczek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Mialam czytac...ale nie bede bo padam:evil_lol: Wiec milej nocki i dobrego dnia zycze :loveu: Quote
LAZY Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Matko jezdem prawie pierwsza u Ciebie a to poprostu coś nienormalnego. Witaj! I pupeczkę Ozzulkową, przetartą chusteczka dla niemowlaka ucałuj ode mnie:loveu: Quote
AlKil Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Z uwagi na to, że mam chwilę - poczytałam o doopalonach i innych intymniach Witaj pracująca Kobieto!:loveu: Quote
Alicja Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 rwpb napisał(a):he, he a ja budzę z rana mój telefon :diabloti: biedny telefonik :roll::evil_lol: malawaszka napisał(a):sześć :grins: przyszłam zerknąć czy jużżeście przestały o tych penisach zboczenice jedne :shake: tak jAnielico :p fajne fotki widziałam :loveu: no chocia jedna o FOTACH napisała :loveu::multi: Wyjątek napisał(a):A tu u Was jak nie penisy to jakieś okołoodbytowe tematy :diabloti: bo to deviant Art blog :diabloti: Cześć Aluś! Śpisz już? No co Ty?? Czyżbyś musiała rano wstać?? :diabloti::roll::evil_lol: ano kiedyś trzeba się wyspać :eviltong: Vectra napisał(a):głodnemu chleb na myśli :diabloti: witaj mamuśka :loveu: witaj Ewuśka :loveu: furciaczek napisał(a):Mialam czytac...ale nie bede bo padam:evil_lol: Wiec milej nocki i dobrego dnia zycze :loveu: miłego dzioneczka :loveu: LAZY napisał(a):Matko jezdem prawie pierwsza u Ciebie a to poprostu coś nienormalnego. Witaj! I pupeczkę Ozzulkową, przetartą chusteczka dla niemowlaka ucałuj ode mnie:loveu: pocałuję w czółko :loveu:witaj :multi: AlKil napisał(a):Z uwagi na to, że mam chwilę - poczytałam o doopalonach i innych intymniach Witaj pracująca Kobieto!:loveu: witaj zabiegana :multi::loveu: Quote
BeaC Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ..cześć ty przed w trakcie czy po???:diabloti::diabloti::diabloti: chodzi mi o twoje bachorki w pracy:cool1: Quote
Alicja Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 BeaC napisał(a):..cześć ty przed w trakcie czy po???:diabloti::diabloti::diabloti: chodzi mi o twoje bachorki w pracy:cool1: przecie wiem :p.....jestem PRZED :angryy:...cześć :p Quote
BeaC Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 przyniosłam ci cobyś se do pracy wzieła:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agbar Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Przemknelam, nieco obejrzalam nnieco poczytalam:roll: lece dalej:hand::loveu: Quote
jonQuilla Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 przyszłam machnąć Ci na powitanie nowego dnia rączką :loveu::hand: Quote
Alicja Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 jbk napisał(a):Dzień dobry bardzo :) doberek :hand: BeaC napisał(a):przyniosłam ci cobyś se do pracy wzieła:diabloti::diabloti::diabloti: o:multi:...jak miło ze s twej strony :loveu::loveu::loveu: agbar napisał(a):Przemknelam, nieco obejrzalam nnieco poczytalam:roll: lece dalej:hand::loveu: widzę ze nie ;)co poczytałaś :evil_lol: uważaj na koominki :evil_lol: papapappapapapappapap:hand::loveu: Quote
Alicja Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 jonQuilla napisał(a):przyszłam machnąć Ci na powitanie nowego dnia rączką :loveu::hand: dopsz że tylko rączką :grins: Quote
jonQuilla Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Alicja napisał(a):dopsz że tylko rączką :grins: :hmmmm: nic innego do głowy mi nie przyszło........ :siara: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ja chciałam po cichu napomknąć , że na dogomnii jest sporo nieletnich :diabloti: a wy ciągle o tych frędzlach , noo :mad: Quote
Selket Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Witanko :multi: :multi: Oooo....Alicja już w pracy :loveu: TO miłego dnia życzę :grins: :grins: Quote
rufusowa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ooo ja też witanko :loveu: to juz popracowe pewnie będzie, bo znowu sie spozniłam z kaffą :shake: milego dzionka! :multi: Quote
bigos Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ja jestem pełnoletnia i sie z ozzulkami ładnie witam:loveu: Quote
Alicja Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 jonQuilla napisał(a)::hmmmm: nic innego do głowy mi nie przyszło........ :siara: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no taaaa koniec tygodnia nie sprzyja myśleniu ;) Vectra napisał(a):ja chciałam po cichu napomknąć , że na dogomnii jest sporo nieletnich :diabloti: a wy ciągle o tych frędzlach , noo :mad: aaaa o chwościkach :p nieletni wystąp :mad: Selket napisał(a):Witanko :multi: :multi: Oooo....Alicja już w pracy :loveu: TO miłego dnia życzę :grins: :grins: byłam ...wróciłam :mdleje: rufusowa napisał(a):ooo ja też witanko :loveu: to juz popracowe pewnie będzie, bo znowu sie spozniłam z kaffą :shake: milego dzionka! :multi: kaffa będzie jutro rano 5.10 :p bigos napisał(a):ja jestem pełnoletnia i sie z ozzulkami ładnie witam:loveu: :multi::loveu: anetta napisał(a):Dzien doberek :grins: berek :multi: Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Alicja napisał(a): nieletni wystąp :mad: zgłaszam się na ochotnika :multi: :multi: :multi: :diabloti: Quote
Alicja Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Vectra napisał(a):zgłaszam się na ochotnika :multi: :multi: :multi: :diabloti: :megagrin::megagrin::megagrin:tom się uśmiała :diabloti: Quote
Recommended Posts