furciaczek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Haha a Wy caly dzien o penischa gadalyscie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 agnethka napisał(a):a tu jak nie penisy to siurole :diabloti: :evil_lol: Bullila.nl napisał(a):nooo:evil_lol:Franek tez ma w kropki...:lol: Wyjątek napisał(a):Pfff a ja czekam na tego penisa :evil_lol: Już po 12, dzieci poszły spać! :-P nosz napisałam Weszce a tu NIC ...ja Wam mogę tego z kamienia co najwyżej wkleić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: anetta napisał(a)::mdleje::mdleje: :megagrin: :p furciaczek napisał(a):Haha a Wy caly dzien o penischa gadalyscie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a żeby dzień ...one i w nocy to mają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakem Guliwer pomykam w Krainę Liliputów Quote
BeaC Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 wiem wiem wiem nie będę Cię nerwować w pracy jak wrócisz to se przeczytasz jak dzi machałam na dzień dobry bardzo:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Wyjątek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Alicja napisał(a): a żeby dzień ...one i w nocy to mają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przecie w nocy to normalka! :diabloti::evil_lol: Quote
Tengusia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 cze cioteczka :hand: jak tam rozpoczecie roku ??? my juz po, tak jakby nie mogli dziecia dac planu lekcji na pierwszych zajeciach :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 BeaC napisał(a):wiem wiem wiem nie będę Cię nerwować w pracy jak wrócisz to se przeczytasz jak dzi machałam na dzień dobry bardzo:diabloti::diabloti::diabloti: to ja Ci odmachuje :hand: Wyjątek napisał(a):Przecie w nocy to normalka! :diabloti::evil_lol: a ja tam nie wiem :siara: Tengusia napisał(a):cze cioteczka :hand: jak tam rozpoczecie roku ??? my juz po, tak jakby nie mogli dziecia dac planu lekcji na pierwszych zajeciach :evil_lol: :hand: moje mają spoko ....one zawsze przychodzą jak chcą ...od 6-8 ..zabierają też ....byle do 16 tej :roll: Quote
furciaczek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 A to juz rozpoczecie roku szkolenego:crazyeye::oops: Kurna koniec wakacji:placz: Quote
Alicja Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 furciaczek napisał(a):A to juz rozpoczecie roku szkolenego:crazyeye::oops: Kurna koniec wakacji:placz: tak by to było :roll:...dziś 1 września:placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Wyjątek napisał(a):Ja mam jeszcze miesiąc wolnego :D a ja 2 tygodnie urlopa do wybrania :multi::multi::multi: Quote
furciaczek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Alicja napisał(a):tak by to było :roll:...dziś 1 września:placz::placz::placz: Gdyby nie dogo nie wiedzialabym na jakim swiecie zyje:evil_lol: Kurde..skoro pierwszy to mam dzisiaj impreze w domu:roll::shake: Quote
rufusowa Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 cze Cioteczko :loveu: ale ciekawe tematy przegapiłam :shake: :diabloti: foty trawiaste super - zazdraszczam Wam takich terenów spacerowych... ehh....nic tylko na wies trza sie przenieść :cool3: Quote
Alicja Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 furciaczek napisał(a):Gdyby nie dogo nie wiedzialabym na jakim swiecie zyje:evil_lol: Kurde..skoro pierwszy to mam dzisiaj impreze w domu:roll::shake: aaaaa no widzisz jak dogo kształci :razz::evil_lol: Co to za impra :razz::razz: rufusowa napisał(a):cze Cioteczko :loveu: ale ciekawe tematy przegapiłam :shake: :diabloti: foty trawiaste super - zazdraszczam Wam takich terenów spacerowych... ehh....nic tylko na wies trza sie przenieść :cool3: no cze spóźnialska Cioteczko :multi::loveu:...jak ciekawe temata to Ciebie nie ma :cool1: co do spacerniaka to akurat tam trzeba podjechać autkiem ;) Quote
Alicja Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 jonQuilla napisał(a):dzień dobry :multi::loveu: :razz::razz:ooo Córcia :p:loveu: Quote
Alicja Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 agnethka napisał(a):my już po rozpoczęciu :evil_lol: i już ciągną kase: 66,50zł za książeczki (5szt. dla 5-latka) + 25zł ubezpieczenie i zapewne jeszcze "w praniu" coś doskoczy :diabloti: u nas ubezpieczenie droższe ...37 zł ...książki nawet nie wiem :shake:, bo koleżanka ma teczkę z papierami ... cena książek nie od nas zalezy ...niestety ... najdziwniejsze u nas jest to że najwięcej rodziców stara się o miejsca dla swych pociech w tych przedszkolach gdzie najwięcej się płaci , bo są jakieś dodatkowe zajęcia ... tak jakby dziecko musiało mieć zagospodarowany cały dzień :cool1: Quote
zuzolandia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 hmmmmmmmmmm jak tu milusio było...tak peniskowo hihihihih nooooooo i koffana kuniec labyy....trza sie znowu mordowac z dzieciecymi rodzicielami hiihi buziole!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 zuzolandia napisał(a):hmmmmmmmmmm jak tu milusio było...tak peniskowo hihihihih nooooooo i koffana kuniec labyy....trza sie znowu mordowac z dzieciecymi rodzicielami hiihi buziole!!!!!!!!! buziole ;)...ano kuniec laby ....:placz: agnethka napisał(a):nasze przedszkole jest właściwie GRATIS :multi: tyle co ja zapłace za książki, ubezpieczenie, jakiś komitet rodzicielski (co by dla pociech było), później jakieś świąteczne zrzutki - ale dzieci mają fajnie, co miesiąc w przedszkolu jakieś święto: dzień pieczonego ziemniaka, dzień pluszowego misia, mikołajki, bal choinkowy :loveu: muszę przyznać, że panie prowadzące przedszkole są super i wiem, że pieniądze jakie dajemy są wykorzystywane dla dzieciaków :) u nas dodatkowo płacą za żywienie i czesne za miejsce ...więc opłaty dość ciekawe :roll:..też mamy mnóstwo imprez dla dzieci i rodzin ;) My po wyprawie na 1 szy spacerek z Pańciem :multi::multi::multi:....wynik taki ...mamy 1 podgrzybka i bardzo mokrego i upiaszczonego ale szczęśliwego psa ...:loveu:i troszkę fotecek :p Quote
Bullila.nl Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Hello, Beda fotki tego szczesliwego brudnego usmiechnietego????:diabloti: Quote
rufusowa Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Alicja napisał(a):no cze spóźnialska Cioteczko :multi::loveu:...jak ciekawe temata to Ciebie nie ma :cool1: co do spacerniaka to akurat tam trzeba podjechać autkiem ;) no bo ja to jakas dziwna jestem....tylko 5 dni w tygodniu siedze na dogo :shake: podjechać....u nas chyba jednak nie przejdzie....trza by było z pol godziny jechać z dwoma piesami przy czym jeden tego nienawidzi :evil_lol: ja sie wole wyprowadzić...tylko potrzebuje małej fortunki :knuje: Quote
Alicja Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Bullila.nl napisał(a):Hello, Beda fotki tego szczesliwego brudnego usmiechnietego????:diabloti: bedom :grins: rufusowa napisał(a):no bo ja to jakas dziwna jestem....tylko 5 dni w tygodniu siedze na dogo :shake: podjechać....u nas chyba jednak nie przejdzie....trza by było z pol godziny jechać z dwoma piesami przy czym jeden tego nienawidzi :evil_lol: ja sie wole wyprowadzić...tylko potrzebuje małej fortunki :knuje: otóż to .....FORTUNKA :loveu::loveu::loveu: to jest to czego i nam brakuje:shake::mad: Quote
e.v.a Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:....wynik taki ...mamy 1 podgrzybka i bardzo mokrego i upiaszczonego ale szczęśliwego psa ...:loveu:i troszkę fotecek :p grzybki mam upiaszczonego i mokrego psa miewam to poprosze o fotki:grins: cze Alcia:multi: Quote
Alicja Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 evaxon napisał(a):grzybki mam upiaszczonego i mokrego psa miewam to poprosze o fotki:grins: cze Alcia:multi: EFFCIA :bigcool: zaraz dam kilka ...i potem znikam do TZta ;):loveu: ale wrócę :p Quote
Recommended Posts