Tepes Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Jak szaleje po wodzie:loveu: http://images43.fotosik.pl/7/28544b4cbde00244.jpg tu świetnie wygląda:evil_lol: Quote
Tengusia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 wodno piaskowy Ozzulec :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Acctiually napisał(a):Jak szaleje po wodzie:loveu: http://images43.fotosik.pl/7/28544b4cbde00244.jpg tu świetnie wygląda:evil_lol: Tengusia napisał(a):wodno piaskowy Ozzulec :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie chciałybyście ogladać samochodu po wycieczce :grins: mam jeszcze ze 100 takich fotek :roll: Quote
an1a Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Bry :) Ja stała, ale cichcem, teraz się odzywam :evil_lol: http://images32.fotosik.pl/354/aba9fdda69e9bf2f.jpg teraz powinien zrobić jak karpik :lol: Quote
lolka75 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 http://images28.fotosik.pl/271/dcf888c8ab9d54f3.jpg czy to w imie sztuki tak wypackalas tego pieknego psiaczka?:shake: Ale wesoly Ozzulek:loveu::multi::loveu: Quote
Alicja Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 an1a napisał(a):Bry :) Ja stała, ale cichcem, teraz się odzywam :evil_lol: http://images32.fotosik.pl/354/aba9fdda69e9bf2f.jpg teraz powinien zrobić jak karpik :lol: :oops::oops:aż siem zawstydałam ....że mamy publikę ;) karpika to On możenie robi ale coś w stylu osła ze shreka ...daleko jeszcze :p lolka75 napisał(a):http://images28.fotosik.pl/271/dcf888c8ab9d54f3.jpg czy to w imie sztuki tak wypackalas tego pieknego psiaczka?:shake: Ale wesoly Ozzulek:loveu::multi::loveu: sam siem wypaćkał dla przyjemności ......tylko nie wiem kto nam dla przyjemności poodkurza samochód :roll: na naszej myjni już nam nie chcą odkurzać bo co rusz to gorzej zasyfiony ...jak nie od psów przewożonych to od tony piachu :roll::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Hejka! A my nadal na urlopie... i jeszcze trochę go mamy... i jeszcze trochę zostawiłysmy sobie na porody...:evil_lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 hej mła babciu :loveu::loveu::loveu::multi::multi: dawno mnie tu nie było:oops::oops: nawet nie miałem czasu nadrobić...:shake: ostatnio w ogóle nie mam na nic czasu....:roll: Quote
Alicja Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Asiaczek napisał(a):Hejka! A my nadal na urlopie... i jeszcze trochę go mamy... i jeszcze trochę zostawiłysmy sobie na porody...:evil_lol: Pzdr. o rany .... Ty nawet w urlop w biegu ;)...ciekawe czy utrafisz z terminem urlopu :razz:porodowego anetta napisał(a):Oooo, znowu nad wodą :multi: chyba po raz ostatni w tym sezonie :razz: Matusz napisał(a):hej mła babciu :loveu::loveu::loveu::multi::multi: dawno mnie tu nie było:oops::oops: nawet nie miałem czasu nadrobić...:shake: ostatnio w ogóle nie mam na nic czasu....:roll: witaj mój zabiegany wnusiu :glaszcze:.... mam fotasy ...z góry uprzedzam sąróżne gorsze i gorsiejsze ale szkoda powywalać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 powiem Ci coś o czym nie wiesz zapewne ... Mamcia piesek Ci się zmoczył a później bawiąc się w piasku się opanierował :eviltong::eviltong: jestem zachwycona takim ufajdanym Ozzulcem :loveu::loveu: dobranoc :multi::loveu: Quote
Wyjątek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Oglądajcie se, oglądajcie... A ja nic nie widzę... To chociaż ładne??:cool3::evil_lol: Znów za ciężkie te foty:placz::placz: Chyba muszę nastawić budzik na 2 w nocy :diabloti: Quote
Asiaczek Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Alicja napisał(a):o rany .... Ty nawet w urlop w biegu ;)...ciekawe czy utrafisz z terminem urlopu :razz:porodowego mam fotasy ...z góry uprzedzam sąróżne gorsze i gorsiejsze ale szkoda powywalać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z terminem porodu to akurat chyba najmniej problemu... Mam taka specjalna tabelkę i tam sobie wyliczam. Taka jestem cffana! I chciałam się spytac, które to fotki sa "te gorsiejsze"?:cool3: Pzdr. Quote
BeaC Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 helloł pracusiowata pracusio Ozziego se wykapałaś:razz: też bym se psy wykapała ale............... w lasach teraz pełno grzybiarzy:angryy: i te one grzybiarze to na widok mojej słodkiej suneczki robią różne :crazyeye:dziwne rzeczy wydają dziwne odgłosy:mad: i moja maleńka biedna śliczna sunieczka się możne lekko zdenerwować albo się zestresuje i wtedy może zagryźć gupiego grzybiarza:diabloti: Quote
Alicja Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 jonQuilla napisał(a):powiem Ci coś o czym nie wiesz zapewne ... Mamcia piesek Ci się zmoczył a później bawiąc się w piasku się opanierował :eviltong::eviltong: jestem zachwycona takim ufajdanym Ozzulcem :loveu::loveu: dobranoc :multi::loveu: o masz nie zauważyłam że mam piesa w panierce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: za to zauważyłam że mam w domku piaskownicę jak wróciliśmy doberek :multi::loveu: Wyjątek napisał(a):Oglądajcie se, oglądajcie... A ja nic nie widzę... To chociaż ładne??:cool3::evil_lol: różne różniste :roll: Znów za ciężkie te foty:placz::placz: Chyba muszę nastawić budzik na 2 w nocy :diabloti: Wyjąteczko :razz: ja już odchudzam fotaski aby mogły wejść wszystkim Asiaczek napisał(a):Z terminem porodu to akurat chyba najmniej problemu... Mam taka specjalna tabelkę i tam sobie wyliczam. Taka jestem cffana! aaaa cffaniara ;) I chciałam się spytac, które to fotki sa "te gorsiejsze"?:cool3: Pzdr. oj Asiaczku ...są są :oops: tyle ze minki na nich niepowtarzalne więczostawiam ...ot tak z sentymentu ;) BeaC napisał(a):helloł pracusiowata pracusio Ozziego se wykapałaś:razz: też bym se psy wykapała ale............... w lasach teraz pełno grzybiarzy:angryy: i te one grzybiarze to na widok mojej słodkiej suneczki robią różne :crazyeye:dziwne rzeczy wydają dziwne odgłosy:mad: i moja maleńka biedna śliczna sunieczka się możne lekko zdenerwować albo się zestresuje i wtedy może zagryźć gupiego grzybiarza:diabloti: oj biedna , maleńka suczynka twa:loveu: ...... i goopie grzybiorze :angryy: a ja dziś arbajtam od godziny 12 .00 Quote
Recommended Posts