Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Alicja napisał(a)::megagrin::megagrin::megagrin:tom się uśmiała :diabloti: a że niby co jest takie śmieszne :crazyeye: :crazyeye: :cool3: to że nie mam 18 lat :hmmmm: :roll: :diabloti: Quote
rufusowa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Alicja napisał(a):kaffa będzie jutro rano 5.10 :p troszku za wcześnie na kaffke dla mię :-( ale tak miedzy 8 a 9 będę na egzaminie poprosze o kciuki :p Quote
Rinuś Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Vectra napisał(a):ja chciałam po cichu napomknąć , że na dogomnii jest sporo nieletnich :diabloti: a wy ciągle o tych frędzlach , noo :mad: trzeba dać pkt karne :diabloti: ja dostałam takowe :diabloti: Vectra napisał(a):a że niby co jest takie śmieszne :crazyeye: :crazyeye: :cool3: to że nie mam 18 lat :hmmmm: :roll: :diabloti: nie :diabloti: to że nie wyglądasz żebyś nie miała 18 lat :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Rinuś napisał(a): nie :diabloti: to że nie wyglądasz żebyś nie miała 18 lat :evil_lol: ke :hmmmm: Quote
agbar Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Rinuś napisał(a):trzeba dać pkt karne :diabloti: ja dostałam takowe :diabloti: Rinusiowa nie zebym byla ciekawska bo to MNIE :diabloti: calkiem obca cecha jest ale wyspowiadaj no sie tu kto i za co ci przyfrendzlowal punkciki?:cool1: Alicjo..ja bym chciala fotke twojej dodatkowej dziurki:grins::diabloti: Quote
Alicja Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Vectra napisał(a):a że niby co jest takie śmieszne :crazyeye: :crazyeye: :cool3: to że nie mam 18 lat :hmmmm: :roll: :diabloti: uhmmmm:p rufusowa napisał(a):troszku za wcześnie na kaffke dla mię :-( ale tak miedzy 8 a 9 będę na egzaminie poprosze o kciuki :p bede szczymać :kciuki:..poznokcie pokiereszowane w kciukasach to lepiej da się ściskać :p....w lewej ręce uciełam se dziś paznukcia jak kroiłam cebulkę :p Rinuś napisał(a):trzeba dać pkt karne :diabloti: ja dostałam takowe :diabloti: nie :diabloti: to że nie wyglądasz żebyś nie miała 18 lat :evil_lol: za co dostałaś te pkt :hmmmm: agbar napisał(a):Rinusiowa nie zebym byla ciekawska bo to MNIE :diabloti: calkiem obca cecha jest ale wyspowiadaj no sie tu kto i za co ci przyfrendzlowal punkciki?:cool1: Alicjo..ja bym chciala fotke twojej dodatkowej dziurki:grins::diabloti: jutro poproszę Klocusiową ....to mi fote dodatkowe dziurki cyknie malawaszka napisał(a):występuję :grins: :roflt: a już chciałam zapytać gdzie to przedstawienie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tera wiemże szło o 18tke :p Quote
rufusowa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Alicja napisał(a): bede szczymać :kciuki:..poznokcie pokiereszowane w kciukasach to lepiej da się ściskać :p....w lewej ręce uciełam se dziś paznukcia jak kroiłam cebulkę :p tylko uważaj jak będziesz mocno ściskać zeby coś nie wyprysło Quote
LAZY Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 rufusowa napisał(a):tylko uważaj jak będziesz mocno ściskać zeby coś nie wyprysło Hahahaha...nic nie powiem, nic nie powiem, ale swoje pomyślałam:diabloti: Quote
Selket Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 rufusowa napisał(a):tylko uważaj jak będziesz mocno ściskać zeby coś nie wyprysło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale jak wypryśnie to, żeby rozprysk był duży bo inaczej laski nie będą mokre:diabloti: Quote
agbar Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ja sie poddaje:mdleje::evil_lol: ja bede dzis miec koszmary:evil_lol:ja taka biedna niewinna lilija:roll: Quote
e.v.a Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Aluuuuu a Pawcio to sie ucieszył z buziolaa?? Quote
lolka75 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 rany julek...co sie tu wyprawia:shake: ja tu przychodze porozmawiac o rzeczach wyzszych a tu jakas deprawacja:roll: ale lubiam byc zdeprawowana:loveu::multi: czesc Alutka:loveu::multi: Quote
agbar Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 lolka75 napisał(a):rany julek...co sie tu wyprawia:shake: ja tu przychodze porozmawiac o rzeczach wyzszych a tu jakas deprawacja:roll: a jaka dlugosc znaczy wysokosc maja miec te wyzsze rzeczy?:roll: Quote
Selket Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 agbar napisał(a):ja sie poddaje:mdleje::evil_lol: ja bede dzis miec koszmary:evil_lol:ja taka biedna niewinna lilija:roll: Agbarowa nie wymiękaj:loveu::loveu:My Cię nie mimo wszystko kofamy :p Na swój własny sposób :grins: :grins: Quote
agbar Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Selket napisał(a):Agbarowa nie wymiękaj:loveu::loveu:My Cię nie mimo wszystko kofamy :p Na swój własny sposób :grins: :grins: przepraszam ...mimo jakie nie wszystko:razz::cool1:? Quote
agbar Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Selket napisał(a):Agbarowa nie wymiękaj:loveu::loveu:My Cię nie mimo wszystko kofamy :p Na swój własny sposób :grins: :grins: aha...jeszcze mnie natchlo:evil_lol:w zwiazku z wczorajszym seansem wieczornym: Ja wiem,ze polokoktowcy nas nie kochaja ale my ich tak dlugo bedziemy kochac,az oni nas w koncu pokochaja:evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 agbar napisał(a):przepraszam ...mimo jakie nie wszystko:razz::cool1:? za wszystko mimo wszystko cię trochę toffam :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
agbar Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Vectra napisał(a):za wszystko mimo wszystko cię trochę toffam :loveu: :loveu: :diabloti: a dlaczemu ty mnie przesladujesz??permanentna inwigilacja normalnie:shake::diabloti: Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 agbar napisał(a):a dlaczemu ty mnie przesladujesz??permanentna inwigilacja normalnie:shake::diabloti: pilnuję Cię , bo już jest po 20tej :diabloti: Quote
Selket Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 agbar napisał(a):aha...jeszcze mnie natchlo:evil_lol:w zwiazku z wczorajszym seansem wieczornym: Ja wiem,ze polokoktowcy nas nie kochaja ale my ich tak dlugo bedziemy kochac,az oni nas w koncu pokochaja:evil_lol::evil_lol: Ooooo...jakież to mądre..... Muszę gdzieś zanotować:diabloti: kurcze, natchnęłaś we mnie nową myśl przyszłościową dla mej osoby:diabloti: Biedni Ci inni :grins: agbar napisał(a):przepraszam ...mimo jakie nie wszystko:razz::cool1:? No takie ogólne :grins: Quote
agbar Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Vectra napisał(a):pilnuję Cię , bo już jest po 20tej :diabloti: a czy po 20tej cos mi grozi:crazyeye: Quote
agbar Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Selket napisał(a): natchnęłaś we mnie nową myśl przyszłościową zaprawde powiadam ci:nie chcialam:diabloti:pseprasam:oops::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 agbar napisał(a):a czy po 20tej cos mi grozi:crazyeye: można zajść w ciążę :razz: widzisz , zamiast śledzić na bieżąco , kopalnie wiedzy , zwaną dogomanią .. to jakiś letników gościsz :shake: Quote
Selket Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 agbar napisał(a):zaprawde powiadam ci:nie chcialam:diabloti:pseprasam:oops::evil_lol: e tam mnie nie trza pseprasać:diabloti: Zbudziałaś we mnie nowego demonka:diabloti: Będę kofać wszystkich tak długo, aż mnie pokofają. Jak Emilka swojego króliczka:diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts