zuzolandia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 hiello...meldujem zem przylazła do ciebie latajacy duszku !!!! zwolnij troszku plosiemm....tak ladnie plosiem.... Quote
Vectra Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Doba powinna mieć 36 godzin :evilbat: 12 na sen , 12 na pracę i 12 na przyjemności ... Quote
anetta Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ala zalatano kobitko nooo, a link? :eviltong: :lol: Quote
apple Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] .....prawie nie mam czasu na blogaski ...latam po bazarkowym , na PwP , na innych portalach , staram się pomóc Magdzie w schronie choć jak na razie nie udaje mi się jeździć zbyt często :oops:...a naprawdę chciałabym tam pomóc ....dziś gotuję obiadki na 3 dni , byłam na zakupkach ...za 12 dni TZ idzie do szpitala ... mama fuczy że nie przyjadę ...mam porobione foty , niewstawione .....upragniony aparat poszedł na razie w odstawke bo nie mam kiedy się uczyć ...Magda ma rację ...doba powinna mieć 48 godzin :roll: ale pochwalę się kupiłam sobie dziś torbę na aparat :multi: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Witaj Alu! Ależ ty jesteś zabiegana.......no coż ja ci moge powiedzieć..........że życze gumowej doby;) Buziaka zostawiam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
furciaczek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Do Ani tez obrozka nie doszla:placz::angryy: Czy ja mam takiego pecha czy po prostu nie potrafie paczki wyslac:shake: Nigdy wiecej poczty!!! tylko kurier jak juz:angryy: Tak mi glupio Alu kurcze nooo:placz: Quote
Rinuś Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Vectra']Doba powinna mieć 36 godzin :evilbat: 12 na sen , 12 na pracę i 12 na przyjemności ...[/quote] [B][I]B edzie grzechem jak przyznam Ci rację ? :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]dzień dobry Aluuuu:loveu:[/I][/B] Quote
sota36 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Alus zwonij!!!!!!!!!! Chodzta do Julka z C. to odpoczniecie przed tym cholernym szpitalem!!!!! Quote
malawaszka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='agbar']oj przylecialabym..... no i siedze i mysle,czy ja nie mam co z pieniedzmi robic:evil_lol:i jeszcze wyjdzie na to,ze nie kupie...a potem pewnie bede se w brode pluc....kuna jego mac...:evil_lol:[/quote] hahaha mam to samo za każdym razem jak oglądam nowe obiektywy i dochodzę do wniosku, że jednak mi nie potrzebne póki co :lol: [quote name='Vectra']Doba powinna mieć 36 godzin :evilbat: 12 na sen , 12 na pracę i 12 na przyjemności ...[/quote] i 12 na dogo bo czasem to niekoniecznie do przyjemności zaliczam Quote
Alicja Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='Selket']Biedna . Ale jesteś bardzo dzielną osóbką :calus:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a tam biedna to nie ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia']hiello...meldujem zem przylazła do ciebie latajacy duszku !!!! zwolnij troszku plosiemm....tak ladnie plosiem....[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] zrobiłam se prrrrrrrrrrrrrrrrr;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']Doba powinna mieć 36 godzin :evilbat: 12 na sen , 12 na pracę i 12 na przyjemności ...[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]otóż to :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='anetta']Ala zalatano kobitko nooo, a link? :lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaa ...ale to nie był link ..ino podejrzenie pana [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Pandisia']Dzień dobry z samego rana :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]doberek :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']dzien dobry latawcu:evil_lol::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bry :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Witaj Alu! Ależ ty jesteś zabiegana.......no coż ja ci moge powiedzieć..........że życze gumowej doby;) Buziaka zostawiam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]buziaczki :calus:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='furciaczek']Do Ani tez obrozka nie doszla:placz::angryy: Czy ja mam takiego pecha czy po prostu nie potrafie paczki wyslac. Nigdy wiecej poczty!!! tylko kurier jak juz:angryy: Tak mi glupio Alu kurcze nooo:placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: Gosiaczku ....kurcze ....masz cholernego pecha z tą pocztą .. do mnie wtedy doszła bez kłopotu ale uszkodzona ....wiadomo nie od dziś że lustrują paczki z zagranicy :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][B][I]B edzie grzechem jak przyznam Ci rację ? :evil_lol:[/I][/B] [B][I]dzień dobry Aluuuu:loveu:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bry Rinusiowa :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='sota36']Alus zwonij!!!!!!!!!! Chodzta do Julka z C. to odpoczniecie przed tym cholernym szpitalem!!!!![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]żeby się tak dało :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']hahaha mam to samo za każdym razem jak oglądam nowe obiektywy i dochodzę do wniosku, że jednak mi nie potrzebne póki co :lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]też tak mam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] i 12 na dogo bo czasem to niekoniecznie do przyjemności zaliczam[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]co do dogo to się zgadzam :roll::cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
ewelinabuck Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [B]swietne foty tobie ostatnio wychodza i makra bardzo ladne:loveu:[/B] Quote
Vectra Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [QUOTE] Napisał [B]malawaszka[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10471750#post10471750"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] hahaha mam to samo za każdym razem jak oglądam nowe obiektywy i dochodzę do wniosku, że jednak mi nie potrzebne póki co :lol:[/QUOTE] Każdy tak ma :) Ja się nad tą sigmą zastanawiałam z pół roku :evil_lol: witaj mamuśka , co to handluje psami :diabloti: dorobisz się dorobisz :multi: garba :evilbat: Quote
Izabela124. Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Witanko Alus:loveu: Wsio nadrobilam, gratuluje nowego aparatu, super foteczki nim robisz:loveu: Quote
mar....ka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Boże a co Wy z Dilerka hurtowo aparty kupujecie??Wpadam do drugiej galerii i co widzę, mowa o nowym aparacie. Może na Śląsku rozdawali:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='ewelinabuck'][B]swietne foty tobie ostatnio wychodza i makra bardzo ladne:loveu:[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj świetne to one nie są :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']Każdy tak ma :) Ja się nad tą sigmą zastanawiałam z pół roku :evil_lol: witaj mamuśka , co to handluje psami :diabloti: dorobisz się dorobisz :multi: garba :evilbat:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]debetu na koncie ;):roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='evaxon']heloł Alluuuuu:multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Effcia :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Medorowa']Cześć zalatana kobito:glaszcze::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] cze wrócona :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Izabela124.']Witanko Alus:loveu: Wsio nadrobilam, gratuluje nowego aparatu, super foteczki nim robisz:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dzięki Izuś ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='majoka']Boże a co Wy z Dilerka hurtowo aparty kupujecie??Wpadam do drugiej galerii i co widzę, mowa o nowym aparacie. Może na Śląsku rozdawali:diabloti::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaaa Ona se w Nimcach kupiła ;) jak się czujesz :razz:;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 mamuśka , a może zhandlujemy tego pana ? a zyski przepijemy :diabloti: zamienimy go na mózgotrzepa :evilbat: może wystarczy .. jak nie dołożymy z nadwyzek :evil_lol: Quote
Matusz Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [COLOR=Navy][B]Witanko ze stolicy ! :multi::loveu::multi:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Vectra']mamuśka , a może zhandlujemy tego pana ? a zyski przepijemy :diabloti: zamienimy go na mózgotrzepa :evilbat: może wystarczy .. jak nie dołożymy z nadwyzek :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]z panem już myśle oki :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][I][B]dobranoc Alu :loveu:[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]doberek :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]Witanko ze stolicy ! :multi::loveu::multi:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witanko Mój Wnusiu Światowcu ;):loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=SeaGreen][B]W przeciwieństwie do mojej przedmówczyni rozwinę się bardziej:diabloti: WITAJ ALUNIA:loveu::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=seagreen][B]W przeciwieństwie do mojej przedmówczyni rozwinę się bardziej:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=seagreen]WITAJ ALUNIA:loveu::multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] nooooo tos sie rozwinela...prawie jak papiur toaletowy:diabloti: Quote
Recommended Posts