Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Odpisuję WAM Wszystkim hurtem ....:loveu:

wczoraj zabrali dogo :angryy:o potem na dodatek zabrali mi neta ...dziś też co chwilkę ginie :angryy::angryy:...oczywiście panu z Air Bites ....dostała się działka na dzień dobry :mad::mad::mad:.....

aaa Waszeczko cieszkam się , ze psiunio pojechał :loveu:jak bedę znów w okolicy to wpadnę z aparatosem co mu cyknę fotaska ;)

a tak wogóle gdyby nie WY i PSIAKI to mam w doopalonie całe to dogo :shake:z nowymi zasadami ....
[/FONT]

Posted

hej Alu, ja się nie zdziwię jak na zaczną powoli wywalac z dogo za jakieś niewiadomo co. Jak zaszłam w ciążę, to byłam na e-mamie. Tam tez zaczęło się coś dziwnego dziac z forum. Np panowała dziwna zasada, że można było podawac np. nazwę firmy, adres robic ekstra reklamę, a nie można np. było dac linka do jakiejśc strony medycznej czy jakiejśc okażji na allegro ,bo to niby reklama). Koniec końcem wyrzucono dziewczyny rodzące w pażdzierniku, bo zaczęłysmy się stawiac i podawac sobie w pw nazwę nowego forum. Tak więc mamy nowe forum wściekłych bab w ciązy. Jest nas około 100 osób> jest to forum zamkniete, bez kontaktu z moderatorem nie mozna się zarejstrowac:)
Bokserforum też wiele straciło na wprowadzeniu opłat. Niestety nie każdego stac na zapłacenie 50 zł. Tak sobie myslę,że dgyby każy dogomaniak wpłacił po 10 zł na psy w potzrebie, to ile byłoby kasy...., ile można byłoby zrobic.

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]

a tak wogóle gdyby nie WY i PSIAKI to mam w doopalonie całe to dogo :shake:z nowymi zasadami ....
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]A ja znowu w plecy- jakie nowe zasady?:roll:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie:oops: ale nie mów nikomu:evil_lol:[/FONT]
to zajrzyj...a nie pożałujesz :diabloti::diabloti: (kawa gratis:diabloti::evil_lol::evil_lol:)

Posted

Przyszłam Ci powiedzieć, ze Cię kocham :loveu:
Prawie Cię straciłam!!
Ale odzyskałam :multi:
Teraz postaram się wygospodarować dziennie choć 1 minutę aby Dzień Dobry powiedzieć :oops: