Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No i tu lux - kolorowy miękki welwet:evil_lol: nie jakiś tam zwykły szaruch:eviltong:[/FONT]

alez absolutnie sie z toba zgadzam moja droga:loveu:

[quote name='Rinuś']taaaaa :cool1:
ja piszę dobranoc a Ty piszesz doberek :diabloti:

To ty nie wiedzialas ze miedzy Rybnikiem a Toruniem jest roznica czasu:crazyeye::evil_lol:toc to inna strefa czasowa calkiem:diabloti:

Dobranoc Alu:hand::evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):
Witam Cię droga Alicjo wraz z dwoma śpiewającymi niufami....:roll::placz:

:crazyeye:to Ala ze schroniska wróciła z dwoma śpiewającymi niufami>???? :mdleje:

Alu szukam kogoś kto by mógł wizytę przed adopcyjną dla jednego małego głoda zrobić w Rybniku ul. Wodzisławska - jest na dogo ktoś w tym rejonie?

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No i tu lux - kolorowy miękki welwet:evil_lol: nie jakiś tam zwykły szaruch:eviltong:[/FONT]
Regina lepsza ;) Mrówki ratuje ;)

Posted

[quote name='agbar']Alunia:loveu::multi:
[FONT=Arial]:grins: Agunia :loveu::multi:[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]W przeciwieństwie do mojej przedmówczyni rozwinę się bardziej:diabloti:

WITAJ ALUNIA:loveu::multi::loveu:
[/FONT]

[FONT=Arial]wow ....aleś rozwinięta :oops::roll:[/FONT]
:evil_lol::loveu:

[quote name='agbar']nooooo tos sie rozwinela...prawie jak papiur toaletowy:diabloti:

[FONT=Arial]jako ten dywan czerwony :razz:[/FONT]

[quote name='Rinuś']taaaaa :cool1:
ja piszę dobranoc a Ty piszesz doberek :diabloti:

[FONT=Arial]to bede pisać Bry ;)[/FONT]

[quote name='agbar']alez absolutnie sie z toba zgadzam moja droga:loveu:

To ty nie wiedzialas ze miedzy Rybnikiem a Toruniem jest roznica czasu:crazyeye::evil_lol:toc to inna strefa czasowa calkiem:diabloti:

Dobranoc Alu:hand::evil_lol:
[FONT=Arial]aaaa nie wiedziałaś ....to ci dog_master na administracji wytłumaczy jakie są różnice czasowe :p
[/FONT]
[quote name='sota36']Pozdrowienia ze slonecznego Julka!!!! Zapraszam na kawke na ganeczku!
[FONT=Arial]zasadzam wirtualnie doopalonka obok Ciebie :p[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dzień dobry :multi::loveu:

miłego dnia życzę :)
[/FONT]
[FONT=Arial]berczuś :multi::loveu:[/FONT]

[quote name='AlKil']Witam Cię droga Alicjo wraz z dwoma śpiewającymi niufami....:roll::placz:

[FONT=Arial]broń cie panie boshe .....nie scem niufów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='malawaszka']:crazyeye:to Ala ze schroniska wróciła z dwoma śpiewającymi niufami>???? :mdleje:
[FONT=Arial]
nic nie wiem ..przysięgam nie piłam
[/FONT]

Alu szukam kogoś kto by mógł wizytę przed adopcyjną dla jednego małego głoda zrobić w Rybniku ul. Wodzisławska - jest na dogo ktoś w tym rejonie?

[FONT=Arial]Waszuś podaj mi na GG nr czy to blok czy domki ...
dziś i niedziela odpada ...moze dałoby się jutro ale wejdź później na GG
[/FONT]

[quote name='jbk']Regina lepsza ;) Mrówki ratuje ;)
[FONT=Arial]
aaaaa ....a tu znów o taśmie doopnej :evil_lol:
[/FONT]