Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:witam w moim koondelkowym i jego przyjaciół blogasku blogasku :loveu::loveu::loveu:
Ile odwiedzin:loveu: jakze nam miło :p....

PIKA toż Ozzy koondel ....uchi nie cięte, łepetyna nieszlachetna :roll:...zero arystokratycznych zachowań .......a rodowód wystawie na bazarek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a tak ogólnie to znikam na 2 dni ...ale czytać będę ;)...pisać może też coś skrobnę ;)na czerwono :p
[/FONT]

Posted

[quote name='PIKA']Cześc Ala :)

Co Was z tymi koondlami w tytulach naszlo ? :diabloti:
Inkwizycje mamy? Rodowody palimy? :evil_lol:Rodowody? STANIKI to sie palilo!

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:witam w moim koondelkowym i jego przyjaciół blogasku blogasku :loveu::loveu::loveu:
Ile odwiedzin:loveu: jakze nam miło :p....

PIKA toż Ozzy koondel ....uchi nie cięte, łepetyna nieszlachetna :roll:...zero arystokratycznych zachowań .......a rodowód wystawie na bazarek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a tak ogólnie to znikam na 2 dni ...ale czytać będę ;)...pisać może też coś skrobnę ;)na czerwono :p
[/FONT]Alus - tyz ...chora, ze takie gupoty piszesz?

Posted

Zaintrygowana zmianą tytułu, poczytałam...

Nas też przenieśli do bokserów, chociaż moje drugie psiowe szczęście to Koruś, terierek "bez papierek"...

Do admina nie ma co pisać, w jego bannerku straszy "ZOMO";)...

Posted

Kurka, ja mam pamięć wzrokową!!!!:mad: Muszę wzrok przestawić na inny tytuł:angryy: żeby Kondelka Ozzulcowego nie przegapić...:diabloti:

Witaj Alu!:lol:

Posted

:loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:cze Włascicielki koondlów i R=R i wogóle wszego stworzenia :loveu:...
pozostawiam foty na wsteczu i jadę powalczyć z Wiatrakami:angryy:...odezwę się spod innego nicku ...:hand:
[/FONT]

Posted

Cześć Alu ;)
Boshe, ledwo Was po znałam tak się skundliliście..... :roll:

Bohe, Rinuś zamiast siedzieć tobyś poleciała gacie zmienić :evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Cześć Alu ;)
Boshe, ledwo Was po znałam tak się skundliliście..... :roll:

Bohe, Rinuś zamiast siedzieć tobyś poleciała gacie zmienić :evil_lol:
toż zmieniłam , ale jak zobaczyła inne tytuły galerii to znów popuściłam :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']toż zmieniłam , ale jak zobaczyła inne tytuły galerii to znów popuściłam :evil_lol:

Jak będziesz tak sikać ciągle to se doopkę odparzysz :diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Jak będziesz tak sikać ciągle to se doopkę odparzysz :diabloti:
teraz już się powstrzymuję bo jestem w pracy i nie mam się w co przebrac :diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']cze All widze ze zmieniłas tytuł gall... a widzisz jak by Ozzy byl z rodowododem tak jak Tigra to by był wśród swoich :diabloti:
spadoffffa do siebie :diabloti: czego tutaj chcesz rasowcu ? :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']spadoffffa do siebie :diabloti: czego tutaj chcesz rasowcu ? :diabloti:
wy nierasowi z ogólnego wzbudzacie we mnie litosc:razz:

Posted

[quote name='evaxon']wy nierasowi z ogólnego wzbudzacie we mnie litosc:razz:
chciałam zauważyć że mój pies od kilku dni też jest rasowcem :diabloti:
ale jestem związana z ogólnymi koooondlami na fotoblogach :diabloti: