clockwork Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='zuzolandia']czesccc wrocona juzem z roboty.... a tu takie dobrociiii hmmmmmmmmmmmmmmmmmm a cio WY bydzieta robic na tych swionach w niedziela????? buzi buzi [FONT=Arial]jadymy na wizyte poadopcyjną do kierego my wiozły Qdłaczka :grins: [/FONT] [quote name='agbar']no i wlasnie ze nie:roll::diabloti:mielismy za to awanture:evil_lol:i tez bylo wesolo:evil_lol: [FONT=Arial]u nas luzik... zanim zaczęła sie awantura decyzja padła.... Pawcio bedzie trzycielem (nie myliś z czcicielem :grins:) ziemniorów :multi::multi::multi::evil_lol:[/FONT] Quote
gops Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 witanko :razz: ja tu w nadzieji ze cos ciekawego przeczytam i nie zawiodlam sie interesujaca rozmowa o ziemniakach :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 heloł nawet nie czytam tego co tu się działo dzi czy Wy musicie tyle gadać !!!!!!! Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='zuzolandia']czesccc wrocona juzem z roboty.... a tu takie dobrociiii hmmmmmmmmmmmmmmmmmm a cio WY bydzieta robic na tych swionach w niedziela????? buzi buzi buzi buzi :loveu:...poczytalam że już wiesz :p [quote name='agbar']no i wlasnie ze nie:roll::diabloti:mielismy za to awanture:evil_lol:i tez bylo wesolo:evil_lol: jak jest awantura to zawsze jest wesoło :cool1::evil_lol: [quote name='bigos']Murzynek-miodzio:p:p:p nie zaprzeczę ;) [quote name='clockwork']jadymy na wizyte poadopcyjną do kierego my wiozły Qdłaczka :grins: u nas luzik... zanim zaczęła sie awantura decyzja padła.... Pawcio bedzie trzycielem (nie myliś z czcicielem :grins:) ziemniorów :multi::multi::multi::evil_lol: ale były gołąbki :hmmmm: z tego co pamiętam :roll::evil_lol::evil_lol: [quote name='gops']witanko :razz: ja tu w nadzieji ze cos ciekawego przeczytam i nie zawiodlam sie interesujaca rozmowa o ziemniakach :evil_lol: o plackach :p [quote name='dbsst']heloł nawet nie czytam tego co tu się działo dzi czy Wy musicie tyle gadać !!!!!!! no so TY .......MY :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
gops Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 ale placki sa z ziemniakow :eviltong: a co tam u ozzulca? Quote
Matusz Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Dzień dobry...:multi::loveu::multi: u nas pada od rana...:placz::placz::roll::roll: Quote
bigos Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 u nas też pogoda uj*** tzn pod psem:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
BoJa2 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Alicja'] może kole 14-15 ...a gdzie :hmmmm: pomyśl ...może powtórka ?? no i......doopa ze spacerku......goście mnie sie zjadą:p:p,a taka fajna pogoda:placz: Quote
Pandisia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 U nas pogoda całkiem ładna. :multi: Ala byłam wczoraj spławić na Pniowcu psa , oblazło go chyba z 10 kleszczy ale na szczęście tylko łaziły i żaden się nie wbił. Trzeba uważać na te świństwa.:mad: Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='gops']ale placki sa z ziemniakow :eviltong: a co tam u ozzulca? noooo:p [quote name='Matusz']Dzień dobry...:multi::loveu::multi: u nas pada od rana...:placz::placz::roll::roll: u nas jeszcze nie pada :cool1: [quote name='bigos']u nas też pogoda uj*** tzn pod psem:diabloti::diabloti::diabloti: było ładnie teraz się pierdasi :cool1: [quote name='BoJa']no i......doopa ze spacerku......goście mnie sie zjadą:p:p,a taka fajna pogoda:placz: :obrazic: Quote
Medorowa Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ja nie nadrobię, ale się za to serdecznie przywitam:multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='Pandisia']U nas pogoda całkiem ładna. :multi: Ala byłam wczoraj spławić na Pniowcu psa , oblazło go chyba z 10 kleszczy ale na szczęście tylko łaziły i żaden się nie wbił. Trzeba uważać na te świństwa.:mad: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie żartuj że tam taka plaga ..... a z której strony byłaś ?? od tej niby plaży czy za groblą , albo wgłąb wzdłuż drogi :razz::razz: Quote
BoJa2 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 no nie fochaj Alutka:lol:,chyba że poczekasz do 17.oo,bo wtedy będzie juz PO wizycie????? Quote
Pandisia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie żartuj że tam taka plaga ..... a z której strony byłaś ?? od tej niby plaży czy za groblą , albo wgłąb wzdłuż drogi :razz::razz: Najpierw przeszliśmy się tą drogą na drugą stronę i tam jest lasek taki , a potem na plażę. Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='BoJa']no nie fochaj Alutka:lol:,chyba że poczekasz do 17.oo,bo wtedy będzie juz PO wizycie????? my som nazot już :p [quote name='Pandisia']Najpierw przeszliśmy się tą drogą na drugą stronę i tam jest lasek taki , a potem na plażę. czyżby w lasku :razz::razz: Quote
BoJa2 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Alicja']my som nazot już :p widza:cool3::cool3: Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='BoJa'] widza:cool3::cool3: okular se przemyłaś :razz::razz: Quote
lolka75 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 poka fotecko ze psacerku:loveu: nie wiem czy sie witalam...ale co szkodzi jeszcze raz jakby co:roll: Czesc Alusia:multi::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='lolka75']poka fotecko ze psacerku:loveu: nie wiem czy sie witalam...ale co szkodzi jeszcze raz jakby co:roll: Czesc Alusia:multi::loveu::loveu: fotecków nie mam ...bo byłam sama z Ozzulkiem ...ale coś się znajdzie domowego ;) Quote
Pandisia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Alicja'] czyżby w lasku :razz::razz: Pewnie tak , a Ty kupiłaś sobie ten spray ? Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='Pandisia']Pewnie tak , a Ty kupiłaś sobie ten spray ? :roll:...jeszcze nie dojechałam do REALu :shake:....zobacze jeszcze gdzie indziej jak wyskocze na zakupy :cool1: Quote
ewelinabuck Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Witankoooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bedziesz w Opolu na wystawie???????:diabloti: odp u mnie w galerii:razz: Quote
e.v.a Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 http://images31.fotosik.pl/110/6b99f9dee9d5761c.jpg ułaaaaaa mniammmm mmmmm mmm mmmmmmm czesc:multi: Quote
Selket Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Witanko :multi: Przebrnęłam przez taka ilośc postów, że szok! I wiecie co, jesteście okropne narobić komuś smaka, i nazywać to pieszczotą :placz: :placz: Ne bawię się :obrazic: Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='ewelinabuck']Witankoooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bedziesz w Opolu na wystawie???????:diabloti: odp u mnie w galerii:razz: już byłam ;) [quote name='evaxon']http://images31.fotosik.pl/110/6b99f9dee9d5761c.jpg ułaaaaaa mniammmm mmmmm mmm mmmmmmm czesc:multi: smacznego :loveu: [quote name='Selket']Witanko :multi: Przebrnęłam przez taka ilośc postów, że szok! I wiecie co, jesteście okropne narobić komuś smaka, i nazywać to pieszczotą :placz: :placz: Ne bawię się :obrazic: eeee.....to chyba nie tutaj te posty :evil_lol::evil_lol: pieszczota dla podniebienia ;) Quote
Recommended Posts