Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzolandia']czesccc wrocona juzem z roboty....
a tu takie dobrociiii hmmmmmmmmmmmmmmmmmm

a cio WY bydzieta robic na tych swionach w niedziela?????

buzi buzi

[FONT=Arial]jadymy na wizyte poadopcyjną do kierego my wiozły Qdłaczka :grins: [/FONT]

[quote name='agbar']no i wlasnie ze nie:roll::diabloti:mielismy za to awanture:evil_lol:i tez bylo wesolo:evil_lol:
[FONT=Arial]u nas luzik... zanim zaczęła sie awantura decyzja padła.... Pawcio bedzie trzycielem (nie myliś z czcicielem :grins:) ziemniorów :multi::multi::multi::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']czesccc wrocona juzem z roboty....
a tu takie dobrociiii hmmmmmmmmmmmmmmmmmm

a cio WY bydzieta robic na tych swionach w niedziela?????

buzi buzi

buzi buzi :loveu:...poczytalam że już wiesz :p

[quote name='agbar']no i wlasnie ze nie:roll::diabloti:mielismy za to awanture:evil_lol:i tez bylo wesolo:evil_lol:
jak jest awantura to zawsze jest wesoło :cool1::evil_lol:

[quote name='bigos']Murzynek-miodzio:p:p:p
nie zaprzeczę ;)

[quote name='clockwork']jadymy na wizyte poadopcyjną do kierego my wiozły Qdłaczka :grins:

u nas luzik... zanim zaczęła sie awantura decyzja padła.... Pawcio bedzie trzycielem (nie myliś z czcicielem :grins:) ziemniorów :multi::multi::multi::evil_lol:
ale były gołąbki :hmmmm: z tego co pamiętam :roll::evil_lol::evil_lol:

[quote name='gops']witanko :razz: ja tu w nadzieji ze cos ciekawego przeczytam i nie zawiodlam sie interesujaca rozmowa o ziemniakach :evil_lol:
o plackach :p

[quote name='dbsst']heloł nawet nie czytam tego co tu się działo dzi czy Wy musicie tyle gadać !!!!!!!
no so TY .......MY :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Alicja']
może kole 14-15 ...a gdzie :hmmmm: pomyśl ...może powtórka ??

no i......doopa ze spacerku......goście mnie sie zjadą:p:p,a taka fajna pogoda:placz:

Posted

U nas pogoda całkiem ładna. :multi:
Ala byłam wczoraj spławić na Pniowcu psa , oblazło go chyba z 10 kleszczy ale na szczęście tylko łaziły i żaden się nie wbił. Trzeba uważać na te świństwa.:mad:

Posted

[quote name='gops']ale placki sa z ziemniakow :eviltong: a co tam u ozzulca?
noooo:p

[quote name='Matusz']Dzień dobry...:multi::loveu::multi:

u nas pada od rana...:placz::placz::roll::roll:

u nas jeszcze nie pada :cool1:

[quote name='bigos']u nas też pogoda uj*** tzn pod psem:diabloti::diabloti::diabloti:
było ładnie teraz się pierdasi :cool1:

[quote name='BoJa']no i......doopa ze spacerku......goście mnie sie zjadą:p:p,a taka fajna pogoda:placz:

:obrazic:

Posted

[quote name='Pandisia']U nas pogoda całkiem ładna. :multi:
Ala byłam wczoraj spławić na Pniowcu psa , oblazło go chyba z 10 kleszczy ale na szczęście tylko łaziły i żaden się nie wbił. Trzeba uważać na te świństwa.:mad:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie żartuj że tam taka plaga .....
a z której strony byłaś ?? od tej niby plaży czy za groblą , albo wgłąb wzdłuż drogi :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie żartuj że tam taka plaga .....
a z której strony byłaś ?? od tej niby plaży czy za groblą , albo wgłąb wzdłuż drogi :razz::razz:

Najpierw przeszliśmy się tą drogą na drugą stronę i tam jest lasek taki , a potem na plażę.

Posted

[quote name='BoJa']no nie fochaj Alutka:lol:,chyba że poczekasz do 17.oo,bo wtedy będzie juz PO wizycie?????

my som nazot już :p

[quote name='Pandisia']Najpierw przeszliśmy się tą drogą na drugą stronę i tam jest lasek taki , a potem na plażę.

czyżby w lasku :razz::razz:

Posted

[quote name='lolka75']poka fotecko ze psacerku:loveu:
nie wiem czy sie witalam...ale co szkodzi jeszcze raz jakby co:roll:
Czesc Alusia:multi::loveu::loveu:

fotecków nie mam ...bo byłam sama z Ozzulkiem ...ale coś się znajdzie domowego ;)

Posted

[quote name='Pandisia']Pewnie tak , a Ty kupiłaś sobie ten spray ?

:roll:...jeszcze nie dojechałam do REALu :shake:....zobacze jeszcze gdzie indziej jak wyskocze na zakupy :cool1:

Posted

Witanko :multi: Przebrnęłam przez taka ilośc postów, że szok!
I wiecie co, jesteście okropne narobić komuś smaka, i nazywać to pieszczotą :placz: :placz: Ne bawię się :obrazic:

Posted

[quote name='ewelinabuck']Witankoooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bedziesz w Opolu na wystawie???????:diabloti:

odp u mnie w galerii:razz:

już byłam ;)

[quote name='evaxon']http://images31.fotosik.pl/110/6b99f9dee9d5761c.jpg
ułaaaaaa mniammmm mmmmm mmm mmmmmmm

czesc:multi:

smacznego :loveu:

[quote name='Selket']Witanko :multi: Przebrnęłam przez taka ilośc postów, że szok!
I wiecie co, jesteście okropne narobić komuś smaka, i nazywać to pieszczotą :placz: :placz: Ne bawię się :obrazic:

eeee.....to chyba nie tutaj te posty :evil_lol::evil_lol:
pieszczota dla podniebienia ;)