Alicja Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='ewelinabuck']tak wlasnie jest u nas... [FONT=Arial]widzialam ...nie tęsknię za takim widokiem :shake:[/FONT] [quote name='Vectra']wstystko widziałam wsystko !!!!!! [FONT=Arial]nooooo... bo już myślałam , ze tatki nie dojrzałaś :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ozzy na kolonie :diabloti::diabloti:gdzie:mad: Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Alus Widzilam amse fotek [FONT=Arial] no i już chyba nie mam narazie więcej :roll:[/FONT] [quote name='evaxon']helołł Ozzulki:multi: [FONT=Arial] heloł Rosołkowa :multi::multi:[/FONT] [quote name='Iwona1984']Ozzy na kolonie :diabloti::diabloti:gdzie:mad: [FONT=Arial]jak gdzie .....do siostrzyczki ......Vectry [/FONT]:grins: [FONT=Arial]zrobi mu wczasy pod gruszą :evil_lol:[/FONT] Quote
Vectra Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Tak , tak , popsujemy Ozzulastego :diaboti: Wróci do domu maksymalnie odmieniony , odrobinę może też kolor zmienić [FONT=Arial] :evil_lol:[/FONT] Quote
Selket Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 WItanko!!! :multi: :multi: Nareszcie dotarliśmy do Was ;) A terazm idziemy spać, dobranoc :loveu: Quote
agbar Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 kuna....caly dzien zasypialam...na stojaco na siedziaco i lezaco...a teraz mi sie odechcialo spac....masakra:shake: totez przylazlam ci powiedziec ze dobry wieczor:loveu: Quote
anetta Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Wieczór...:scream_3: Jakąś wiosne widziałam :hmmmm: Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='Vectra']Tak , tak , popsujemy Ozzulastego :diaboti: Wróci do domu maksymalnie odmieniony , odrobinę może też kolor zmienić [FONT=Arial] :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] byle nie sczerniał :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Selket']WItanko!!! :multi: :multi: Nareszcie dotarliśmy do Was ;) A terazm idziemy spać, dobranoc :loveu: [FONT=Arial]dobranoc :loveu::loveu:[/FONT] [quote name='agbar']kuna....caly dzien zasypialam...na stojaco na siedziaco i lezaco...a teraz mi sie odechcialo spac....masakra:shake: totez przylazlam ci powiedziec ze dobry wieczor:loveu: [FONT=Arial] no paczaj a ja zaczęłam się już martwić że się Ciebie na tych targach tak zapodobało :razz::razz: bry wieczór :grins: :loveu:[/FONT] [quote name='anetta']Wieczór...:scream_3: Jakąś wiosne widziałam :hmmmm: [FONT=Arial]noooo.... nie mylnęlas się ...u nas jest wiosna :multi::multi:[/FONT] Quote
Matusz Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 dobry and dobry wieczer :diabloti: :multi::loveu::multi: u mnie zaproszenie dla babo:p:razz: Quote
zuzolandia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='ewelinabuck']Witanko z mojej wioseczki przez dwa dni odcietej od cywilzacji bo pradu nie bylo .....i 30 cm sniegu jest:angryy: o boszeee :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a u nas dzisiaj slonecko i ze 18stopni ciepelka ..:multi: http://images32.fotosik.pl/210/3e1773d67b6b252c.jpg cusik zzielenial tyn jezozwierz :diabloti::diabloti: ciaza / jaka ciaża :crazyeye: bede pileckowa ciotecką???:evil_lol::evil_lol: witaj ALUSKOWA ....babcia bedziesz???:diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='Matusz']dobry and dobry wieczer :diabloti: :multi::loveu::multi: u mnie zaproszenie dla babo:p:razz: [FONT=Arial]:multi::multi:byłam ...dziękuję ;):loveu:[/FONT] [quote name='zuzolandia']o boszeee :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a u nas dzisiaj slonecko i ze 18stopni ciepelka ..:multi: http://images32.fotosik.pl/210/3e1773d67b6b252c.jpg cusik zzielenial tyn jezozwierz :diabloti::diabloti: ciaza / jaka ciaża :crazyeye: bede pileckowa ciotecką???:evil_lol::evil_lol: witaj ALUSKOWA ....babcia bedziesz???:diabloti::diabloti: [FONT=Arial] noooo wszystko jest możliwe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a wnuki to ja już mam na dogo[/FONT] :evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 a to wiem zes dogomaniacka babcia ;-) ale domowa tos jesio niy hihihih;-) Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='zuzolandia']a to wiem zes dogomaniacka babcia ;-) ale domowa tos jesio niy hihihih;-) [FONT=Arial]na domowo to jeszcze koopa czasu :razz:;)[/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]na domowo to jeszcze koopa czasu :razz:;)[/FONT] a tam zaro koopa :diabloti::diabloti: hihichiihi niemniej Qba w deche chłop :loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 witanko nad ranne:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
apple Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 :loveu:[FONT=Century Gothic]:loveu::loveu:Hej Alunia:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
bigos Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Pobudkkkkkkkkkkaaaaaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::p:p:pwstawać śpiochy:p Quote
BeaC Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Alicja']:p [FONT=Arial]pomiziam też pana C. żeby mu żal nie było [/FONT] no fakt.............. moze i miałaś rację jednego miziać a drugiego nie przyszłam na kawę ..............z kawa Quote
BoJa2 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='BeaC'] przyszłam na kawę ..............z kawa ja też:kaffee_2: Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='zuzolandia']a tam zaro koopa :diabloti::diabloti: hihichiihi niemniej Qba w deche chłop :loveu::loveu: [FONT=Arial]ale jeszcze smarkaty :evil_lol:[/FONT] [quote name='ewelinabuck']witanko nad ranne:multi::multi::multi::multi::multi: [FONT=Arial]no powariowała ....w środku nocy :crazyeye: witanko :multi::multi::multi:[/FONT] [quote name='apple']:loveu:[FONT=Century Gothic]:loveu::loveu:Hej Alunia:loveu::loveu::loveu:[/FONT] [quote name='bigos']Pobudkkkkkkkkkkaaaaaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::p:pwstawać śpiochy:p [FONT=Arial]:oops:...raz nam się przyspalo i nas nakryłas :p[/FONT] [quote name='BeaC']no fakt.............. moze i miałaś rację jednego miziać a drugiego nie [FONT=Arial]ano widzisz ...a chłopy to jak dziecka[/FONT] przyszłam na kawę ..............z kawa [FONT=Arial]aaa to ja juz też zasiadam z tą kawą [/FONT] Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='BoJa']ja też:kaffee_2: [FONT=Arial]a zapraszam ...mam jeszcze kokoski ;) jak tam z tym spacerem dzisiaj ??[/FONT] Quote
BoJa2 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 kokosków nie chcę:cool:,a spacerek jak najbardziej -tylko gdzie i o której???? Quote
Recommended Posts