apple Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [FONT=Century Gothic]Ooooo co ja słysze czyżby piła zaciążyła:crazyeye:[/FONT] Quote
dbsst Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ooooo co ja słysze czyżby piła zaciążyła:crazyeye:[/FONT] hahah ta piła co ja Ozzy oprawiał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: z tego mogą być tylko piłeczki mocno tenisowe chyba :evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 agbar napisał(a):czesc rozmnazaczki i wpadaczki:diabloti: witaj pogromczyni niemieckich pająków :evil_lol: pająkobójczyni hahahhaha Quote
malawaszka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 dbsst napisał(a):hurrrrrrra hurrrrrra hurrrrrrra to ja ide biore sie za robote i czekam ze świezą pocielą i kocem w lamparta na Cię :evil_lol::evil_lol: czy to już??? już potrzebujesz niani???? :loveu::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='dbsst']przypatruj sie przypatruj ;) mam nadzieję, ze teraz to juz naprawde w p a d n e :evil_lol: bo ile można............wpadać bez wpadki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]noooo aż tak bardzo się nie śpiesz[/FONT] :grins: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ooooo co ja słysze czyżby piła zaciążyła:crazyeye:[/FONT] [FONT=Arial]jeszcze nie wiemy :diabloti:[/FONT] [quote name='dbsst']hahah ta piła co ja Ozzy oprawiał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: z tego mogą być tylko piłeczki mocno tenisowe chyba :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] zrobimy se pseudohodoffle piłeczkóff :p[/FONT] [quote name='agbar']czesc rozmnazaczki i wpadaczki:diabloti: [FONT=Arial]cze targowico :diabloti:[/FONT] [quote name='malawaszka']czy to już??? już potrzebujesz niani???? :loveu::multi::multi::multi: [FONT=Arial]a co zatrudniasz się ....wygryzasz mnie z funkcji :razz::razz:[/FONT] [quote name='mia_mia']witam pana Ozzulca:p [FONT=Arial] witam panią Bułeczkową :p [/FONT] Quote
Kiłi Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 http://images33.fotosik.pl/210/2a40a5bcb6ad9026.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Hej nie czytałam bo nie miałam dzisiaj czasu w pracy ale fotki pooglądalam a czemu Cezary R. zabiera rozdziewiczona piłkę OOzulkowi:mad::mad::mad: pozdrów obydwóch..............Ozulskiego wymiziaj:loveu::loveu::loveu:, Cezarego........... nie musisz:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='Kiłi']http://images33.fotosik.pl/210/2a40a5bcb6ad9026.jpg :loveu::loveu::loveu: :p [quote name='niki_ill']Piekne fotki :) [FONT=Arial]dzięki ;)[/FONT] [quote name='BeaC']Hej nie czytałam bo nie miałam dzisiaj czasu w pracy ale fotki pooglądalam a czemu Cezary R. zabiera rozdziewiczona piłkę OOzulkowi:mad::mad::mad: [FONT=Arial]bo się bawiał z piesem :p[/FONT] pozdrów obydwóch..............Ozulskiego wymiziaj:loveu::loveu::loveu:, Cezarego........... nie musisz:eviltong::eviltong::eviltong: [FONT=Arial] pomiziam też pana C. żeby mu żal nie było [/FONT] Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='furciaczek']jak tu wiosennie u Ciebie:loveu: [FONT=Arial] :multi::multi::multi:bo z oknem też chwilowo wiosna :loveu::loveu:[/FONT] Quote
lolka75 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 "jakie piekne fotecki:loveu: Ozzulek uparty!:multi::loveu: Sliczne galazki:loveu::multi: Pan C. rownie uparty jak Ozzulek:evil_lol::loveu::multi: no i widac ze wiosenka:multi: A u mnie dzisiaj w sloneczku 25stopni:roll: Quote
jonQuilla Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [FONT=Georgia]cześć mamcia :loveu::multi: w końcu wróciłam ze szkoły :) i mogę sobie pooglądać Ozzulca :) tą miną mnie rozłożył ... http://images33.fotosik.pl/210/e643f3e4a76d5f8f.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images32.fotosik.pl/210/0261081ed618ec71.jpg ciągnięcie flaka? ;) jakaś nowa konkurencja na olimpiadę :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
lolka75 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 dzisiaj wymietosilam dwa asty:multi:. Pani ze swoimi psinkami podeszla do mnie jak pracowalam w ogrodku. Zdziwilam sie ze asty w Nl ale pani wytlumaczyla ze jak sie pozalatwia pozwolenia w zwiazku i psy sa z papierami to mozna:loveu:. A psinki to byla sunia i piesek.....ale boskie:loveu:. Leby takie jak moj a te umiesnione policzki to normalnie miodek. Mordulce byly jak przytulaki..... tylko miziac i ciumkac... no i te ogromne jezory:loveu: Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='lolka75']"jakie piekne fotecki:loveu: Ozzulek uparty!:multi::loveu: Sliczne galazki:loveu: Pan C. rownie uparty jak Ozzulek:evil_lol::loveu::multi: no i widac ze wiosenka:multi: A u mnie dzisiaj w sloneczku 25stopni:roll: [FONT=Arial]bo MY syskie uparciuszki:evil_lol:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć mamcia :loveu::multi: w końcu wróciłam ze szkoły i mogę sobie pooglądać Ozzulca :) tą miną mnie rozłożył ... http://images33.fotosik.pl/210/e643f3e4a76d5f8f.jpg :evil_lol: http://images32.fotosik.pl/210/0261081ed618ec71.jpg ciągnięcie flaka? ;) jakaś nowa konkurencja na olimpiadę :evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]:razz:córcia ty się tu nowych konkurencji nie doszukuj :roll::evil_lol: do Pekinu i tak byśmy nie pojechali :angryy:[/FONT] [quote name='lolka75']dzisiaj wymietosilam dwa asty:multi:. Pani ze swoimi psinkami podeszla do mnie jak pracowalam w ogrodku. Zdziwilam sie ze asty w Nl ale pani wytlumaczyla ze jak sie pozalatwia pozwolenia w zwiazku i psy sa z papierami to mozna:loveu:. A psinki to byla sunia i piesek.....ale boskie:loveu:. Leby takie jak moj a te umiesnione policzki to normalnie miodek. Mordulce byly jak przytulaki..... tylko miziac i ciumkac... no i te ogromne jezory:loveu: [FONT=Arial] bo ASTy wbrew pozorom to są przytulaki :loveu::loveu:a co do jęzorka to Madzia Klockowa wie najlepiej :evil_lol::loveu::loveu:ją Ozzulek no i Pawcia jeszcze też wyjątkowo umiłował i to od 1szej wizyty ....wyczuł dobrych ludzieńków :loveu:[/FONT] Quote
ewelinabuck Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Witanko z mojej wioseczki przez dwa dni odcietej od cywilzacji bo pradu nie bylo .....i 30 cm sniegu jest:angryy: Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='ewelinabuck']Witanko z mojej wioseczki przez dwa dni odcietej od cywilzacji bo pradu nie bylo .....i 30 cm sniegu jest:angryy: [FONT=Arial] :multi::multi:witaj nareszcie wrócona światu :loveu:...u nas cieplutko ...dziś [/FONT] Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='natija']witamy i machamy lapka Ozzulka:):) [FONT=Arial]witaj machająca :multi::multi:[/FONT] [quote name='Vectra']Byłam , widziałam wiosnę ;) [FONT=Arial]:razz::razz:a bracika :cool1:;)i tatkę :evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts