Selket Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 WItanko :multi: :multi: Już nie focham :loveu: ALe się focham boś do mnie nie przylazła :evil_lol: A pgoda pikna słoneczko, chmurki i cieplutko :loveu: A OZzzulek od doopy strony.....hmmm....jest interesujący :evil_lol: Quote
agbar Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 pffffffffffffffffffffffffffffffffff... :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='agbar']widzialam......................jajka:diabloti: ufocić więcej :razz::razz: dzien dobry:hand::loveu: bryyyyyyy :hand: :loveu::loveu::loveu: [quote name='Selket']WItanko :multi: :multi: Już nie focham :loveu: ALe się focham boś do mnie nie przylazła :evil_lol: A pgoda pikna słoneczko, chmurki i cieplutko :loveu: A OZzzulek od doopy strony.....hmmm....jest interesujący :evil_lol: Witanko :multi::multi::multi: dopiero łaże po blogasach ....dziś więcej siedze na PwP mam tam pewne ważne zobowiązania ;) [quote name='agbar']pffffffffffffffffffffffffffffffffff... :obrazic: :obrazic: :obrazic: nooooo nie fochaj ...noooo :calus: Quote
apple Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Alicja']on pokazuje wszystko co ma ...szczery chłopak :p Buziorek Dżapuszko Baardzo szczery bym powiedziala.......ekshibicjonista normalnie...płaszcza mu kupie:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='apple']Baardzo szczery bym powiedziala.......ekshibicjonista normalnie...płaszcza mu kupie:evil_lol: :hmmmm: o dogu płaszczowym słyszałam .......ale o aście nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: o dogu płaszczowym słyszałam .......ale o aście nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to bedzie premiera:razz: Quote
Matusz Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 ale masz fajnie, tak blisko góry :multi::loveu::multi: Witanko :multi::multi::loveu: Quote
apple Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Pocałunek smierci z języczkiem :eviltong: http://images31.fotosik.pl/213/25b3062ebb3a0019.jpg Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='apple']no to bedzie premiera:razz: a rodowód nam nie przepadnie :razz::razz: [quote name='Matusz']ale masz fajnie, tak blisko góry :multi::loveu::multi: Witanko :multi::multi::loveu: Witanko :multi::loveu: no bliziutko ...jak jest ładna pogoda zimą to widać śnieg na Czantorii Quote
apple Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Alicja']a rodowód nam nie przepadnie :razz::razz: Ja wam napisze taki że mucha nie siada:diabloti: Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='apple']Pocałunek smierci z języczkiem :eviltong: http://images31.fotosik.pl/213/25b3062ebb3a0019.jpg jak dramatycznie :evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']Ja wam napisze taki że mucha nie siada:diabloti: :angryy:niech nie siada ......much nie lubiam :mad::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Alicja']jak dramatycznie :evil_lol::evil_lol: eeeeeeeeeeeeeeeeeeee zaje2biście:loveu: :angryy:niech nie siada ......much nie lubiam :mad::evil_lol::evil_lol:ja tez nie:shake: Quote
Matusz Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Alicja'] Witanko :multi::loveu: no bliziutko ...jak jest ładna pogoda zimą to widać śnieg na Czantorii mhm ;) a u nas dzisiaj znów od rana padało...:placz::placz::placz: oddajcie mi słońce ! Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='Matusz']mhm ;) a u nas dzisiaj znów od rana padało...:placz::placz::placz: oddajcie mi słońce ! a te chmurki to wczorajsze ...dziś cudna pogoda :loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Witanko:multi: Widzilam dupolca Ozzulca:loveu::loveu: Quote
Matusz Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Alicja']a te chmurki to wczorajsze ...dziś cudna pogoda :loveu::loveu: wygoń to słońce do nas ! pliss :placz: mam już dość tego deszczu!:roll::roll: Quote
Selket Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 No nie dadzą spokoju tej biednej Denatce..do samego końca ją Ozzuelk wyciumka :D Wow, ale masz fajny widoczek na górki :loveu: Wprowadzam się do Was :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 siemanko niezłe wdzianko:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
gops Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 fotki piekne :loveu: widok tez nawet ladny :razz: u nas bylo slonce ale 7 stopni ...:roll: Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko:multi: Widzilam dupolca Ozzulca:loveu::loveu: witanko :multi: fajny no nie :evil_lol: [quote name='Matusz']wygoń to słońce do nas ! pliss :placz: mam już dość tego deszczu!:roll::roll: mówiłam słoneczku ...powiedziało ze jutro do was zajrzy ;) [quote name='dbsst']no niezłe te jajcory takie jajecne ;) fane co :razz::razz: [quote name='Selket']No nie dadzą spokoju tej biednej Denatce..do samego końca ją Ozzuelk wyciumka :D niech ciumka póki moze :evil_lol: Wow, ale masz fajny widoczek na górki :loveu: Wprowadzam się do Was :evil_lol: jak trafisz;) [quote name='evaxon']siemanko niezłe wdzianko:multi::multi::multi::multi::multi::multi: czyje :grins::eviltong: [quote name='gops']fotki piekne :loveu: widok tez nawet ladny :razz: u nas bylo slonce ale 7 stopni ...:roll: a u nas 20:loveu: Quote
e.v.a Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Alicja'] czyje :grins::eviltong: Ozzulka :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Matusz Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Alicja'] mówiłam słoneczku ...powiedziało ze jutro do was zajrzy ;) aa, to ja mam nadzieję, że prawdę mówiło :mad::mad: bo jutro do bid schroniskowych i ma być mi ładna pogoda !! bo jak nie !!!:angryy::mad: Quote
Recommended Posts