Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selket']Hmmm...od teściowej...Hmmm, ja mieć uraz do teściowych i teściów, więc pewnie bym sama roślinkę uśmierciła :evil_lol:
Do lasu po ćmu????? Ta dzisiejsza młodzież....

[FONT=Arial]ona sama się uśmierciła ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:znaczy roślinka sie dedła

a najfajniejszy motyw był jak teściowej na głowe spadło drzewko szczęścia ...takie coś chyba się to zwie Grubosz czy jakoś tak ....ale była zadyma :roll::evil_lol:
[/FONT]

Posted

Pożycz mi to drzewko szczęścia, najlepiej dwa, coby i teścia też uszczęśliwić nim.... Nawet się pofatyguję do nich :evil_lol:
To już nie denatka tylko trupek :D

Posted

http://images34.fotosik.pl/210/849fffb0a6140701.jpg

alre Ozzulinski mo kła ostrego hihihihihi
a nos dzisiej na psacerku napadl amstaff podobny do Ozulka przudusił Fruzia ale Zuzol mu skoczyła na grzbiet i siem wystraszyl i zwiał w las.......po kfiili zobaczylismy ze lata taki z przerosnietym karkiem i ryczy FRED FRED DO NOGI hihihih.........a Fredzio miol go gdzies ...hihihihih.........chyba nie byl specjalnie szkodliwy skoro dał dyla przed Zuzia hihihi

Posted

[quote name='lolka75']http://images30.fotosik.pl/192/498a6268c1215f44.jpg
jakie znaczace uniesienie brewki:loveu:...:razz:......miny robi sliczne ten slodziak[FONT=Arial][FONT=Verdana]:loveu:[/FONT]

udaje mońdrache :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]hmmm żebym tym razem nie popełniła błędu ...

Piękną piłeczkę, dętkę, flaka, kulkę, zabawkę, gałę itd itd ma Ozzulek :loveu:
[/FONT]

[FONT=Arial]pośle takie Salsie :p[/FONT]

[quote name='Selket']Pożycz mi to drzewko szczęścia, najlepiej dwa, coby i teścia też uszczęśliwić nim.... Nawet się pofatyguję do nich :evil_lol:
To już nie denatka tylko trupek :D

[FONT=Arial]nie bywam u teściowej ...więc nie wiem jaki jego los :razz::razz:ale ponoć łatwo się je hoduje :roll:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']http://images34.fotosik.pl/210/849fffb0a6140701.jpg

alre Ozzulinski mo kła ostrego hihihihihi
a nos dzisiej na psacerku napadl amstaff podobny do Ozulka przudusił Fruzia ale Zuzol mu skoczyła na grzbiet i siem wystraszyl i zwiał w las.......po kfiili zobaczylismy ze lata taki z przerosnietym karkiem i ryczy FRED FRED DO NOGI hihihih.........a Fredzio miol go gdzies ...hihihihih.........chyba nie byl specjalnie szkodliwy skoro dał dyla przed Zuzia hihihi
[FONT=Arial]
ha ha .....bo Zuzol to tako ostro laska :evil_lol::evil_lol:

[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]

[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']http://images28.fotosik.pl/192/75db4d44288d7993.jpg

cusik mu chyba wlazło do zymba hihhihihi

Ta Zuzol to rwie facetow na ostro ;-) hihihih
jakie Ty robisz pieknie wyraziste foty z bliska........zazdraszczam ;-)

[FONT=Arial]:roll:...siem zawstydałam ......

a tam zaraz wlazło do zęba ....wsadził se na potem :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Fotki! :multi:

http://images33.fotosik.pl/210/9c67982d275074d4.jpg

Ozzy Zdobywca ;) :loveu:
[FONT=Arial]
wiedziałaś kiedy wejść :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='Izabela124.']Witanko Alus:multi::multi:
Nareszcie i do was zajrzalam, oj stesknilam sie za wami, prosze mocno ucalowac tego glutka:evil_lol: ode mnie:loveu::loveu::loveu:

[FONT=Arial]witam i zaraz ucałuskam :loveu:[/FONT]

[quote name='agbar']ALU!!! piekne foty.....:loveu::loveu::multi::multi:
[FONT=Arial]dziękuję ...[/FONT]

[FONT=Arial]to jeszcze póki fotosik działa :roll:

[/FONT]

Posted

ooo i znowu trafilismy na fotaski :multi: cudne oczywiscie :loveu: biedna pileczka za dlugo nie pozyla :roll:

a ja mam duzo kwiatow ale niewiem jakich :evil_lol: nieznam sie ..wiem ze mam 2 kaktusy i takia roslinke ze jak sie kawalek jej odetnie to to jest dobre na rany..chyba ze cos pomieszalam :oops:

Posted

[quote name='gops']ooo i znowu trafilismy na fotaski :multi: cudne oczywiscie :loveu: biedna pileczka za dlugo nie pozyla :roll:

a ja mam duzo kwiatow ale niewiem jakich :evil_lol: nieznam sie ..wiem ze mam 2 kaktusy i takia roslinke ze jak sie kawalek jej odetnie to to jest dobre na rany..chyba ze cos pomieszalam :oops:

[FONT=Arial]pewnie aloes ;)

piłeczkę już kolejną mamy kupioną :p

[/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Ozzulek :loveu: :loveu:
Aloes zpewne to jezd ;)
Niuniek siedzi i się gapi na mnie jak się zachwycam Ozzulekiem :evil_lol: :evil_lol:
[FONT=Arial]
ha ha ....nasze psiaki to też zawsze Niuńki ...a Harley to i tak częściej był wołany jako NIUNIUŚ :loveu::loveu:
[/FONT]

[quote name='malawaszka']hahaha ale zjazd :evil_lol::loveu:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:na śniegu to wyglada lepiej :p[/FONT]

Posted

[quote name='Selket']A kto to Harley?
Bo one wszystkie takie Niuńkowate som ;) Hmmm,...... chętnie obejrze zjazd śnieżny ;)

[FONT=Arial]Harley :loveu::loveu:to mój boxiu za TM [/FONT]