Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']Ozzulka :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

:paha

[quote name='Matusz']aa, to ja mam nadzieję, że prawdę mówiło :mad::mad: bo jutro do bid schroniskowych i ma być mi ładna pogoda !! bo jak nie !!!:angryy::mad:
to MY z Magdą Clockwork mamy takiego pecha że jak jedziemy do schroniska to zawsze masakryczna pogoda jest :shake:

Posted

[quote name='Alicja']

to MY z Magdą Clockwork mamy takiego pecha że jak jedziemy do schroniska to zawsze masakryczna pogoda jest :shake:

ja jak ostatni raz byłem, to też była masakryczna...:roll::shake:

Posted

[quote name='Matusz']

czyli to rodzinne :razz::razz:

[quote name='BoJa']chciałam tylko zameldować,że wczesnokomunistka padła:evil_lol::evil_lol:
Ozzy po padnięciu pod klatką ...latał z Denatka po domu :roll:

Posted

czesc jajecna familio przesyłam całuski dla mojego UKOCHANEGO 1809 :diabloti: Pana K oraz całusnego Pana C...............no i lizki dla Pana serpcauśnego pana O..................

a lda Ciebei sis hmmmmmmmmmmmmmmmmm głaski w nos :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']czesc jajecna familio przesyłam całuski dla mojego UKOCHANEGO 1809 :diabloti: Pana K oraz całusnego Pana C...............no i lizki dla Pana serpcauśnego pana O..................

całuse se wzieli

a lda Ciebei sis hmmmmmmmmmmmmmmmmm głaski w nos :diabloti::evil_lol:

a że niby czemu w nos :cool1:

[quote name='dbsst']ihaaaaaaaaaaa ihaaaaaaaaaaaaaaaa byłam pierwsza :multi::multi::multi:

:multi::multi:ja tuż za tobą

Posted

[quote name='dbsst']a bo w nos z sis nie będe się całować i głaskać w nic innego :mad: bo potem będa o nas w gazetach pisac:evil_lol::evil_lol:

:cool1: o mnie jeszcze nie pisali ....dawa dzioba bo po nosie nie dam sie dotykać :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']:cool1: o mnie jeszcze nie pisali ....dawa dzioba bo po nosie nie dam sie dotykać :diabloti:
nie dasz a czemu zdradź sekret :cool1:

Posted

[quote name='Matusz']

z nas pan stróż to już sie śmieje że wie kiedy przyjedziemy bo albo deszcz albo śnieżyca tego dnia :cool1:

sześć Allu:multi::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']z nas pan stróż to już sie śmieje że wie kiedy przyjedziemy bo albo deszcz albo śnieżyca tego dnia :cool1:

sześć Allu:multi::loveu:

sześć i siedem Madzialenno :multi::loveu:

[quote name='Iwona1984']witajcie przy sobocie :)

witanko :multi:

[quote name='gops']witanko :razz: sobota a wy tak wczesnie wstajecie ;)

witanko :p...ano jeszcze nikt nie ogłosił soboty dniem snu :razz::razz: