jonQuilla Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [FONT=Georgia]uhhh Mamcia :) cześć :multi::loveu: całe szczęście że dużo nie nagadałyście ;) hihi uciekam do szkołki i odwiedzę Was ponownie jak wrócę :) buziaki :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='BoJa']kokosków nie chcę:cool:,a spacerek jak najbardziej -tylko gdzie i o której???? [FONT=Arial] może kole 14-15 ...a gdzie :hmmmm: pomyśl ...może powtórka ??[/FONT] Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]uhhh Mamcia :) cześć :multi::loveu: całe szczęście że dużo nie nagadałyście ;) hihi uciekam do szkołki i odwiedzę Was ponownie jak wrócę :) buziaki :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]biegnij córcia do szkółki ...biegnij ....buziak na drogę :loveu::loveu:[/FONT] Quote
emdziolek Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Witam Cię Alu!:loveu::loveu: Mamy dzisiaj piękny dzionek:multi: Wiec bedą fotki spacerkowe u nas:razz: Daj jakies fotki na sniadanie;) Quote
clockwork Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [FONT=Arial]ja sie tak nie bawie... to ja mam tyrać na chleb a inni sie bedą spacerować... :obrazic: berek :obrazic: [/FONT] Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='emdziolek']Witam Cię Alu!:loveu::loveu: Mamy dzisiaj piękny dzionek:multi: Wiec bedą fotki spacerkowe u nas:razz: Daj jakies fotki na sniadanie;) [FONT=Arial]jak znajdę to dam ....wczoraj ino placki ufociłam :evil_lol::evil_lol: ale dziś chyba spacerek będzie ;) [/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja sie tak nie bawie... to ja mam tyrać na chleb a inni sie bedą spacerować... :obrazic: no nie fochaj .....noooooo.....Ciebie też zabiorę ;):loveu:.... berek :obrazic: [/FONT] [FONT=Arial]oj .....no rozchmurz się ...berek [/FONT] Quote
clockwork Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]oj .....no rozchmurz się ...berek [/FONT] [FONT=Arial]znasz taką piosenke??? SŁONECZKO późno dzisiaj wstało i w takim bardzo złym humorze ............:cool1: to o mnie :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]znasz taką piosenke??? SŁONECZKO późno dzisiaj wstało i w takim bardzo złym humorze ............:cool1: to o mnie :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] :multi:znam ...dalej też ....:eviltong: Słoneczko Nasze rozchmurz pyska :roll: bo nie do twarzy Ci w chmurzyskach :calus:[/FONT] Quote
Vectra Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Przydreptałam z kawusią , wypij , wypalę i idę szpać :diabloti: Quote
bigos Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 też chcę kokoska:placz::placz::placz: o! takiego ładnego Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='Vectra']Przydreptałam z kawusią , wypij , wypalę i idę szpać :diabloti: [FONT=Arial]odeśpij ;) a ja już zajadam fasoleczkę po barbarzyńsku :multi::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='bigos']też chcę kokoska:placz::placz::placz: o! takiego ładnego [FONT=Arial] ja mam takie :p[/FONT] Quote
agbar Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 no nie...zeby tak od rana ludzi dreczyc.....:shake::diabloti: Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='Vectra']Jak ja lubię kokosanki MNIAM !!!!! [quote name='bigos']<ślina na klawiaturze> [FONT=Arial]w niedziele dam fote Murzynka :diabloti:z kokosankami [/FONT] [quote name='agbar']no nie...zeby tak od rana ludzi dreczyc.....:shake::diabloti: [FONT=Arial]no wiesz ....to taka forma pieszczoty :diabloti:...u Klockowej dałam wczoraj placuszki ziemniaczane ....wiesz jaka zadyma była :razz::razz:[/FONT] Quote
bigos Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]w niedziele dam fote Murzynka :diabloti:z kokosankami [/FONT] drugiego laptopa już mi szefuncio nie kupi:eviltong::p:p:pzlituj się:evil_lol: Quote
agbar Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]w niedziele dam fote Murzynka :diabloti:z kokosankami [/FONT] [FONT=Arial]no wiesz ....to taka forma pieszczoty :diabloti:...u Klockowej dałam wczoraj placuszki ziemniaczane ....wiesz jaka zadyma była :razz::razz:[/FONT] wiem:roll:a jaka byla u mnie w domu:diabloti:bo nikomu sie ziemniakow nie chcialo trzec a zrec to kazdy chcial:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='bigos']drugiego laptopa już mi szefuncio nie kupi:eviltong::p:p:pzlituj się:evil_lol: [FONT=Arial]to co mam dać dziś fotę :hmmmm: przy jednym ślinieniu :razz::razz: [/FONT] Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='agbar']wiem:roll:a jaka byla u mnie w domu:diabloti:bo nikomu sie ziemniakow nie chcialo trzec a zrec to kazdy chcial:evil_lol: [FONT=Arial]:hmmmm: też mieliście placki :razz::razz::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [FONT=Arial]murzynek jest be... nie lubiam murzynków :roll::diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]murzynek jest be... nie lubiam murzynków :roll::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: [/FONT][FONT=Arial]poznasz go w niedziele :razz::razz:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 czesccc wrocona juzem z roboty.... a tu takie dobrociiii hmmmmmmmmmmmmmmmmmm a cio WY bydzieta robic na tych swionach w niedziela????? buzi buzi Quote
agbar Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: też mieliście placki :razz::razz::evil_lol:[/FONT] no i wlasnie ze nie:roll::diabloti:mielismy za to awanture:evil_lol:i tez bylo wesolo:evil_lol: Quote
Recommended Posts