Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Mega zajechany Ozzulek:eviltong: nawet mu się nie chce wstać do picia:evil_lol:
http://images26.fotosik.pl/191/ce40ef7e0fedff1d.jpg

Witaj Słońce
[/FONT]

[FONT=Arial]witaj
zamarzłam na psacerku ....ale jak poczytałam o Szczecinie ....to współczuję im tam szczerze ....
[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć mamcia :loveu::multi:

po takim bieganiu za dętką przydałby się dla Ozzulca Energy Drink a nie woda :evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]cześć córciu :multi::loveu:
za jaką dentką :mad:toż to piękna piłka była :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]witaj
zamarzłam na psacerku ....ale jak poczytałam o Szczecinie ....to współczuję im tam szczerze ....
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]No Menrzuś właśnie się skarży ze ma biało za oknem...mgła jak jasny gwint:shake:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No Menrzuś właśnie się skarży ze ma biało za oknem...mgła jak jasny gwint:shake:
[/FONT]

[FONT=Arial]no masakra nie pogoda na północy :cool1:[/FONT]

[quote name='ATLANTYDA']Dobry :multi::multi:
W naszym pięknym mieście też zimno ale słoneczko świeci więc już odtajałam po spacerku :painting: :grins:
[FONT=Arial]:multi::multi:dobereczek
ja oddtajałam wtulona w kaloryfer i zapijam się gorącą kaffą :razz::razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]no masakra nie pogoda na północy :cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]:multi::multi:dobereczek
ja oddtajałam wtulona w kaloryfer i zapijam się gorącą kaffą :razz::razz:
[/FONT]

Dobra kawa nie jest zła :eviltong:

Posted

[FONT=Arial]dzięki za kaff...
własnie sobie poczytałam żebędę pracować aż padnę wśród dzieci na podłodze .....bo grupa nauczycielska po emeryturze za długo żyje ........:diabloti:
[/FONT]

"O rządowym pakiecie emerytalnym mówiła Agnieszka Chłoń-Domińczak, wiceminister pracy. - Dlaczego nauczyciele nie są objęci systemem emerytur pomostowych? To też będzie przedmiotem dyskusji – powiedziała. Dodała, że trzy lata temu w Ministerstwie Pracy prowadzone były analizy dalszego trwania życia osób pobierających emerytury. - Okazało się, że długość życia nauczycieli jest znacznie dłuższa niż w pozostałych grupach zawodowych – powiedziała".

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:czasem śpię o tej porze ...ide ze psem zaraz będę....to cho teraz :p[/FONT]

Teraz mnie nie bylo:placz:

To moze nauczycielka zostane...skoro mam dluzej zyc to chyba sie oplaca:lol:

Posted

[quote name='malawaszka']shit! [FONT=Arial] co one tu robioom?????? :mdleje:

:crazyeye: skopiowałam od Madzialeny emotke razem z niebieskim kolorem :crazyeye::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]:hmmmm: jak to co ......kompiom się .....:grins:....przecie było napisane że sie idziemy kompiać :razz::razz:[/FONT]

[quote name='furciaczek']Teraz mnie nie bylo:placz:

[FONT=Arial]no a teraz gdzie jesteś :hmmmm:[/FONT]

To moze nauczycielka zostane...skoro mam dluzej zyc to chyba sie oplaca:lol:

[FONT=Arial]pomyśl o zdrowiu psychicznym ....czy twoje otoczenie da rade przeżyć z takim odchyłkiem od normy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....mój TZ powiedział ze mnie odda na leczenie ....zamknięte :diabloti::evil_lol:...on sie boi że ja go przeżyje a jemu Cyganka wywróżyła że bedzie żył 80 lat ;)[/FONT]

Posted

Ty mi nic o cygankach nie przypominaj...u mnie w miasteczku byla taka jedna (bylo wiecej ale jedna naprawde wporzadku) co dorwala mnie w Parku na spacerku i mi powrozyla...2 czesci sie juz sprawdzily...ciekawe jak bedzie z reszta.
Powaznie mowiac to sie zezchizowalam jak sobie uswiadomilam ze sprawdza sie to co mi powiedziala...ja chyba jakas goopia:oops:

Posted

[quote name='furciaczek']Ty mi nic o cygankach nie przypominaj...u mnie w miasteczku byla taka jedna (bylo wiecej ale jedna naprawde wporzadku) co dorwala mnie w Parku na spacerku i mi powrozyla...2 czesci sie juz sprawdzily...ciekawe jak bedzie z reszta.
Powaznie mowiac to sie zezchizowalam jak sobie uswiadomilam ze sprawdza sie to co mi powiedziala...ja chyba jakas goopia:oops:

[FONT=Arial]:hmmmm: ... tak czasem myśle , że wierze w tego typu sprawy , a czasem odganiam takie myśli ... ciężko mi podejść do sprawy całkowicie racjonalnie :razz::razz:[/FONT]

Posted

myyy ale sie metafizycznie zrobiło :razz: ja wierzę troszkę choć wielu jest oszustów ja jestem tez stara wiedźma i potrafię pewne rzeczy przewidzieć niestety także te złe :shake:
ale czasem człowiek czegoś posłucha i sam wydarzenie sprokuruje ...także niw wiadomo ;)

uściski dla Ozzulca piękniulca :loveu:

Posted

trochę magii, trochę psychologii, trochę przewrotnej człowieczej natury i szczypta czegoś czego nigdy pewnie nie uda nam sie ludziom pojąć ...

Posted

[quote name='Patka']myyy ale sie metafizycznie zrobiło :razz: ja wierzę troszkę choć wielu jest oszustów ja jestem tez stara wiedźma i potrafię pewne rzeczy przewidzieć niestety także te złe :shake:
ale czasem człowiek czegoś posłucha i sam wydarzenie sprokuruje ...także niw wiadomo ;)

uściski dla Ozzulca piękniulca :loveu:
[FONT=Arial]
buziorki Patuś :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

[quote name='furciaczek']No cos w tym wszystkim musi byc...tylko co??:p

[quote name='Patka']trochę magii, trochę psychologii, trochę przewrotnej człowieczej natury i szczypta czegoś czego nigdy pewnie nie uda nam sie ludziom pojąć ...

[FONT=Arial]ano coś w tym jest ....o czym zdążyłam się już przekonać niejednokrotnie ...zresztą TZ już czasem na mnie zły mówi już skończ uprawiać to Czarnowidztwo :diabloti:...są wydarzenia które wyśniłam , a które wydawało sięze nie mogą , nie powinny się wydarzyć a ręki do nich nie przyłożyłam ...tak że z całym szacunkiem do zjawisk paranormalnych i metafizycznych ;)...

zaraz dam jakieś fotaski ....tylko przygotuję wyprawkę dla TZta do pracy :p
[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']shit! [FONT=Arial] co one tu robioom?????? :mdleje:
[/FONT]
[FONT=Arial]
buuhahahah... własnie wczoraj klikałysmy z Allą o tym na gg..... przemyslenia były różne... od tego jakiej płci są te emoty... po... co ten po lewej robi temu po prawej :niewiem: :errrr:
[/FONT]

Posted

Ten po prawej topi tego po lewej, ale ktoś wszedł więc go nie utopił :D
Oj, mi cyganka wywróżyła i nic, pusto, nie sprawdziło się..ALe te cyganki u nas to są takie strasznie nachalne i niemiłe, że coś strasznego...
A ja bym kciał zostać wetem, bo do dzieci to mam cierpliwość jak są gdzieś daleko i nie muszę się nimi zajmować ;)
Witanko :multi: :multi:

Posted

..........................jestem Aluśka

widziałam Ozzulińskiego ...............i popsuł futbolkówkę:mad:

bedzie następna???

Posted

wowow jaki klimacik hihihih...ja mam cosik takiego ze jak mam 3 dni z rzedu BARDZO WYRAZISTE SNY ktore pamietam caluski dzionek ( z reguly wogole nie wiem czy snilam czy nie ) to wiem ze w najblizszym czasie wydarzy sie cus niedobrego i CHOLIWKA to sie sprawdza......wiec juz sama nie wiem o cio chodzi....

doberek kochana wiedzminko ;-)

a emotka zajebiaszcza......ja nie powiem com se skojarzyła ;-)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]on ją tak ukoffał :loveu:że nawet nie chciał nowej piłki która wisiała w siateczce na drzewie[/FONT]
Widać ta nowa była za nowa, jakby pan R. trochę ją w pysku potarmosił, ciutkę obslinił, to na pewno od razu by się Ozulkowi spodobała :razz::evil_lol:

http://images33.fotosik.pl/208/08b37f4c43a06e63.jpg
O mamuniu, jaki leniuch :turn-l:

http://images24.fotosik.pl/191/d2e9279134aec8ab.jpg
Faul, Ozzy gra nieczysto :diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]dzięki za kaff...[/FONT]
[FONT=Arial]własnie sobie poczytałam żebędę pracować aż padnę wśród dzieci na podłodze .....bo grupa nauczycielska po emeryturze za długo żyje ........:diabloti:[/FONT]

"O rządowym pakiecie emerytalnym mówiła Agnieszka Chłoń-Domińczak, wiceminister pracy. - Dlaczego nauczyciele nie są objęci systemem emerytur pomostowych? To też będzie przedmiotem dyskusji – powiedziała. Dodała, że trzy lata temu w Ministerstwie Pracy prowadzone były analizy dalszego trwania życia osób pobierających emerytury. - Okazało się, że długość życia nauczycieli jest znacznie dłuższa niż w pozostałych grupach zawodowych – powiedziała".
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Pani wiceminister ma bardzo praktyczne podejście do sprawy, tak trzymać :roflt:

ps. jak zwykle nie nadrobiłam wszystkiego :grins:

pps. Pandisia, a wiadomo gdzie te jajka są? Bo jak nie wiadomo, to trzeba zacząć od dobrego usg.

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
buuhahahah... własnie wczoraj klikałysmy z Allą o tym na gg..... przemyslenia były różne... od tego jakiej płci są te emoty... po... co ten po lewej robi temu po prawej :niewiem: :errrr:
[/FONT]
[FONT=Arial]no taaaa.....dokładnie ...doszły my , że to ONY bo ONE by miały ..jak to określila Magda ...kucyki :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Selket']Ten po prawej topi tego po lewej, ale ktoś wszedł więc go nie utopił :D
Oj, mi cyganka wywróżyła i nic, pusto, nie sprawdziło się..ALe te cyganki u nas to są takie strasznie nachalne i niemiłe, że coś strasznego...
A ja bym kciał zostać wetem, bo do dzieci to mam cierpliwość jak są gdzieś daleko i nie muszę się nimi zajmować ;)
Witanko :multi:
[FONT=Arial]
ha ha ha ...
witanko :multi:
[/FONT]

[quote name='BeaC']..........................jestem Aluśka

[FONT=Arial]widzem Ciem :p[/FONT]
widziałam Ozzulińskiego ...............i popsuł futbolkówkę:mad:

[FONT=Arial]no popsuł ...popsuł :mad:[/FONT]

bedzie następna???

[FONT=Arial]już jest :grins:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']wowow jaki klimacik hihihih...ja mam cosik takiego ze jak mam 3 dni z rzedu BARDZO WYRAZISTE SNY ktore pamietam caluski dzionek ( z reguly wogole nie wiem czy snilam czy nie ) to wiem ze w najblizszym czasie wydarzy sie cus niedobrego i CHOLIWKA to sie sprawdza......wiec juz sama nie wiem o cio chodzi....

doberek kochana wiedzminko ;-)

[FONT=Arial]doberek :loveu:[/FONT]
a emotka zajebiaszcza......ja nie powiem com se skojarzyła ;-)
[FONT=Arial]
powiedz ..powiedz :roll:;)
[/FONT]

[quote name='asher']Widać ta nowa była za nowa, jakby pan R. trochę ją w pysku potarmosił, ciutkę obslinił, to na pewno od razu by się Ozulkowi spodobała :razz::evil_lol:
[FONT=Arial]
:hmmmm: myślisz że to coś da .....zaproponuje :razz:
[/FONT]

http://images33.fotosik.pl/208/08b37f4c43a06e63.jpg
O mamuniu, jaki leniuch :turn-l:

http://images24.fotosik.pl/191/d2e9279134aec8ab.jpg
Faul, Ozzy gra nieczysto :diabloti:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Pani wiceminister ma bardzo praktyczne podejście do sprawy, tak trzymać :roflt:
[FONT=Arial]no nic tylko w następnym projekcie będą wnosić o poddawanie belfrów eutanazji :diabloti:[/FONT]
ps. jak zwykle nie nadrobiłam wszystkiego :grins:

pps. Pandisia, a wiadomo gdzie te jajka są? Bo jak nie wiadomo, to trzeba zacząć od dobrego usg.

[FONT=Arial]temu właśnie TEN Wet bo to chirurg i z profesjonalnym wyposażeniem w USG i RTG + tam jeszcze inne badziewie ;)[/FONT]