apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Century Gothic]Mega zajechany Ozzulek:eviltong: nawet mu się nie chce wstać do picia:evil_lol: http://images26.fotosik.pl/191/ce40ef7e0fedff1d.jpg Witaj Słońce [/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Georgia]cześć mamcia :loveu::multi: po takim bieganiu za dętką przydałby się dla Ozzulca Energy Drink a nie woda :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Mega zajechany Ozzulek:eviltong: nawet mu się nie chce wstać do picia:evil_lol: http://images26.fotosik.pl/191/ce40ef7e0fedff1d.jpg Witaj Słońce [/FONT] [FONT=Arial]witaj zamarzłam na psacerku ....ale jak poczytałam o Szczecinie ....to współczuję im tam szczerze ....[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć mamcia :loveu::multi: po takim bieganiu za dętką przydałby się dla Ozzulca Energy Drink a nie woda :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]cześć córciu :multi::loveu: za jaką dentką :mad:toż to piękna piłka była :roll:[/FONT] Quote
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]witaj zamarzłam na psacerku ....ale jak poczytałam o Szczecinie ....to współczuję im tam szczerze ....[/FONT] [FONT=Century Gothic]No Menrzuś właśnie się skarży ze ma biało za oknem...mgła jak jasny gwint:shake: [/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Dobry :multi::multi: W naszym pięknym mieście też zimno ale słoneczko świeci więc już odtajałam po spacerku :painting: :grins: Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No Menrzuś właśnie się skarży ze ma biało za oknem...mgła jak jasny gwint:shake: [/FONT] [FONT=Arial]no masakra nie pogoda na północy :cool1:[/FONT] [quote name='ATLANTYDA']Dobry :multi::multi: W naszym pięknym mieście też zimno ale słoneczko świeci więc już odtajałam po spacerku :painting: :grins: [FONT=Arial]:multi::multi:dobereczek ja oddtajałam wtulona w kaloryfer i zapijam się gorącą kaffą :razz::razz:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no masakra nie pogoda na północy :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]:multi::multi:dobereczek ja oddtajałam wtulona w kaloryfer i zapijam się gorącą kaffą :razz::razz:[/FONT] Dobra kawa nie jest zła :eviltong: Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [FONT=Arial]dzięki za kaff... własnie sobie poczytałam żebędę pracować aż padnę wśród dzieci na podłodze .....bo grupa nauczycielska po emeryturze za długo żyje ........:diabloti:[/FONT] "O rządowym pakiecie emerytalnym mówiła Agnieszka Chłoń-Domińczak, wiceminister pracy. - Dlaczego nauczyciele nie są objęci systemem emerytur pomostowych? To też będzie przedmiotem dyskusji – powiedziała. Dodała, że trzy lata temu w Ministerstwie Pracy prowadzone były analizy dalszego trwania życia osób pobierających emerytury. - Okazało się, że długość życia nauczycieli jest znacznie dłuższa niż w pozostałych grupach zawodowych – powiedziała". Quote
dbsst Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 http://images26.fotosik.pl/191/bceec749592a5c5c.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu będziesz długo zyła na emeryturze :multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='dbsst']http://images26.fotosik.pl/191/bceec749592a5c5c.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu będziesz długo zyła na emeryturze :multi::multi::multi::multi: [FONT=Arial]:razz::razz:ktoś Wam musi w końcu te Wasze dzieci potem odchować :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
malawaszka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 shit! [FONT=Arial] co one tu robioom?????? :mdleje: :crazyeye: skopiowałam od Madzialeny emotke razem z niebieskim kolorem :crazyeye::evil_lol: [/FONT] Quote
furciaczek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:czasem śpię o tej porze ...ide ze psem zaraz będę....to cho teraz :p[/FONT] Teraz mnie nie bylo:placz: To moze nauczycielka zostane...skoro mam dluzej zyc to chyba sie oplaca:lol: Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='malawaszka']shit! [FONT=Arial] co one tu robioom?????? :mdleje: :crazyeye: skopiowałam od Madzialeny emotke razem z niebieskim kolorem :crazyeye::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: jak to co ......kompiom się .....:grins:....przecie było napisane że sie idziemy kompiać :razz::razz:[/FONT] [quote name='furciaczek']Teraz mnie nie bylo:placz: [FONT=Arial]no a teraz gdzie jesteś :hmmmm:[/FONT] To moze nauczycielka zostane...skoro mam dluzej zyc to chyba sie oplaca:lol: [FONT=Arial]pomyśl o zdrowiu psychicznym ....czy twoje otoczenie da rade przeżyć z takim odchyłkiem od normy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....mój TZ powiedział ze mnie odda na leczenie ....zamknięte :diabloti::evil_lol:...on sie boi że ja go przeżyje a jemu Cyganka wywróżyła że bedzie żył 80 lat ;)[/FONT] Quote
furciaczek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ty mi nic o cygankach nie przypominaj...u mnie w miasteczku byla taka jedna (bylo wiecej ale jedna naprawde wporzadku) co dorwala mnie w Parku na spacerku i mi powrozyla...2 czesci sie juz sprawdzily...ciekawe jak bedzie z reszta. Powaznie mowiac to sie zezchizowalam jak sobie uswiadomilam ze sprawdza sie to co mi powiedziala...ja chyba jakas goopia:oops: Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='furciaczek']Ty mi nic o cygankach nie przypominaj...u mnie w miasteczku byla taka jedna (bylo wiecej ale jedna naprawde wporzadku) co dorwala mnie w Parku na spacerku i mi powrozyla...2 czesci sie juz sprawdzily...ciekawe jak bedzie z reszta. Powaznie mowiac to sie zezchizowalam jak sobie uswiadomilam ze sprawdza sie to co mi powiedziala...ja chyba jakas goopia:oops: [FONT=Arial]:hmmmm: ... tak czasem myśle , że wierze w tego typu sprawy , a czasem odganiam takie myśli ... ciężko mi podejść do sprawy całkowicie racjonalnie :razz::razz:[/FONT] Quote
Patka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 myyy ale sie metafizycznie zrobiło :razz: ja wierzę troszkę choć wielu jest oszustów ja jestem tez stara wiedźma i potrafię pewne rzeczy przewidzieć niestety także te złe :shake: ale czasem człowiek czegoś posłucha i sam wydarzenie sprokuruje ...także niw wiadomo ;) uściski dla Ozzulca piękniulca :loveu: Quote
furciaczek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 No cos w tym wszystkim musi byc...tylko co??:p Quote
Patka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 trochę magii, trochę psychologii, trochę przewrotnej człowieczej natury i szczypta czegoś czego nigdy pewnie nie uda nam sie ludziom pojąć ... Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='Patka']myyy ale sie metafizycznie zrobiło :razz: ja wierzę troszkę choć wielu jest oszustów ja jestem tez stara wiedźma i potrafię pewne rzeczy przewidzieć niestety także te złe :shake: ale czasem człowiek czegoś posłucha i sam wydarzenie sprokuruje ...także niw wiadomo ;) uściski dla Ozzulca piękniulca :loveu: [FONT=Arial] buziorki Patuś :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [quote name='furciaczek']No cos w tym wszystkim musi byc...tylko co??:p [quote name='Patka']trochę magii, trochę psychologii, trochę przewrotnej człowieczej natury i szczypta czegoś czego nigdy pewnie nie uda nam sie ludziom pojąć ... [FONT=Arial]ano coś w tym jest ....o czym zdążyłam się już przekonać niejednokrotnie ...zresztą TZ już czasem na mnie zły mówi już skończ uprawiać to Czarnowidztwo :diabloti:...są wydarzenia które wyśniłam , a które wydawało sięze nie mogą , nie powinny się wydarzyć a ręki do nich nie przyłożyłam ...tak że z całym szacunkiem do zjawisk paranormalnych i metafizycznych ;)... zaraz dam jakieś fotaski ....tylko przygotuję wyprawkę dla TZta do pracy :p [/FONT] Quote
clockwork Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='malawaszka']shit! [FONT=Arial] co one tu robioom?????? :mdleje: [/FONT] [FONT=Arial] buuhahahah... własnie wczoraj klikałysmy z Allą o tym na gg..... przemyslenia były różne... od tego jakiej płci są te emoty... po... co ten po lewej robi temu po prawej :niewiem: :errrr:[/FONT] Quote
Selket Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ten po prawej topi tego po lewej, ale ktoś wszedł więc go nie utopił :D Oj, mi cyganka wywróżyła i nic, pusto, nie sprawdziło się..ALe te cyganki u nas to są takie strasznie nachalne i niemiłe, że coś strasznego... A ja bym kciał zostać wetem, bo do dzieci to mam cierpliwość jak są gdzieś daleko i nie muszę się nimi zajmować ;) Witanko :multi: :multi: Quote
BeaC Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ..........................jestem Aluśka widziałam Ozzulińskiego ...............i popsuł futbolkówkę:mad: bedzie następna??? Quote
zuzolandia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 wowow jaki klimacik hihihih...ja mam cosik takiego ze jak mam 3 dni z rzedu BARDZO WYRAZISTE SNY ktore pamietam caluski dzionek ( z reguly wogole nie wiem czy snilam czy nie ) to wiem ze w najblizszym czasie wydarzy sie cus niedobrego i CHOLIWKA to sie sprawdza......wiec juz sama nie wiem o cio chodzi.... doberek kochana wiedzminko ;-) a emotka zajebiaszcza......ja nie powiem com se skojarzyła ;-) Quote
asher Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]on ją tak ukoffał :loveu:że nawet nie chciał nowej piłki która wisiała w siateczce na drzewie[/FONT] Widać ta nowa była za nowa, jakby pan R. trochę ją w pysku potarmosił, ciutkę obslinił, to na pewno od razu by się Ozulkowi spodobała :razz::evil_lol: http://images33.fotosik.pl/208/08b37f4c43a06e63.jpg O mamuniu, jaki leniuch :turn-l: http://images24.fotosik.pl/191/d2e9279134aec8ab.jpg Faul, Ozzy gra nieczysto :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]dzięki za kaff...[/FONT] [FONT=Arial]własnie sobie poczytałam żebędę pracować aż padnę wśród dzieci na podłodze .....bo grupa nauczycielska po emeryturze za długo żyje ........:diabloti:[/FONT] "O rządowym pakiecie emerytalnym mówiła Agnieszka Chłoń-Domińczak, wiceminister pracy. - Dlaczego nauczyciele nie są objęci systemem emerytur pomostowych? To też będzie przedmiotem dyskusji – powiedziała. Dodała, że trzy lata temu w Ministerstwie Pracy prowadzone były analizy dalszego trwania życia osób pobierających emerytury. - Okazało się, że długość życia nauczycieli jest znacznie dłuższa niż w pozostałych grupach zawodowych – powiedziała". :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pani wiceminister ma bardzo praktyczne podejście do sprawy, tak trzymać :roflt: ps. jak zwykle nie nadrobiłam wszystkiego :grins: pps. Pandisia, a wiadomo gdzie te jajka są? Bo jak nie wiadomo, to trzeba zacząć od dobrego usg. Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] buuhahahah... własnie wczoraj klikałysmy z Allą o tym na gg..... przemyslenia były różne... od tego jakiej płci są te emoty... po... co ten po lewej robi temu po prawej :niewiem: :errrr:[/FONT] [FONT=Arial]no taaaa.....dokładnie ...doszły my , że to ONY bo ONE by miały ..jak to określila Magda ...kucyki :evil_lol:[/FONT] [quote name='Selket']Ten po prawej topi tego po lewej, ale ktoś wszedł więc go nie utopił :D Oj, mi cyganka wywróżyła i nic, pusto, nie sprawdziło się..ALe te cyganki u nas to są takie strasznie nachalne i niemiłe, że coś strasznego... A ja bym kciał zostać wetem, bo do dzieci to mam cierpliwość jak są gdzieś daleko i nie muszę się nimi zajmować ;) Witanko :multi: [FONT=Arial] ha ha ha ... witanko :multi:[/FONT] [quote name='BeaC']..........................jestem Aluśka [FONT=Arial]widzem Ciem :p[/FONT] widziałam Ozzulińskiego ...............i popsuł futbolkówkę:mad: [FONT=Arial]no popsuł ...popsuł :mad:[/FONT] bedzie następna??? [FONT=Arial]już jest :grins:[/FONT] [quote name='zuzolandia']wowow jaki klimacik hihihih...ja mam cosik takiego ze jak mam 3 dni z rzedu BARDZO WYRAZISTE SNY ktore pamietam caluski dzionek ( z reguly wogole nie wiem czy snilam czy nie ) to wiem ze w najblizszym czasie wydarzy sie cus niedobrego i CHOLIWKA to sie sprawdza......wiec juz sama nie wiem o cio chodzi.... doberek kochana wiedzminko ;-) [FONT=Arial]doberek :loveu:[/FONT] a emotka zajebiaszcza......ja nie powiem com se skojarzyła ;-) [FONT=Arial] powiedz ..powiedz :roll:;)[/FONT] [quote name='asher']Widać ta nowa była za nowa, jakby pan R. trochę ją w pysku potarmosił, ciutkę obslinił, to na pewno od razu by się Ozulkowi spodobała :razz::evil_lol: [FONT=Arial] :hmmmm: myślisz że to coś da .....zaproponuje :razz:[/FONT] http://images33.fotosik.pl/208/08b37f4c43a06e63.jpg O mamuniu, jaki leniuch :turn-l: http://images24.fotosik.pl/191/d2e9279134aec8ab.jpg Faul, Ozzy gra nieczysto :diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pani wiceminister ma bardzo praktyczne podejście do sprawy, tak trzymać :roflt: [FONT=Arial]no nic tylko w następnym projekcie będą wnosić o poddawanie belfrów eutanazji :diabloti:[/FONT] ps. jak zwykle nie nadrobiłam wszystkiego :grins: pps. Pandisia, a wiadomo gdzie te jajka są? Bo jak nie wiadomo, to trzeba zacząć od dobrego usg. [FONT=Arial]temu właśnie TEN Wet bo to chirurg i z profesjonalnym wyposażeniem w USG i RTG + tam jeszcze inne badziewie ;)[/FONT] Quote
Recommended Posts