Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agbar']bylam i uwidzialam:grins:
dzien dober:loveu:
[FONT=Arial]
dzień dober:loveu: powiadasz :hmmmm: ...tyle że mnie głowa boli :razz:wypiłam 2 kawy i nadal jak żelka się czuję :placz:
[/FONT]

[quote name='malawaszka']:loveu::loveu::loveu: widziałam foty :loveu::loveu::loveu: i Fcale te [FONT=Arial]braki nie są takie rzucające siew oczy :cool3:

:hmmmm: dzięki za pocieszenie :loveu:

za karę dostaniecie zaraz następne :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Pandisia']Szukam dobrego weta do usunięcia jajek z brzuszka Pandowego.
Aluś podpowiesz mi kogoś? Dziewczyny? Zaczynam się normalnie bać :oops:

[FONT=Arial]Basiu , dr Szwarc , chirurg , w lecznicy wsio jak należy rentgen , usg , sala operacyjna ...a mieści się ona na Krzyżowej w Rybniku i w Żorach ....pracuje tam bluerat z dogo [/FONT]

[quote name='evaxon']hej hej Alcia:multi:
czas kupic nową piłe Ozzulkowi:evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]piłeczka kupiona :p[/FONT]

[quote name='ewelinabuck']bereczek:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

[FONT=Arial]berek :multi::multi::multi:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Basiu , dr Szwarc , chirurg , w lecznicy wsio jak należy rentgen , usg , sala operacyjna ...a mieści się ona na Krzyżowej w Rybniku i w Żorach ....pracuje tam bluerat z dogo [/FONT]

Właśnie o nim myślałam , muszę się tam przejechać i popytać o wszystko i badania trzeba jakieś porobić. Oni mają też w Radlinie oddział ale nie wiem czy akurat doktor Szwarc tam przyjmuje czy ten drugi pan doktor.
Pandulec w środę ma 1 urodziny :loveu:

Posted

[quote name='Matusz']witanko mła GroBmutter :multi::loveu::multi:

u nas słoneczko:bigcool::bigcool:

[FONT=Arial]
:cool1:nie złość babci :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[quote name='Pandisia']Właśnie o nim myślałam , muszę się tam przejechać i popytać o wszystko i badania trzeba jakieś porobić. Oni mają też w Radlinie oddział ale nie wiem czy akurat doktor Szwarc tam przyjmuje czy ten drugi pan doktor.
Pandulec w środę ma 1 urodziny :loveu:

[FONT=Arial]oo to będzie torcik ;)
tego 2 go pana nie kojarze ...wiem jeszcze o pani w Kamieniu ale to całkiem z drogi
[/FONT]

[quote name='furciaczek']Czesc Alu kochana:loveu:

Ja caly czas "nacpana" tabletkami i tryskam optymizmem:multi::evil_lol: pomimo tego ze pies mi tak przywalil w spuchniety pysk ze malo nie zdecham z bolu:lol:

[FONT=Arial]witanko :multi::loveu:
No masz Ci los......ale dobrzez że Cie optymizm i poczucie humoru nie opuszcza :calus:
[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']czesc melduje zem wstala juz ;-) idem kapac Fruzola obrziganego fujj ........

[FONT=Arial]:hmmmm: czamu Fruziol rzigoł :razz::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: czamu Fruziol rzigoł :razz::razz:[/FONT]
bo sie nażarl miesa ktore moj Adik mu wczoraj zaserwowoł ...:mad:
tyle ze Fruzia mo maly zołundek a porcja dostała ponoc jak na wielki zołundek :mad:...no i se dzisiej łobrzigała kocyk i siebie fujjjj

Posted

zuzolandia napisał(a):
bo sie nażarl miesa ktore moj Adik mu wczoraj zaserwowoł ...:mad:
tyle ze Fruzia mo maly zołundek a porcja dostała ponoc jak na wielki zołundek :mad:...no i se dzisiej łobrzigała kocyk i siebie fujjjj

uułeeeee łobrzigane futrzaki to nic przyjemnego:evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Ktos sie chyba zamyslil:loveu:
http://images31.fotosik.pl/208/b747241c1108489d.jpg

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='zuzolandia']bo sie nażarl miesa ktore moj Adik mu wczoraj zaserwowoł ...:mad:

[FONT=Arial]jo by Adikowi kozała kompać obrzigańca :mad:[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Moja, moja moja moja piłesia:evil_lol:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]http://images33.fotosik.pl/208/46aaf4be2ba74cf0.jpg[/FONT]

[FONT=Arial]on ją tak ukoffał :loveu:że nawet nie chciał nowej piłki która wisiała w siateczce na drzewie [/FONT]

[quote name='evaxon']uułeeeee łobrzigane futrzaki to nic przyjemnego:evil_lol:
[FONT=Arial]:roll:to ja wiem czemu Rosołek jest łysy :grins: pewnie rzigoł :razz::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]:roll:to ja wiem czemu Rosołek jest łysy :grins: pewnie rzigoł :razz::razz:[/FONT]
rosołek ino sro:roll: czy jak to tam po slaskiemu sie godo ...hahaha

http://images26.fotosik.pl/191/08f95b41
w podskokach poprzez las...za Ozzulkiem spieszy kapturek, usmiecha sie cały czas..do słonka i do chmurek....
:grin:

Posted

[quote name='evaxon']rosołek ino sro:roll: czy jak to tam po slaskiemu sie godo ...hahaha

[FONT=Arial]wypróżnio sie :cool1::eviltong:

jełopek jełopek!! :multi::multi:
[/FONT]