malawaszka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 :loveu::loveu::loveu: widziałam foty :loveu::loveu::loveu: i Fcale te braki nie są takie rzucające siew oczy :cool3: Quote
Alicja Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='agbar']bylam i uwidzialam:grins: dzien dober:loveu: [FONT=Arial] dzień dober:loveu: powiadasz :hmmmm: ...tyle że mnie głowa boli :razz:wypiłam 2 kawy i nadal jak żelka się czuję :placz:[/FONT] [quote name='malawaszka']:loveu::loveu::loveu: widziałam foty :loveu::loveu::loveu: i Fcale te [FONT=Arial]braki nie są takie rzucające siew oczy :cool3: :hmmmm: dzięki za pocieszenie :loveu: za karę dostaniecie zaraz następne :evil_lol: [/FONT] Quote
Pandisia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Szukam dobrego weta do usunięcia jajek z brzuszka Pandowego. Aluś podpowiesz mi kogoś? Dziewczyny? Zaczynam się normalnie bać :oops: Quote
e.v.a Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 hej hej Alcia:multi: czas kupic nową piłe Ozzulkowi:evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 bereczek:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Pandisia']Szukam dobrego weta do usunięcia jajek z brzuszka Pandowego. Aluś podpowiesz mi kogoś? Dziewczyny? Zaczynam się normalnie bać :oops: [FONT=Arial]Basiu , dr Szwarc , chirurg , w lecznicy wsio jak należy rentgen , usg , sala operacyjna ...a mieści się ona na Krzyżowej w Rybniku i w Żorach ....pracuje tam bluerat z dogo [/FONT] [quote name='evaxon']hej hej Alcia:multi: czas kupic nową piłe Ozzulkowi:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]piłeczka kupiona :p[/FONT] [quote name='ewelinabuck']bereczek:multi::multi::multi::multi::multi::multi: [FONT=Arial]berek :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Matusz Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 witanko mła GroBmutter :multi::loveu::multi: u nas słoneczko:bigcool::bigcool: Quote
Pandisia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Basiu , dr Szwarc , chirurg , w lecznicy wsio jak należy rentgen , usg , sala operacyjna ...a mieści się ona na Krzyżowej w Rybniku i w Żorach ....pracuje tam bluerat z dogo [/FONT] Właśnie o nim myślałam , muszę się tam przejechać i popytać o wszystko i badania trzeba jakieś porobić. Oni mają też w Radlinie oddział ale nie wiem czy akurat doktor Szwarc tam przyjmuje czy ten drugi pan doktor. Pandulec w środę ma 1 urodziny :loveu: Quote
furciaczek Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Czesc Alu kochana:loveu: Ja caly czas "nacpana" tabletkami i tryskam optymizmem:multi::evil_lol: pomimo tego ze pies mi tak przywalil w spuchniety pysk ze malo nie zdecham z bolu:lol: Quote
Alicja Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Matusz']witanko mła GroBmutter :multi::loveu::multi: u nas słoneczko:bigcool::bigcool: [FONT=Arial] :cool1:nie złość babci :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Pandisia']Właśnie o nim myślałam , muszę się tam przejechać i popytać o wszystko i badania trzeba jakieś porobić. Oni mają też w Radlinie oddział ale nie wiem czy akurat doktor Szwarc tam przyjmuje czy ten drugi pan doktor. Pandulec w środę ma 1 urodziny :loveu: [FONT=Arial]oo to będzie torcik ;) tego 2 go pana nie kojarze ...wiem jeszcze o pani w Kamieniu ale to całkiem z drogi [/FONT] [quote name='furciaczek']Czesc Alu kochana:loveu: Ja caly czas "nacpana" tabletkami i tryskam optymizmem:multi::evil_lol: pomimo tego ze pies mi tak przywalil w spuchniety pysk ze malo nie zdecham z bolu:lol: [FONT=Arial]witanko :multi::loveu: No masz Ci los......ale dobrzez że Cie optymizm i poczucie humoru nie opuszcza :calus:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 czesc melduje zem wstala juz ;-) idem kapac Fruzola obrziganego fujj ........ Quote
furciaczek Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ktos sie chyba zamyslil:loveu: http://images31.fotosik.pl/208/b747241c1108489d.jpg Quote
Alicja Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='zuzolandia']czesc melduje zem wstala juz ;-) idem kapac Fruzola obrziganego fujj ........ [FONT=Arial]:hmmmm: czamu Fruziol rzigoł :razz::razz:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: czamu Fruziol rzigoł :razz::razz:[/FONT] bo sie nażarl miesa ktore moj Adik mu wczoraj zaserwowoł ...:mad: tyle ze Fruzia mo maly zołundek a porcja dostała ponoc jak na wielki zołundek :mad:...no i se dzisiej łobrzigała kocyk i siebie fujjjj Quote
apple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Century Gothic]Moja, moja moja moja piłesia:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]http://images33.fotosik.pl/208/46aaf4be2ba74cf0.jpg[/FONT] Quote
e.v.a Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 zuzolandia napisał(a):bo sie nażarl miesa ktore moj Adik mu wczoraj zaserwowoł ...:mad: tyle ze Fruzia mo maly zołundek a porcja dostała ponoc jak na wielki zołundek :mad:...no i se dzisiej łobrzigała kocyk i siebie fujjjj uułeeeee łobrzigane futrzaki to nic przyjemnego:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='furciaczek']Ktos sie chyba zamyslil:loveu: http://images31.fotosik.pl/208/b747241c1108489d.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='zuzolandia']bo sie nażarl miesa ktore moj Adik mu wczoraj zaserwowoł ...:mad: tyle ze Fruzia mo maly zołundek a porcja dostała ponoc jak na wielki zołundek :mad:...no i se dzisiej łobrzigała kocyk i siebie fujjjj [FONT=Arial]jo by Adikowi kozała kompać obrzigańca :mad:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Moja, moja moja moja piłesia:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]http://images33.fotosik.pl/208/46aaf4be2ba74cf0.jpg[/FONT] [FONT=Arial]on ją tak ukoffał :loveu:że nawet nie chciał nowej piłki która wisiała w siateczce na drzewie [/FONT] [quote name='evaxon']uułeeeee łobrzigane futrzaki to nic przyjemnego:evil_lol: [FONT=Arial]:roll:to ja wiem czemu Rosołek jest łysy :grins: pewnie rzigoł :razz::razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [FONT=Arial]CD wczorajszych fot :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
clockwork Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Arial]widziałam CD..:roll::roll:... ładne :multi:[/FONT] Quote
e.v.a Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]:roll:to ja wiem czemu Rosołek jest łysy :grins: pewnie rzigoł :razz::razz:[/FONT] rosołek ino sro:roll: czy jak to tam po slaskiemu sie godo ...hahaha http://images26.fotosik.pl/191/08f95b41 w podskokach poprzez las...za Ozzulkiem spieszy kapturek, usmiecha sie cały czas..do słonka i do chmurek.... :grin: Quote
Alicja Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [FONT=Arial]prawie Jełopek :loveu: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 http://images33.fotosik.pl/208/08b37f4c43a06e63.jpg szczyt lenistwa hihihihihhihihi no dyc Aluskowo prol ze mna tego malego oszoloma ;-)w koncu niych sie czegos nauczy jak mie niy bydzie 3 tygodnie to ktos musi Fruziolka kapac hihihihi Quote
clockwork Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='evaxon']rosołek ino sro:roll: czy jak to tam po slaskiemu sie godo ...hahaha [FONT=Arial]wypróżnio sie :cool1::eviltong: jełopek jełopek!! :multi::multi: [/FONT] Quote
Recommended Posts