lolka75 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Czesc Alusia:calus: leje jak z cebra....mam zlego humora....pies walnal kupala w domu zaraz po przyjsciu ze spaceru:angryy: (bo padalo i ksiezniczka nie bedzie walic na mokrej trawie).... zapowiada sie cuuuuudny dzien Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [quote name='lolka75']Czesc Alusia:calus: leje jak z cebra....mam zlego humora....pies walnal kupala w domu zaraz po przyjsciu ze spaceru:angryy: (bo padalo i ksiezniczka nie bedzie walic na mokrej trawie).... zapowiada sie cuuuuudny dzien [FONT=Arial]buuuuu deszcz ......u nas w miare ....ale szaro bez słonka ...temp.około 10 stopni ... no to się księżniczka postarała :roll:.... a złego humora pogoń precz :calus:[/FONT] Quote
Matusz Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Witanko :multi::loveu::multi: Babi:multi: wczoraj zapomniałem wpaść o 00.00 :diabloti::eviltong: Dzisiaj wpadam ! :) Quote
gops Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]zrób po 20 postów na stronę ;)będziesz miała jeszcze mniej :evil_lol::evil_lol:[/FONT] a gdzie sie to ustawia? bedzie mi sie szybciej czytac :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [FONT=Georgia]cześć mamiczko :loveu::multi: miłego weekendziku życzę :loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Matusz napisał(a):Witanko :multi::loveu::multi: Babi:multi: wczoraj zapomniałem wpaść o 00.00 :diabloti::eviltong: Dzisiaj wpadam ! :) [FONT=Arial]aaaa widzisz ...już sklerozja :evil_lol::evil_lol: witanko :multi::loveu:[/FONT] gops napisał(a):a gdzie sie to ustawia? bedzie mi sie szybciej czytac :evil_lol: [FONT=Arial]w panelu użytkownika wchodzisz w edycje opcji i tam masz opcje wyswietlanych wątkow ...ustawiasz sobie na suwaczku w edycji postów jak chcesz czy 10, czy 20 czy więcej ale 20 to taka optymalna ilość w miare szybko się ładuje [/FONT] jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]cześć mamiczko :loveu::multi: miłego weekendziku życzę :loveu: [/FONT] [FONT=Arial]cze corcia :multi::loveu::multi:i z wzajemnością .....i jeszcze pogody życzę bo u mnie chyba za zimno :cool1:[/FONT] Quote
malawaszka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 cześć gadułki :lol: Lolka ile lat ma Eryk???? :loveu: jak rysuje na carno to będą z niego ludzie :loveu: Oliwka niedawno dostała swoją pierwszą carną bluzeczkę i cudnie wygląda do różowych gaci :loveu: a jaka dumna była, że ma taką jak ciocia :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 malawaszka napisał(a):cześć gadułki :lol: Lolka ile lat ma Eryk???? :loveu: jak rysuje na carno to będą z niego ludzie :loveu: Oliwka niedawno dostała swoją pierwszą carną bluzeczkę i cudnie wygląda do różowych gaci :loveu: a jaka dumna była, że ma taką jak ciocia :evil_lol: [FONT=Arial] na CARNO rysował Qba :evil_lol::evil_lol::evil_lol:carnocięznicki :evil_lol::evil_lol: a ubiera się tylko na czarno ....masakra ...przy moim beżowym psie wow to Olivka teraz laska cała twarzą ;) [/FONT] Quote
malawaszka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] na CARNO rysował Qba :evil_lol::evil_lol::evil_lol:carnocięznicki :evil_lol::evil_lol: a ubiera się tylko na czarno ....masakra ...przy moim beżowym psie wow to Olivka teraz laska cała twarzą ;) [/FONT] :mdleje: bhahaha musiałam coś pomiąchać :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 malawaszka napisał(a)::mdleje: bhahaha musiałam coś pomiąchać :evil_lol: [FONT=Arial]masz wybaczone :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
lolka75 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 malawaszka napisał(a)::mdleje: bhahaha musiałam coś pomiąchać :evil_lol: Waszko...Eryk ma 7 lat i rysuje potffory co z(rz)ygaja (o matko ja nie wiem jak sie pisze) zlotem i radioaktywne bakterie:evil_lol:...a dzisiaj robi swoje akta:roll:. Quote
Medorowa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 lolka75 napisał(a):Waszko...Eryk ma 7 lat i rysuje potffory co z(rz)ygaja (o matko ja nie wiem jak sie pisze) zlotem i radioaktywne bakterie:evil_lol:...a dzisiaj robi swoje akta:roll:. :roflt::roflt:padłam:roflt: Cześć Alu od carnocięznicek:multi: Quote
lolka75 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Aliiiicjaaaaaaa no cho peplac bo mi sie sprzatac nie chce a cos nie moge sobie wymowki znalezc:diabloti: Quote
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [FONT=Century Gothic]Ktoś wzywał wymówke....JESTEM:diabloti: Nie musisz sprzątać :diabloti:[/FONT] Quote
lolka75 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Ktoś wzywał wymówke....JESTEM:diabloti: Nie musisz sprzątać :diabloti:[/FONT] dzieki:loveu:....kurcze fajnie:multi: Quote
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 lolka75 napisał(a):dzieki:loveu:....kurcze fajnie:multi:[FONT=Century Gothic]No problem....zawsze do usług [/FONT][FONT=Century Gothic]:lol:[/FONT] Quote
agaciaaa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 A fotek dalej nie ma :crazyeye: :mad: Witanko :multi: Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 lolka75 napisał(a):Waszko...Eryk ma 7 lat i rysuje potffory co z(rz)ygaja (o matko ja nie wiem jak sie pisze) zlotem i radioaktywne bakterie:evil_lol:...a dzisiaj robi swoje akta:roll:. Medorowa napisał(a)::roflt::roflt:padłam:roflt: [FONT=Arial]powstań :roll:[/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana] Cześć Alu od carnocięznicek:multi:[/FONT] cześć Madziu od Medorka Solenizanta :razz::razz:[/FONT] lolka75 napisał(a):Aliiiicjaaaaaaa no cho peplac bo mi sie sprzatac nie chce a cos nie moge sobie wymowki znalezc:diabloti: [FONT=Arial]jestem ...jestem....piłam kaff z TZtem a potem robiłam z Dżapkową porządki u Bei [/FONT] apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Ktoś wzywał wymówke....JESTEM:diabloti: Nie musisz sprzątać :diabloti:[/FONT] lolka75 napisał(a):dzieki:loveu:....kurcze fajnie:multi: apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No problem....zawsze do usług [/FONT][FONT=Century Gothic]:lol:[/FONT] [FONT=Arial]a po co sprzątać :hmmmm: ja sprzątałam pół dnia a potem sciągnęłam pranie aby powiesić drugie i jest jeszcze gorszy bałagan :roll:jedynie że czysto :razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 agaciaaa napisał(a):A fotek dalej nie ma :crazyeye: :mad: Witanko :multi: [FONT=Arial]witanko :multi::multi::multi: wena mnię opuściła :roll:;)[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [FONT=Georgia]Ozzul pontonikowy :evil_lol::evil_lol::loveu:[/FONT] Quote
lolka75 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 http://images27.fotosik.pl/189/05d085960298a97b.jpg jak ja uwielbiam ten pycholek......................................:placz: i chyba go nie pocaluje:placz::flaming::wallbash::placz:.......... Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 lolka75 napisał(a):http://images27.fotosik.pl/189/05d085960298a97b.jpg jak ja uwielbiam ten pycholek...................................... :placz: i chyba go nie pocaluje:placz::flaming::wallbash::placz:.......... [FONT=Arial] :crazyeye::crazyeye::crazyeye:a dlaczemu ......przecież mieliście być w Krakowie :razz::razz:i ...........[/FONT] Quote
lolka75 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a dlaczemu ......przecież mieliście być w Krakowie :razz::razz:i ...........[/FONT] wszystko sie tak pokombinowalo ze wczoraj sie poryczalam z zalu i zlosci:-(......Krakow odpada.....chociaz jest jeszcze jakies 20% szans ale z moim szczesciem to juz nie wierze. Eryk tez wczoraj plakal..... ach to zycie:shake::placz: Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 lolka75 napisał(a):wszystko sie tak pokombinowalo ze wczoraj sie poryczalam z zalu i zlosci:-(......Krakow odpada.....chociaz jest jeszcze jakies 20% szans ale z moim szczesciem to juz nie wierze. Eryk tez wczoraj plakal..... ach to zycie:shake::placz: [FONT=Arial] :glaszcze: nie płakaj ....może się jakoś pouklada [/FONT] Quote
Recommended Posts