Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc Alusia:calus:
leje jak z cebra....mam zlego humora....pies walnal kupala w domu zaraz po przyjsciu ze spaceru:angryy: (bo padalo i ksiezniczka nie bedzie walic na mokrej trawie).... zapowiada sie cuuuuudny dzien

Posted

[quote name='lolka75']Czesc Alusia:calus:
leje jak z cebra....mam zlego humora....pies walnal kupala w domu zaraz po przyjsciu ze spaceru:angryy: (bo padalo i ksiezniczka nie bedzie walic na mokrej trawie).... zapowiada sie cuuuuudny dzien
[FONT=Arial]buuuuu deszcz ......u nas w miare ....ale szaro bez słonka ...temp.około 10 stopni ...
no to się księżniczka postarała :roll:....
a złego humora pogoń precz :calus:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial]zrób po 20 postów na stronę ;)będziesz miała jeszcze mniej :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

a gdzie sie to ustawia? bedzie mi sie szybciej czytac :evil_lol:

Posted

Matusz napisał(a):
Witanko :multi::loveu::multi: Babi:multi:

wczoraj zapomniałem wpaść o 00.00 :diabloti::eviltong:

Dzisiaj wpadam ! :)

[FONT=Arial]aaaa widzisz ...już sklerozja :evil_lol::evil_lol:
witanko :multi::loveu:
[/FONT]

gops napisał(a):
a gdzie sie to ustawia? bedzie mi sie szybciej czytac :evil_lol:

[FONT=Arial]w panelu użytkownika wchodzisz w edycje opcji i tam masz opcje wyswietlanych wątkow ...ustawiasz sobie na suwaczku w edycji postów jak chcesz czy 10, czy 20 czy więcej ale 20 to taka optymalna ilość w miare szybko się ładuje [/FONT]

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]cześć mamiczko :loveu::multi:

miłego weekendziku życzę :loveu:
[/FONT]

[FONT=Arial]cze corcia :multi::loveu::multi:i z wzajemnością .....i jeszcze pogody życzę bo u mnie chyba za zimno :cool1:[/FONT]

Posted

cześć gadułki :lol:

Lolka ile lat ma Eryk???? :loveu: jak rysuje na carno to będą z niego ludzie :loveu: Oliwka niedawno dostała swoją pierwszą carną bluzeczkę i cudnie wygląda do różowych gaci :loveu: a jaka dumna była, że ma taką jak ciocia :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
cześć gadułki :lol:

Lolka ile lat ma Eryk???? :loveu: jak rysuje na carno to będą z niego ludzie :loveu: Oliwka niedawno dostała swoją pierwszą carną bluzeczkę i cudnie wygląda do różowych gaci :loveu: a jaka dumna była, że ma taką jak ciocia :evil_lol:

[FONT=Arial]
na CARNO rysował Qba :evil_lol::evil_lol::evil_lol:carnocięznicki :evil_lol::evil_lol:

a ubiera się tylko na czarno ....masakra ...przy moim beżowym psie

wow to Olivka teraz laska cała twarzą ;)
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]
na CARNO rysował Qba :evil_lol::evil_lol::evil_lol:carnocięznicki :evil_lol::evil_lol:

a ubiera się tylko na czarno ....masakra ...przy moim beżowym psie

wow to Olivka teraz laska cała twarzą ;)
[/FONT]

:mdleje: bhahaha musiałam coś pomiąchać :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:mdleje: bhahaha musiałam coś pomiąchać :evil_lol:

Waszko...Eryk ma 7 lat i rysuje potffory co z(rz)ygaja (o matko ja nie wiem jak sie pisze) zlotem i radioaktywne bakterie:evil_lol:...a dzisiaj robi swoje akta:roll:.

Posted

lolka75 napisał(a):
Waszko...Eryk ma 7 lat i rysuje potffory co z(rz)ygaja (o matko ja nie wiem jak sie pisze) zlotem i radioaktywne bakterie:evil_lol:...a dzisiaj robi swoje akta:roll:.

:roflt::roflt:padłam:roflt:

Cześć Alu od carnocięznicek:multi:

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Ktoś wzywał wymówke....JESTEM:diabloti: Nie musisz sprzątać :diabloti:[/FONT]

dzieki:loveu:....kurcze fajnie:multi:

Posted

lolka75 napisał(a):
[FONT=Century Gothic]No problem....zawsze do usług [/FONT][FONT=Century Gothic]:lol:[/FONT]

Posted

lolka75 napisał(a):

Medorowa napisał(a):
:roflt::roflt:padłam:roflt:

[FONT=Arial]powstań :roll:[/FONT]

[FONT=Arial][FONT=Verdana] Cześć Alu od carnocięznicek:multi:
[/FONT]
cześć Madziu od Medorka Solenizanta :razz::razz:
[/FONT]

lolka75 napisał(a):
Aliiiicjaaaaaaa
no cho peplac bo mi sie sprzatac nie chce a cos nie moge sobie wymowki znalezc:diabloti:

[FONT=Arial]jestem ...jestem....piłam kaff z TZtem a potem robiłam z Dżapkową porządki u Bei [/FONT]

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Ktoś wzywał wymówke....JESTEM:diabloti: Nie musisz sprzątać :diabloti:[/FONT]

lolka75 napisał(a):

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]No problem....zawsze do usług [/FONT][FONT=Century Gothic]:lol:[/FONT]

[FONT=Arial]a po co sprzątać :hmmmm: ja sprzątałam pół dnia a potem sciągnęłam pranie aby powiesić drugie i jest jeszcze gorszy bałagan :roll:jedynie że czysto :razz:[/FONT]

Posted

agaciaaa napisał(a):
A fotek dalej nie ma :crazyeye: :mad:

Witanko :multi:

[FONT=Arial]witanko :multi::multi::multi:
wena mnię opuściła :roll:;)
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):

[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a dlaczemu ......przecież mieliście być w Krakowie :razz::razz:i ...........[/FONT]

wszystko sie tak pokombinowalo ze wczoraj sie poryczalam z zalu i zlosci:-(......Krakow odpada.....chociaz jest jeszcze jakies 20% szans ale z moim szczesciem to juz nie wierze. Eryk tez wczoraj plakal..... ach to zycie:shake::placz:

Posted

lolka75 napisał(a):
wszystko sie tak pokombinowalo ze wczoraj sie poryczalam z zalu i zlosci:-(......Krakow odpada.....chociaz jest jeszcze jakies 20% szans ale z moim szczesciem to juz nie wierze. Eryk tez wczoraj plakal..... ach to zycie:shake::placz:

[FONT=Arial]
:glaszcze: nie płakaj ....może się jakoś pouklada
[/FONT]