e.v.a Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 oooo a czy to nowe posłanko Ozzulka:razz::razz: Quote
Alicja Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='evaxon']oooo a czy to nowe posłanko Ozzulka:razz::razz: [FONT=Arial]no so Ty ....było już chyba w styczniu na fotaskach :p A tak wogóle to dzień doberek :loveu:za oknem .....nooooo nie pada :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
clockwork Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [FONT=Arial]puk puk..... przyszłam na momenta :multi::loveu:[/FONT] Quote
Selket Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Witanko :multi: Dotarłam do Was w końcu ;) Ozzulek wyglądający ze swego posłania, bosskii...Niunio nie kce mieć swojego posłanka, tylko musi spać na wyrku i na kołderce, bez kołderki robi mi wyrzuty ;) Za oknem pochmurno w to niedzielne przedołudnie :( Quote
Alicja Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]puk puk..... przyszłam na momenta :multi::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]:multi::multi::multi:witanko ....:loveu::loveu:...zapraszam na kaff ;)[/FONT] [quote name='Selket']Witanko :multi: Dotarłam do Was w końcu ;) Ozzulek wyglądający ze swego posłania, bosskii...Niunio nie kce mieć swojego posłanka, tylko musi spać na wyrku i na kołderce, bez kołderki robi mi wyrzuty ;) Za oknem pochmurno w to niedzielne przedołudnie :( [FONT=Arial]Ozzy tam tylko śpi jak się pogniewa :roll:..... u mnie za oknem ...słoneczka brak ale ważne ze nie pada :multi:[/FONT] [quote name='agara']noo, 5000 postów. Jakiś toast może ;)) [FONT=Arial]:hmmmm: a kto ma 5000 postów u nas za chwilkę będzie 50 000 i jest 2500 stronka :p[/FONT] [quote name='Selket']Zgodnie z życzeniem malutki toaścik ;) [FONT=Arial] tak od rana :razz::razz:[/FONT] Quote
Selket Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Aha..Niuniek jak strzeli focha to na kołderkę i do mnie do wyrka, a jak go zganiam to rzuca takie spojrzenia i kłądzie się na dywan i wzdycha...... No a kiedy jak nie z samego rana???? A poza tym już po połdunie :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [FONT=Georgia]hejo Mamunia :loveu::loveu::loveu::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Selket']Aha..Niuniek jak strzeli focha to na kołderkę i do mnie do wyrka, a jak go zganiam to rzuca takie spojrzenia i kłądzie się na dywan i wzdycha...... No a kiedy jak nie z samego rana???? A poza tym już po połdunie :evil_lol: [FONT=Arial] :splat: no patrzaj nie zauważyłam ze już 18 minutek po 12tej ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]hejo Mamunia :loveu::loveu::loveu::multi:[/FONT] [FONT=Arial] heyka Córcia :multi::loveu:[/FONT] Quote
Medorowa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 KIzi Mizi:loveu::loveu:;) http://images31.fotosik.pl/206/8e5baf1a4bc8052e.jpg Doberek w ten pochmurny dzionek:loveu: Quote
agaciaaa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 O mamo :crazyeye: 5000 wam stuknęło! (w moim liczniku:eviltong:) :multi: Wena wróciła :multi: http://images27.fotosik.pl/189/05d085960298a97b.jpg :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Medorowa']KIzi Mizi:loveu::loveu:;) http://images31.fotosik.pl/206/8e5baf1a4bc8052e.jpg Doberek w ten pochmurny dzionek:loveu: [FONT=Arial]berek Miziańcu :loveu::loveu:[/FONT] [quote name='agbar']juhuuuuuuu bylam tuuuuuu:hand: [FONT=Arial]:razz::razz:widzialam przeca twoje pleca ;) witaj :hand: napisałaś 50 000 post w Naszym blogasku [/FONT] Quote
Alicja Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='agaciaaa']O mamo :crazyeye: 5000 wam stuknęło! (w moim liczniku:eviltong:) :multi: Wena wróciła :multi: http://images27.fotosik.pl/189/05d085960298a97b.jpg :loveu::loveu: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:u mnie 2501 stronka :knajpa: a ty napisałaś 50 001 post :multi::multi: [/FONT] Quote
agbar Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]witaj :hand: napisałaś 50 000 post w Naszym blogasku [/FONT] noooo baa....a kto go mial napisac jak nie JA:B-fly::B-fly::B-fly: :diabloti: Quote
Alicja Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='agbar']noooo baa....a kto go mial napisac jak nie JA:B-fly::B-fly::B-fly: :diabloti: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no taaaa .....ma się to wejście ;):diabloti:[/FONT] Quote
agaciaaa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a ty napisałaś 50 001 post :multi::multi:[/FONT] a to mnie zaszczyt kopnął! :multi: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no so Ty ....było już chyba w styczniu na fotaskach :p[/FONT] [FONT=Arial]A tak wogóle to dzień doberek :loveu:za oknem .....nooooo nie pada :multi::multi::multi:[/FONT] no bo on tak mało na nim spi ze wiecznie nowe jest:lol: doberek:multi: u nas tez nie pada ale i tak brzydko jest:shake: Quote
malawaszka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 wow Dilerowa gratuluję - zgarnęłaś niezły numer :evil_lol: Quote
emdziolek Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Czeee Alu!!:multi: Wpadłam do Ciebie ino po cóż ja wpadłam?:hmmmm: Aaa nio już wiem:multi: Wpadłam zameldować że żyje i powiedzieć Ci że przychodzę do Cię codzień ale czasami nie chce mi sie pisać:oops: BUuzi buzi od NAAS:loveu: Quote
ATLANTYDA Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Bry:multi::multi::p Ozzulek w swoim posłanku ,ale w łożeczku wygląda na bardziej zadowolonego http://images27.fotosik.pl/189/05d085960298a97b.jpg Quote
agbar Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 malawaszka napisał(a):wow Dilerowa gratuluję - zgarnęłaś niezły numer :evil_lol: numer to byl wczoraj jak ogladalismy ''milionerow'':shake:........WYGRALAM!!!!:crazyeye: nie znalam odpowiedzi na dwa pytania ale przy kolach ratunkowych dalabym rade i znalam odpowiedz na pytanie finalowe.....chyba zagram w totka:roll: Quote
Alicja Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='agaciaaa']a to mnie zaszczyt kopnął! :multi: :evil_lol: [FONT=Arial]ino nie mow że to przemoc :evil_lol:[/FONT] [quote name='evaxon']no bo on tak mało na nim spi ze wiecznie nowe jest[FONT=Arial]:lol: ale już brudne ...pełno piasku [/FONT] doberek:multi: u nas tez nie pada ale i tak brzydko jest:shake: [FONT=Arial]doberek a u nas nawet chwilke słonko było:multi:[/FONT] [quote name='malawaszka']wow Dilerowa gratuluję - zgarnęłaś niezły numer :evil_lol: [FONT=Arial]ma farta dziweczyna ;)[/FONT] [quote name='emdziolek']Czeee Alu!!:multi: Wpadłam do Ciebie ino po cóż ja wpadłam?:hmmmm: Aaa nio już wiem:multi: Wpadłam zameldować że żyje i powiedzieć Ci że przychodzę do Cię codzień ale czasami nie chce mi sie pisać:oops: BUuzi buzi od NAAS:loveu: [FONT=Arial]to ja posłyłam BUZI DLA WAS :loveu::loveu:[/FONT] [quote name='ATLANTYDA']Bry:multi::multi::p Ozzulek w swoim posłanku ,ale w łożeczku wygląda na bardziej zadowolonego http://images27.fotosik.pl/189/05d085960298a97b.jpg [FONT=Arial]ooooo Atlatyda :crazyeye:.....ano dokładnie łóżko to królestwo Ozzulka :evil_lol:[/FONT] [quote name='agbar']numer to byl wczoraj jak ogladalismy ''milionerow'':shake:........WYGRALAM!!!!:crazyeye: nie znalam odpowiedzi na dwa pytania ale przy kolach ratunkowych dalabym rade i znalam odpowiedz na pytanie finalowe.....chyba zagram w totka:roll: [FONT=Arial]graj duszko graj ....a potem załozysz przytulisko dla Dziewic z Rodzinami :grins:[/FONT] Quote
Recommended Posts