Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']oooo a czy to nowe posłanko Ozzulka:razz::razz:
[FONT=Arial]no so Ty ....było już chyba w styczniu na fotaskach :p

A tak wogóle to dzień doberek :loveu:za oknem .....nooooo nie pada :multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

Witanko :multi:
Dotarłam do Was w końcu ;) Ozzulek wyglądający ze swego posłania, bosskii...Niunio nie kce mieć swojego posłanka, tylko musi spać na wyrku i na kołderce, bez kołderki robi mi wyrzuty ;) Za oknem pochmurno w to niedzielne przedołudnie :(

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]puk puk..... przyszłam na momenta :multi::loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:witanko ....:loveu::loveu:...zapraszam na kaff ;)[/FONT]

[quote name='Selket']Witanko :multi:
Dotarłam do Was w końcu ;) Ozzulek wyglądający ze swego posłania, bosskii...Niunio nie kce mieć swojego posłanka, tylko musi spać na wyrku i na kołderce, bez kołderki robi mi wyrzuty ;) Za oknem pochmurno w to niedzielne przedołudnie :(
[FONT=Arial]Ozzy tam tylko śpi jak się pogniewa :roll:.....
u mnie za oknem ...słoneczka brak ale ważne ze nie pada :multi:
[/FONT]

[quote name='agara']noo, 5000 postów. Jakiś toast może ;))
[FONT=Arial]:hmmmm: a kto ma 5000 postów

u nas za chwilkę będzie 50 000 i jest 2500 stronka :p
[/FONT]

[quote name='Selket']Zgodnie z życzeniem malutki toaścik ;)

[FONT=Arial]
tak od rana :razz::razz:
[/FONT]

Posted

Aha..Niuniek jak strzeli focha to na kołderkę i do mnie do wyrka, a jak go zganiam to rzuca takie spojrzenia i kłądzie się na dywan i wzdycha...... No a kiedy jak nie z samego rana???? A poza tym już po połdunie :evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Aha..Niuniek jak strzeli focha to na kołderkę i do mnie do wyrka, a jak go zganiam to rzuca takie spojrzenia i kłądzie się na dywan i wzdycha...... No a kiedy jak nie z samego rana???? A poza tym już po połdunie :evil_lol:
[FONT=Arial]
:splat: no patrzaj nie zauważyłam ze już 18 minutek po 12tej ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]witaj :hand: napisałaś 50 000 post w Naszym blogasku [/FONT]
noooo baa....a kto go mial napisac jak nie JA:B-fly::B-fly::B-fly:
:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']noooo baa....a kto go mial napisac jak nie JA:B-fly::B-fly::B-fly:
:diabloti:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no taaaa .....ma się to wejście ;):diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]no so Ty ....było już chyba w styczniu na fotaskach :p[/FONT]

[FONT=Arial]A tak wogóle to dzień doberek :loveu:za oknem .....nooooo nie pada :multi::multi::multi:[/FONT]

no bo on tak mało na nim spi ze wiecznie nowe jest:lol:

doberek:multi: u nas tez nie pada ale i tak brzydko jest:shake:

Posted

Czeee Alu!!:multi:

Wpadłam do Ciebie ino po cóż ja wpadłam?:hmmmm:
Aaa nio już wiem:multi:

Wpadłam zameldować że żyje i powiedzieć Ci że przychodzę do Cię codzień ale czasami nie chce mi sie pisać:oops:

BUuzi buzi od NAAS:loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
wow Dilerowa gratuluję - zgarnęłaś niezły numer :evil_lol:

numer to byl wczoraj jak ogladalismy ''milionerow'':shake:........WYGRALAM!!!!:crazyeye:
nie znalam odpowiedzi na dwa pytania ale przy kolach ratunkowych dalabym rade i znalam odpowiedz na pytanie finalowe.....chyba zagram w totka:roll:

Posted

[quote name='agaciaaa']a to mnie zaszczyt kopnął! :multi: :evil_lol:
[FONT=Arial]ino nie mow że to przemoc :evil_lol:[/FONT]

[quote name='evaxon']no bo on tak mało na nim spi ze wiecznie nowe jest[FONT=Arial]:lol:
ale już brudne ...pełno piasku
[/FONT]

doberek:multi: u nas tez nie pada ale i tak brzydko jest:shake:
[FONT=Arial]doberek a u nas nawet chwilke słonko było:multi:[/FONT]

[quote name='malawaszka']wow Dilerowa gratuluję - zgarnęłaś niezły numer :evil_lol:
[FONT=Arial]ma farta dziweczyna ;)[/FONT]

[quote name='emdziolek']Czeee Alu!!:multi:

Wpadłam do Ciebie ino po cóż ja wpadłam?:hmmmm:
Aaa nio już wiem:multi:

Wpadłam zameldować że żyje i powiedzieć Ci że przychodzę do Cię codzień ale czasami nie chce mi sie pisać:oops:

BUuzi buzi od NAAS:loveu:

[FONT=Arial]to ja posłyłam BUZI DLA WAS :loveu::loveu:[/FONT]

[quote name='ATLANTYDA']Bry:multi::multi::p

Ozzulek w swoim posłanku ,ale w łożeczku wygląda na bardziej zadowolonego
http://images27.fotosik.pl/189/05d085960298a97b.jpg

[FONT=Arial]ooooo Atlatyda :crazyeye:.....ano dokładnie łóżko to królestwo Ozzulka :evil_lol:[/FONT]

[quote name='agbar']numer to byl wczoraj jak ogladalismy ''milionerow'':shake:........WYGRALAM!!!!:crazyeye:
nie znalam odpowiedzi na dwa pytania ale przy kolach ratunkowych dalabym rade i znalam odpowiedz na pytanie finalowe.....chyba zagram w totka:roll:
[FONT=Arial]graj duszko graj ....a potem załozysz przytulisko dla Dziewic z Rodzinami :grins:[/FONT]