Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witanko :multi:
Dziekuję za adresik na smaczki ;)
O, Alu nie miej chmurnego humorku, nosek w górę :calus:
Alę, nam porwali :placz: :placz: Oddajcie Alę!!!!!!!! Oddajcie, no!!!!!!! :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]oświadczam że Ali dziś tu nie bedzie...porywam ją ....na randke.... z fryzjerką :grins: [/FONT][FONT=Century Gothic]Znowu:crazyeye:......klockowa co ty tak często do tego fryzjera ganiasz:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]oświadczam że Ali dziś tu nie bedzie...porywam ją ....na randke.... z fryzjerką :grins: [/FONT]

hahaha no i za Dżapkową powtórzę - znowu??? :crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha no i za Dżapkową powtórzę - znowu??? :crazyeye::evil_lol:
[FONT=Century Gothic]Czyli mnie sie nie zdawało że dopiero co były.....qurde ale im szybko włosy rosną:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='BeaC']no pa byli tacy co to księzyc w wieku .............przdszkolknym podprowadzili ale zeby jeszcze słońce???

[FONT=Georgia]
słyszałam że kaczki :ices_bla:z reguły są zachłanne
[/FONT][FONT=Georgia]:siara:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia]słyszałam że kaczki :ices_bla:z reguły są zachłanne [/FONT][FONT=Georgia]:siara:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Chowaj się Kffiatuszku ABW idzie ..............................[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Chowaj się Kffiatuszku ABW idzie ..............................[/FONT]
[FONT=Georgia]
eeee nie mam gdzie ...
spójrz rzucam się w oczy :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
jestem za żółta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Georgia]muszę znaleźć inną kryjówkę :-o:-o:-o[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia]eeee nie mam gdzie ...[/FONT]
[FONT=Georgia]spójrz rzucam się w oczy :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT]
[FONT=Georgia]jestem za żółta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]muszę znaleźć inną kryjówkę :-o:-o:-o[/FONT][FONT=Century Gothic]jessssoooooo:nerwy:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]coooo ..nie pomożesz mi się ukryć ? :crazyeye::roll::roll::roll:[/FONT][FONT=Century Gothic]Oć pod pelerynke [/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]gdybym Cię nie znała to pomyślałabym że to jakaś niemoralna propozycja :evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]No wiesz ja tu sie narażam że mnie zamkna za współudział a ty mnie tu posadzasz:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No wiesz ja tu sie narażam że mnie zamkna za współudział a ty mnie tu posadzasz:evil_lol:[/FONT]
[FONT=Georgia]
nie posądzam tylko tak sobie dopowiedziałam ;)
oczywiście jestem wdzięczna że dla mnie narażasz życie :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia]nie posądzam tylko tak sobie dopowiedziałam ;)[/FONT]
[FONT=Georgia]oczywiście jestem wdzięczna że dla mnie narażasz życie :loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]No ja mysle:diabloti:[/FONT]

[quote name='Selket']Apple, patrz jak wybredna...Ciebie podejrzewa o niecne zamiary, u mnie wybrzydza nad parasolka :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Taaaaaa takiej dogodzić to dopiero wyzwanie:cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='apple']
[FONT=Century Gothic]Taaaaaa takiej dogodzić to dopiero wyzwanie:cool1:[/FONT]

:oops:[FONT=Georgia]:oops: i co ja na to poradzę....dziewczyny nooOOo !! :)[/FONT]

Posted

[quote name='agbar']Alunia a mnie sie to zaczyna wydawac zabawne....nie przypomina ci to twojego przedszkola:razz::evil_lol:
uchi do gory:loveu:
[FONT=Arial]
uniosłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:se te uchi ;)
[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]oświadczam że Ali dziś tu nie bedzie...porywam ją ....na randke.... z fryzjerką :grins: [/FONT]

[FONT=Arial]prowda to jest ;)[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]melduje że zwróciłam wam Ale :cool1: już zmykła do domciu, nie łysa :p[/FONT]

[FONT=Arial]Oświadczam iż wróciłam do domeczku cala i zdrowa na ciele i umyśle :grins:
ino z lzejszą głową i lepszym humorkiem :loveu:

O rany , widziałam tu kaczki , czarodziejów , pelerynki:razz::razz:....:evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Pandisia']Pokazuj ten fryz , może mnie się humor poprawi bo dzisiaj totalna beznadzieja, ręce mi opadły i wszystko jest do d...........:mad:
[FONT=Arial]Ty też dziś tak masz??? :crazyeye::crazyeye: matko to jakaś epidemia... :eek::shock::shock:[/FONT]