clockwork Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Alicja'] no to ja do Englanda nie scem ......bo co ja tam bym jadła :cool1: :hmmmm: chyba że szokuladki :loveu::evil_lol: ja też sie tam nie widze... :shake::shake: :razz: :razz:ciekawe jak tam Dżapuszkowe auteczko :roll:..............:evil_lol: qrwa... właśnie se uświadomiłam że ja tu hahaha, hihihi... a moja rządowa przeca bez drzwi... i pewnie zmoczona wzdłuż i wszerz :eek2: była przykryta szmatami... ale przy tej nawałnicy :mdleje: qffa FA qffa FI wypieprzyli moje drzwi :P Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork']qrwa... właśnie se uświadomiłam że ja tu hahaha, hihihi... a moja rządowa przeca bez drzwi... i pewnie zmoczona wzdłuż i wszerz :eek2: była przykryta szmatami... ale przy tej nawałnicy :mdleje: nie no to se myśle ze gościu zabezpieczył wozidło :hmmmm: jaką folią albo czym :razz::razz:....cholerka ... Quote
apple Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork']qrwa... właśnie se uświadomiłam że ja tu hahaha, hihihi... a moja rządowa przeca bez drzwi... i pewnie zmoczona wzdłuż i wszerz :eek2: była przykryta szmatami... ale przy tej nawałnicy :mdleje: qffa FA qffa FI wypieprzyli moje drzwi :P Qurde no nie wiem czy oni myślą o takich rzeczach...cholerka oby zabezpieczyli te drzwi....bo jak ta Emma przlezie zołza jedna to ja nie chce nic mówić:roll: Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork'] qffa FA qffa FI wypieprzyli moje drzwi :P jak się śpiewająco zrobiło :siara: .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a u nas teraz dopiero zaczyna chyba porządnie duć wiatrem :razz::razz: Quote
sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 U mnie tez teraz duje - ...pod ogonkiem Gucia:) Quote
apple Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='sota36']U mnie tez teraz duje - ...pod ogonkiem Gucia:) Buhahahahahahahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt: To je gorsze jak Emma:evil_lol: A u mnie spokój i cisza nic nie duje ani za oknem ani pod ogonkiem :evil_lol: Quote
Pandisia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Alicja']jak się śpiewająco zrobiło :siara: .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a u nas teraz dopiero zaczyna chyba porządnie duć wiatrem :razz::razz: U nas ma być w nocy najsilniejszy wiatr i zaś pewnie jutro będę bez interneta :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='sota36']U mnie tez teraz duje - ...pod ogonkiem Gucia:) oj to współczuwam :razz::razz: [quote name='apple']Buhahahahahahahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt: To je gorsze jak Emma:evil_lol: A u mnie spokój i cisza nic nie duje ani za oknem ani pod ogonkiem :evil_lol: a ja wróciłam ze sklepu .....jest bardzo nieprzyjemnie na podwórku :cool1: Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='Pandisia']U nas ma być w nocy najsilniejszy wiatr i zaś pewnie jutro będę bez interneta :evil_lol: ani nie mów....bo mi dziś kilka razy wywlało prąd a jak nie ma prądu to router nie dziala:shake: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 u nas spoko.... stanęłam z emmą oko w oko face to face.... poszła se już ;) witaniec.... niedzielny... ide do kościoła.... na mszalne :roll::roll: Quote
zuzolandia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 mszalne niedobre hihiihihihi ....kuniaki z farorzowego barku lepsiejszee;-) Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='zuzolandia']mszalne niedobre hihiihihihi ....kuniaki z farorzowego barku lepsiejszee;-) aaa kuniakuff jo nie piła.... a dobre mszalne nie je złe :grins: ryceffska... wstawej... poklachamy :grins: Quote
zuzolandia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Una zakopano w poscieli coby na Emma niy gaftac ;-) niy wylezie ;-) Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']u nas spoko.... stanęłam z emmą oko w oko face to face.... poszła se już ;) pogoniłaś dziadówe :razz::razz: witaniec.... niedzielny... witaniec witaniec ide do kościoła.... na mszalne :roll::roll: nie pij bo Ci gardziołko wyżre :razz::razz: [quote name='zuzolandia']mszalne niedobre hihiihihihi ....kuniaki z farorzowego barku lepsiejszee;-) ło Rudo :roll:;) tyś tako łobeznano ;) [quote name='clockwork'] ryceffska... stawej... poklachamy :grins: no tera mnie godosz :splat: ...było szczała puścić ;)... stowej teraz Ty bo ni mom z kim poklachać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='zuzolandia']Una zakopano w poscieli coby na Emma niy gaftac ;-) niy wylezie ;-) jo by wylazła ino net miała odłączony bo mi pierońsko Yma robiła iluminacje :diabloti: Quote
apple Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Witaj Alu.....przyszłam oznajmić że żyje, ze Emma mnie olała i w ogóle jest do d....:cool1: Ale tobie powiem Dzień Dobry:loveu: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='apple']Witaj Alu.....przyszłam oznajmić że żyje, ze Emma mnie olała i w ogóle jest do d....:cool1: Ale tobie powiem Dzień Dobry:loveu: Dzień Doberek Dżapuszko :loveu::loveu::loveu: Mje Emma wkurzyła :diabloti:bo musialam wyłączyć kompecka bo z neta mnie wywalało skuli przerw w dostawie prądu :cool1:a poza tym pustki sobotnie były na necie :shake: Quote
apple Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']Dzień Doberek Dżapuszko :loveu::loveu::loveu: Mje Emma wkurzyła :diabloti:bo musialam wyłączyć kompecka bo z neta mnie wywalało skuli przerw w dostawie prądu :cool1:a poza tym pustki sobotnie były na necie :shake: Taak? nie zauwazyłam żadnych pustek-były takie dwie peple co robiły za wszystkich innych :diabloti: Quote
Matusz Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Witanko babi :multi::loveu::multi: miłego dzionka ;) i lecem do prawdziwnej babci:p Quote
BeaC Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='evaxon']achhh to były czasy:loveu: Ozzy jeszcze biegał....:lol::evil_lol: cześć Alicjo i jak tam u Was po nawałnicy??? jakaś taka guwienna była,bo u mnie nawet prąd i net cały czas był i jest:p Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='apple']Taak? nie zauwazyłam żadnych pustek-były takie dwie peple co robiły za wszystkich innych :diabloti: One czekały aż wszystkie pójdą spać co by mieć całe dogo dla sia i zadyme zrobić [quote name='BeaC'] cześć Alicjo i jak tam u Was po nawałnicy??? jakaś taka guwienna była,bo u mnie nawet prąd i net cały czas był i jest:p u nas w miarę spoko ....trochę badziewia ludzim pozwiewało z balkonów ...no i prąd mi co chwila gasł :angryy:...dziś spoko ale pada paskudnie zimny deszcz :cool1:... nawałnica to się mi szykuje od jutra w domu :roll:....TZ ma urlop ...i od poniedziałku leci z panelami w pokoju a potem ...będzie odpoczywał :roll:....:mdleje: Kto Mnie przygarnie na Tymczas :razz::razz: Quote
apple Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja'] u nas w miarę spoko ....trochę badziewia ludzim pozwiewało z balkonów ...no i prąd mi co chwila gasł :angryy:...dziś spoko ale pada paskudnie zimny deszcz :cool1:... nawałnica to się mi szykuje od jutra w domu :roll:....TZ ma urlop ...i od poniedziałku leci z panelami w pokoju a potem ...będzie odpoczywał :roll:....:mdleje: Kto Mnie przygarnie na Tymczas :razz::razz: Tz w domu...bedzie kład panele......a potem odpoczywał :eek: Alunia moje kondolencje....oć do mnie ja cię wezme na tymczas :calus::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 niedzielne uściski mamunia :multi::multi::loveu: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='apple']Tz w domu...bedzie kład panele......a potem odpoczywał :eek: Alunia moje kondolencje....oć do mnie ja cię wezme na tymczas :calus::evil_lol: :placz: :placz: :placz: tak dokładnie tak sobie to wymyślił :placz:już mi chyba nawet farba nie pomoże jak zacznę siwieć :diabloti: to może ja już się zacznę pakować :hmmmm: Quote
teqquila Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ala u mie tymczas aktualy siemaeczko :diabloti: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='jonQuilla']niedzielne uściski mamunia :multi::multi::loveu: oooo córcia :multi::loveu::multi:nie zalalo was tsunami :evil_lol: Quote
Recommended Posts