Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']
no to ja do Englanda nie scem ......bo co ja tam bym jadła :cool1:
:hmmmm: chyba że szokuladki :loveu::evil_lol:

ja też sie tam nie widze... :shake::shake:

:razz: :razz:ciekawe jak tam Dżapuszkowe auteczko :roll:..............:evil_lol:

qrwa... właśnie se uświadomiłam że ja tu hahaha, hihihi... a moja rządowa przeca bez drzwi... i pewnie zmoczona wzdłuż i wszerz :eek2: była przykryta szmatami... ale przy tej nawałnicy :mdleje:

qffa FA qffa FI wypieprzyli moje drzwi :P

Posted

[quote name='clockwork']qrwa... właśnie se uświadomiłam że ja tu hahaha, hihihi... a moja rządowa przeca bez drzwi... i pewnie zmoczona wzdłuż i wszerz :eek2: była przykryta szmatami... ale przy tej nawałnicy :mdleje:

nie no to se myśle ze gościu zabezpieczył wozidło :hmmmm: jaką folią albo czym :razz::razz:....cholerka ...

Posted

[quote name='clockwork']qrwa... właśnie se uświadomiłam że ja tu hahaha, hihihi... a moja rządowa przeca bez drzwi... i pewnie zmoczona wzdłuż i wszerz :eek2: była przykryta szmatami... ale przy tej nawałnicy :mdleje:

Qurde no nie wiem czy oni myślą o takich rzeczach...cholerka oby zabezpieczyli te drzwi....bo jak ta Emma przlezie zołza jedna to ja nie chce nic mówić:roll:

Posted

[quote name='clockwork']

jak się śpiewająco zrobiło :siara: .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a u nas teraz dopiero zaczyna chyba porządnie duć wiatrem :razz::razz:

Posted

[quote name='sota36']U mnie tez teraz duje - ...pod ogonkiem Gucia:)
Buhahahahahahahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt: To je gorsze jak Emma:evil_lol:

A u mnie spokój i cisza nic nie duje ani za oknem ani pod ogonkiem :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']jak się śpiewająco zrobiło :siara: .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a u nas teraz dopiero zaczyna chyba porządnie duć wiatrem :razz::razz:

U nas ma być w nocy najsilniejszy wiatr i zaś pewnie jutro będę bez interneta :evil_lol:

Posted

[quote name='sota36']U mnie tez teraz duje - ...pod ogonkiem Gucia:)

oj to współczuwam :razz::razz:

[quote name='apple']Buhahahahahahahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt: To je gorsze jak Emma:evil_lol:

A u mnie spokój i cisza nic nie duje ani za oknem ani pod ogonkiem :evil_lol:

a ja wróciłam ze sklepu .....jest bardzo nieprzyjemnie na podwórku :cool1:

Posted

[quote name='Pandisia']U nas ma być w nocy najsilniejszy wiatr i zaś pewnie jutro będę bez interneta :evil_lol:

ani nie mów....bo mi dziś kilka razy wywlało prąd a jak nie ma prądu to router nie dziala:shake:

Posted

[quote name='zuzolandia']mszalne niedobre hihiihihihi ....kuniaki z farorzowego barku lepsiejszee;-)

aaa kuniakuff jo nie piła.... a dobre mszalne nie je złe :grins:

ryceffska... wstawej... poklachamy :grins:

Posted

[quote name='clockwork']u nas spoko.... stanęłam z emmą oko w oko face to face.... poszła se już ;)

pogoniłaś dziadówe :razz::razz:

witaniec.... niedzielny...

witaniec witaniec

ide do kościoła.... na mszalne :roll::roll:

nie pij bo Ci gardziołko wyżre :razz::razz:

[quote name='zuzolandia']mszalne niedobre hihiihihihi ....kuniaki z farorzowego barku lepsiejszee;-)

ło Rudo :roll:;) tyś tako łobeznano ;)

[quote name='clockwork']
ryceffska... stawej... poklachamy :grins:

no tera mnie godosz :splat: ...było szczała puścić ;)...

stowej teraz Ty bo ni mom z kim poklachać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='zuzolandia']Una zakopano w poscieli coby na Emma niy gaftac ;-) niy wylezie ;-)

jo by wylazła ino net miała odłączony bo mi pierońsko Yma robiła iluminacje :diabloti:

Posted

[quote name='apple']Witaj Alu.....przyszłam oznajmić że żyje, ze Emma mnie olała i w ogóle jest do d....:cool1:

Ale tobie powiem Dzień Dobry:loveu:

Dzień Doberek Dżapuszko :loveu::loveu::loveu:

Mje Emma wkurzyła :diabloti:bo musialam wyłączyć kompecka bo z neta mnie wywalało skuli przerw w dostawie prądu :cool1:a poza tym pustki sobotnie były na necie :shake:

Posted

[quote name='Alicja']Dzień Doberek Dżapuszko :loveu::loveu::loveu:

Mje Emma wkurzyła :diabloti:bo musialam wyłączyć kompecka bo z neta mnie wywalało skuli przerw w dostawie prądu :cool1:a poza tym pustki sobotnie były na necie :shake:
Taak? nie zauwazyłam żadnych pustek-były takie dwie peple co robiły za wszystkich innych :diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']achhh to były czasy:loveu:
Ozzy jeszcze biegał....:lol::evil_lol:

cześć Alicjo
i jak tam u Was po nawałnicy???

jakaś taka guwienna była,bo u mnie nawet prąd i net cały czas był i jest:p

Posted

[quote name='apple']Taak? nie zauwazyłam żadnych pustek-były takie dwie peple co robiły za wszystkich innych :diabloti:
One czekały aż wszystkie pójdą spać co by mieć całe dogo dla sia i zadyme zrobić

[quote name='BeaC']

cześć Alicjo
i jak tam u Was po nawałnicy???

jakaś taka guwienna była,bo u mnie nawet prąd i net cały czas był i jest:p

u nas w miarę spoko ....trochę badziewia ludzim pozwiewało z balkonów ...no i prąd mi co chwila gasł :angryy:...dziś spoko ale pada paskudnie zimny deszcz :cool1:...

nawałnica to się mi szykuje od jutra w domu :roll:....TZ ma urlop ...i od poniedziałku leci z panelami w pokoju a potem ...będzie odpoczywał :roll:....:mdleje:

Kto Mnie przygarnie na Tymczas :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']

u nas w miarę spoko ....trochę badziewia ludzim pozwiewało z balkonów ...no i prąd mi co chwila gasł :angryy:...dziś spoko ale pada paskudnie zimny deszcz :cool1:...

nawałnica to się mi szykuje od jutra w domu :roll:....TZ ma urlop ...i od poniedziałku leci z panelami w pokoju a potem ...będzie odpoczywał :roll:....:mdleje:

Kto Mnie przygarnie na Tymczas :razz::razz:

Tz w domu...bedzie kład panele......a potem odpoczywał :eek: Alunia moje kondolencje....oć do mnie ja cię wezme na tymczas :calus::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Tz w domu...bedzie kład panele......a potem odpoczywał :eek: Alunia moje kondolencje....oć do mnie ja cię wezme na tymczas :calus::evil_lol:

:placz: :placz: :placz: tak dokładnie tak sobie to wymyślił :placz:już mi chyba nawet farba nie pomoże jak zacznę siwieć :diabloti:

to może ja już się zacznę pakować :hmmmm: