apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Łooooo mamucie tu tyz tyle napeplane :splat: Witaj peloooo Quote
jonQuilla Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 witam Mamuniu :loveu::loveu::multi: spadam do szkoły zaraz więc tylko przekazuję żebyś uśmiechniętego podrapłą ode mnie za uszkami i wycmokała go w czółko ;) :loveu: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='lolka75']ja juz dobranocowalam to sie nie bede powtarzac :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...teraz już berek ....ale spalo się dopsz ;) [quote name='zuzolandia']http://img39.imageshack.us/img39/4788/512uchodogry3le.jpg rozkosznyyyy mordulec;-) wpadlam powiedziec ze ciem koffam miedzy robotom spaniem i czesaniem kudlatych z czego jedna ma mega produkcje podszerstka ;-) buzioleeeeeeeee Moja Koffano Rudo :loveu::loveu::loveu: zbierej podszerstek ...potem bydzie deka ;) [quote name='apple']Łooooo mamucie tu tyz tyle napeplane :splat: Witaj peloooo Dżapuszko :loveu::loveu::loveu: To nie Ja ...to ONE :grins: [quote name='jonQuilla']witam Mamuniu :loveu::loveu::multi: spadam do szkoły zaraz więc tylko przekazuję żebyś uśmiechniętego podrapłą ode mnie za uszkami i wycmokała go w czółko ;) :loveu: Witanko Córcia :multi::loveu::multi: Uśmiechnięty jeszcze śpi ....ale nie zapomne , wycmokam i podrapkam ;) A tak wogóle za oknem ...beznadzieja... Quote
lolka75 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 bereczek:multi::loveu:...u mnie tez brzydko za oknem.....no i musialam szyby skrobac:shake: Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 mamcia polej no jakiej kawusi bo mi dzisiaj Żonkilkowa nie przyniosła :cool3: Quote
jonQuilla Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 u mnie też nie ma słonka ale całe szczęście że nie ma też deszczu, wiatru i innych tego typu rzeczy ;) Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='lolka75']bereczek:multi::loveu:...u mnie tez brzydko za oknem.....no i musialam szyby skrobac:shake: bereczek ;) nam mrozy zelżały ...dziś 2 na plusie:roll: [quote name='apple']mamcia polej no jakiej kawusi bo mi dzisiaj Żonkilkowa nie przyniosła :cool3: :razz::razz:a ja u Ciebie byłam po kafusię ... wzięłam zaraz dla Sia , dla Cia , dla Klocusiowej , dla Bei i Lolki :p [quote name='jonQuilla']u mnie też nie ma słonka ale całe szczęście że nie ma też deszczu, wiatru i innych tego typu rzeczy ;) no padać u mnie też nie pada ;) Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] :razz::razz:a ja u Ciebie byłam po kafusię ... wzięłam zaraz dla Sia , dla Cia , dla Klocusiowej , dla Bei i Lolki :p U mnie kaffki chwilowo brak- Żonkilowa się opuściła :evil_lol: Ale u ciebie dostatek :razz: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='apple']U mnie kaffki chwilowo brak- Żonkilowa się opuściła :evil_lol: Ale u ciebie dostatek :razz: staram się dbać o Was ....ale cosik goście nawalili:razz::razz: Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] staram się dbać o Was ....ale cosik goście nawalili:razz::razz:No jak nawalili- JA JESTEM:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='apple']No jak nawalili- JA JESTEM:diabloti::evil_lol: :multi::multi::multi:cieszkam przeca ;) ino inne zaspały chyba :razz::razz: Quote
clockwork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 nie zaspały nie zaspały :roll::siara::siara: kawke wypiłam... slipia sie mie otworzyli... doberek!!!! dziś wraca Pancio mój!!! :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork']nie zaspały nie zaspały :roll::siara::siara: kawke wypiłam... slipia sie mie otworzyli... doberek!!!! dziś wraca Pancio mój!!! :loveu::loveu: :razz::razz::razz:nie ...ffcale :roll:....... a to teraz Pańcio będzie robiła poproś , łapka , ciacho :hmmmm: ucałuj Pańcia od Mnie;) i nie zgób się w Tychach :oops: Doberek :multi::loveu::multi: Quote
clockwork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz::razz:nie ...ffcale :roll:....... a to teraz Pańcio będzie robiła poproś , łapka , ciacho :hmmmm: ucałuj Pańcia od Mnie;) i nie zgób się w Tychach :oops: Doberek :multi::loveu::multi: nie zgUbie sie :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork']nie zgUbie sie :eviltong::eviltong::eviltong: no musowo ....że Nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ale ONE nagadały:mdleje: Słoneczny doberek:loveu::hand::loveu: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Medorowa']Ale ONE nagadały:mdleje: Słoneczny doberek:loveu::hand::loveu: praffda ......mają gadane ....medialne bestyjki :razz::razz: bereczek :loveu: Quote
aga1215 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:cieszkam przeca ;) ino inne zaspały chyba :razz::razz: Ale przywlokły się na Ozulcową kawusię ;):multi: pyszna :loveu: Quote
furciaczek Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Witam mgliscie:p jak ja niecierpie tej cholernej mgly:roll: Quote
clockwork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='furciaczek']Witam mgliscie:p jak ja niecierpie tej cholernej mgly:roll: to w Londku są mgły też?? :crazyeye::crazyeye::cool1: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='aga1215']Ale przywlokły się na Ozulcową kawusię ;):multi: pyszna :loveu: witaneczko i cieszkam że zasmakowała :loveu::loveu: [quote name='furciaczek']Witam mgliscie:p jak ja niecierpie tej cholernej mgly:roll: oj ja też nie :shake::shake:...ale teraz mamy słoneczko :loveu: [quote name='clockwork']to w Londku są mgły też?? :crazyeye::crazyeye::cool1: :hmmmm: prawda że dziwne :razz::razz: Quote
clockwork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] :hmmmm: prawda że dziwne :razz::razz: :crazyeye::crazyeye: dziwne??? nieprawdopodobne... ehhh sie dzieje z tym klimatem... żeby w lądku mgły:shake::shake::shake: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye: dziwne??? nieprawdopodobne... ehhh sie dzieje z tym klimatem... żeby w lądku mgły:shake::shake::shake: no straszne rzeczy się dzieją :shake::shake:...taki słoneczny Londek ...i jak z tym teraz żyć :razz::razz: Quote
Recommended Posts