Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Witanko południowe:multi: witaj :loveu: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='apple']:roll::roll::roll: :razz::razz: już Ci oko lata :crazyeye: Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz: już Ci oko lata :crazyeye:No bo tak siedze sobie cichutko i się przysłu****e.....myślałam że przemknę przez tego bloga niezauważona ;) Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']No bo tak siedze sobie cichutko i się przysłu****e.....myślałam że przemknę przez tego bloga niezauważona ;) aaaa co to za cenzura....samo mi wygwiazdowało kawałek wyraza....:mad: Quote
ATLANTYDA Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']witaj :loveu: Ale fajnie wyglądasz z kokardka i w grochach:evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Witanko Babiiiiiiii :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: masz coś dobrego i słodkiego???:p:eviltong: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='apple']No bo tak siedze sobie cichutko i się przysłu****e.....myślałam że przemknę przez tego bloga niezauważona ;) [quote name='apple']aaaa co to za cenzura....samo mi wygwiazdowało kawałek wyraza....:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wypipkowało Ci przysłuch.uje :roflt: [quote name='ATLANTYDA']Ale fajnie wyglądasz z kokardka i w grochach:evil_lol::evil_lol: :oops::oops:...pienkna praffda :loveu:...chyba zrobie Medorowej konkurencję Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Matusz']Witanko Babiiiiiiii :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: masz coś dobrego i słodkiego???:p:eviltong: szarloteczkę dziś serwuję :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wypipkowało Ci przysłuch.uje :roflt: Ano :mad::mad::mad: Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']szarloteczkę dziś serwuję :loveu::loveu::loveu: http://www.cafe-galicja.com/images/szarlotka.jpg :placz::placz::placz: Quote
Matusz Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']szarloteczkę dziś serwuję :loveu::loveu::loveu: http://www.cafe-galicja.com/images/szarlotka.jpg może być:razz::razz: Quote
lolka75 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']szarloteczkę dziś serwuję :loveu::loveu::loveu: http://www.cafe-galicja.com/images/szarlotka.jpg ............u Ali jest slodko, swiat pachnie szarlotka.............. Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='apple']Ano :mad::mad::mad: :razz: :razz: :razz: a miało nie być cenzury :shake: [quote name='apple']:placz::placz::placz: :calus: nooooo nie ślimtaj [quote name='Matusz']może być:razz::razz: a podziękować to co :mad: [quote name='lolka75']............u Ali jest slodko, swiat pachnie szarlotka.............. wow ....Loluś :multi::multi::multi:widać ze do przedszkola chodziłas ;) i jak ładnie śpiewasz to ja tu z chórkiem pomogę Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] śpiewasz to ja tu z chórkiem pomogę I ja I ja - się zachórzyło :evil_lol: Quote
lolka75 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] wow ....Loluś :multi::multi::multi:widać ze do przedszkola chodziłas ;) i jak ładnie śpiewasz to ja tu z chórkiem pomogę nie tylko ze chodzilam..........nawet mnie wyzywali w pseckolu "personelskie dziecko" .........do dzis traume mam Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='apple']I ja I ja - się zachórzyło :evil_lol: [quote name='lolka75']nie tylko ze chodzilam..........nawet mnie wyzywali w pseckolu "personelskie dziecko" .........do dzis traume mam o to współczuwam :razz::razz:...mój Qba jakoś nie miał z tym kłopotów ;) Quote
lolka75 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] o to współczuwam :razz::razz:...mój Qba jakoś nie miał z tym kłopotów ;) bo mama Qby sie starala zeby Qba mial spokoj...........:-( Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='lolka75']bo mama Qby sie starala zeby Qba mial spokoj...........:-( jakoś tak mama :pstarała się aby dziecko bezboleśnie przeszło przez przedszkolną edukację ;) Quote
jonQuilla Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 juhuuu mamo wróciłam do dom !!! ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='jonQuilla']juhuuu mamo wróciłam do dom !!! ;) :evil_lol: :multi::multi:o moja córeczka wróciła ze szkółki ;) a ja z wielkim liżącym wróciłam ze spacerku ;) tylko co pies robi na spacerze :mad:w okresie cieczkujących suczek :angryy::angryy::angryy:......zobaczycie na fotach :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
anetta Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Pyszna szarloteczka :eating: Już się nie moge doczekać :cool3: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='anetta']Pyszna szarloteczka :eating: Już się nie moge doczekać :cool3: ja też skończyłam przed chwilką do kawusi ;) a foty już ...standartowo beznadziejne :cool1: ale to dla potwierdzenia że Ozzy nadal Tu jest :p Quote
Recommended Posts