bonita Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ja powiem tak...no ... standardowo byłam tu:evil_lol: Heloł sis:loveu: Widziałam fotulce z Ozulcem :loveu: Quote
teqquila Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Witaj Alu :) tom ja znow hehehe :evil_lol: foty Ozzulka z nosem w ziemi hihihii widzialam :evil_lol: Efa nie badz nie mila dla Madziarki :evil_lol::diabloti::mad: Quote
e.v.a Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='teqquila'] Efa nie badz nie mila dla Madziarki :evil_lol::diabloti::mad: a ty co mi ta wykałaczka tak machasz?? Quote
teqquila Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 chciała bys by to była wykałaczka hehehe :mad: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Izabela124.']Witaneczko Ale nagdalyscie Bardzo fajne fotki, wcale nie beznadziejne standardowo witaneczko :multi::multi: [quote name='bonita']Ja powiem tak...no ... standardowo byłam tu:evil_lol: Heloł sis:loveu: Widziałam fotulce z Ozulcem :loveu: heloł sistersjo :loveu::loveu::loveu: [quote name='teqquila']Witaj Alu :) tom ja znow hehehe :evil_lol: foty Ozzulka z nosem w ziemi hihihii widzialam :evil_lol: Efa nie badz nie mila dla Madziarki :evil_lol::diabloti::mad: :multi::multi::multi:urrraaaaaaaaaa Tyśkowa :loveu: Quote
teqquila Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 tak to ja powrociłam znow hehehe :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='teqquila']tak to ja powrociłam znow hehehe :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jednym słowem kombekłaś ;) Quote
teqquila Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 dokładnie tak jak mowisz Alu :evil_lol::evil_lol: moze nie bekłam:evil_lol: ale komaka zroiłam Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='teqquila']dokładnie tak jak mowisz Alu :evil_lol::evil_lol: moze nie bekłam:evil_lol: ale komaka zroiłam :multi::multi::multi:no super :loveu: Quote
teqquila Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Alu czy cos kcesz?? :p:cool3::loveu: bo wiesz tak mnie dowartosciowujesz :evil_lol::oops: Quote
agaciaaa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Witanko :multi: ale piękne fotki wspominkowe widziałam :loveu: http://img39.imageshack.us/img39/4788/512uchodogry3le.jpg Ozzy już od małego siadał jak jełopek :loveu: :lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='teqquila']Alu czy cos kcesz?? :p:cool3::loveu: bo wiesz tak mnie dowartosciowujesz :evil_lol::oops: :shake::shake:nic nie scem ino siem cieszkam .....i wogóle siem teraz już cieszkam [quote name='agaciaaa']Witanko :multi: ale piękne fotki wspominkowe widziałam :loveu: http://img39.imageshack.us/img39/4788/512uchodogry3le.jpg Ozzy już od małego siadał jak jełopek :loveu: :lol: :evil_lol::evil_lol:no nareszcie ktos to zauważył;)....witaneczko :multi::multi::multi: A jutro będzieta wiedzieć czemu jeszcze siedze tutaj ....i czemu kamulec mi z serducha spadł i czemu się tak teraz cieszkam :loveu::loveu::loveu:........................................................................................................ale to już jutro poczytacie u Madzi Klocusiowej :calus: Quote
teqquila Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 tom dobrze ze siem cieszkasz :loveu: tom ja siemz toba cieszkam :loveu: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='teqquila']tom dobrze ze siem cieszkasz :loveu: tom ja siemz toba cieszkam :loveu: :loveu::loveu::loveu:jutro się dowiesz że Mam....mamy ........się z czego cieszyć Quote
teqquila Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Tom czekam do jutra :p tyz siem cieszkam :multi: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='teqquila']Tom czekam do jutra :p tyz siem cieszkam :multi: to już możesz skoczyć do Madzi i się cieszkać z Nami że jest cała i zdrowa Dzień doberek z samego raneczka :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']szarloteczkę dziś serwuję :loveu::loveu::loveu: Domowa? Bo jak doowa, to ja poprosze ten ostatni kawałek... No, chyba cobym sie spóźniła i juz nie ma...:cool1: Miłego dnia! Pzdr. Quote
jonQuilla Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 cześć mamcia :loveu::multi::multi: przyniosłam dla wszystkich coś :) bo tak tutaj żwawo gadacie że na pewno szybko zgłodniejecie :eviltong: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Asiaczek']Domowa? Bo jak doowa, to ja poprosze ten ostatni kawałek... No, chyba cobym sie spóźniła i juz nie ma...:cool1: Miłego dnia! Pzdr. zapraszam ;)do kawy jak znalazł :p [quote name='jonQuilla']cześć mamcia :loveu::multi::multi: przyniosłam dla wszystkich coś :) bo tak tutaj żwawo gadacie że na pewno szybko zgłodniejecie :eviltong: http://www.biuroimprez.pl/g_zamowienia/kanapki_bankietowe_35,00_d.jpg cześć córcia :loveu::loveu: zjem jak wrócę z badanka krwi :razz::razz:bo już leceeeee......... Quote
jonQuilla Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja'] cześć córcia :loveu::loveu: zjem jak wrócę z badanka krwi :razz::razz:bo już leceeeee......... powodzenia i nie zemdlej ! :) :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć mamcia :loveu::multi::multi: przyniosłam dla wszystkich coś :) bo tak tutaj żwawo gadacie że na pewno szybko zgłodniejecie :eviltong: Czy ja się tez mogę poczestowac? Bo ja to strrrraszliwy "kanapkowiec" jestem, no, niestety... Uwielbiam kanapki, a jeszcze na dodatek takie pietrowe... Mniam, mniam, mniam... Pzdr. Quote
emdziolek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 WItanko Alutka!:multi: Poszłaś zemdleć?:crazyeye: Aaa ja nie nawidze pobierania krwi:placz: Miłego dzionka!:loveu: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Asiaczek']Czy ja się tez mogę poczestowac? Bo ja to strrrraszliwy "kanapkowiec" jestem, no, niestety... Uwielbiam kanapki, a jeszcze na dodatek takie pietrowe... Mniam, mniam, mniam... Pzdr. częstuj się Asiaczku :pmamy tę samą słabość ;)ja już też zasiadam do śniadanka ;) [quote name='emdziolek']WItanko Alutka!:multi: Poszłaś zemdleć?:crazyeye: Aaa ja nie nawidze pobierania krwi:placz: Miłego dzionka!:loveu: witanko :multi::multi::multi: jestem :multi:nie zemdlałam ....przy badaniu nie mdleje ....mnie tylko przeraża wizja zastrzyka znieczulania dziś u zębacza to jeden z 2 których nienawidze :shake:....drudi to do doopalona :oops: [quote name='apple'] Alutka wow Dżapuszko Quote
apple Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja'] wow Dżapuszko Rany Alutka....spokojnie takie emocje z samego rana nie sa wskazane :evil_lol: Quote
Recommended Posts