Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']

tylko co pies robi na spacerze :mad:w okresie cieczkujących suczek :angryy::angryy::angryy:......zobaczycie na fotach :diabloti::diabloti::diabloti:

hmmm to ciesz sie mamunia że w ogóle trzymał się blisko Ciebie bo mój pies wcześniejszy w okresie cieczek był nie do zastania w mieszkaniu :roll::roll:
Uciekał nam między nogami kiedy wchodziliśmy do mieszkania, sam otwierał sobie drzwi i zwiewał do czasu aż wymieniliśmy klamkę na kulkową. Sąsiadka też musiała to zrobić bo Binguś kilka razy otworzył sobie drzwi do ich mieszkania w poszukiwaniu ich zacieczkowanej suki :roll: na szczęście zawsze ktoś w porę go dorwał

http://images26.fotosik.pl/162/cc32cefddf5a1c2b.jpg wypiął się na nas :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ewelinabuck']Ozzula mordula:loveu::loveu::loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='jonQuilla']hmmm to ciesz sie mamunia że w ogóle trzymał się blisko Ciebie bo mój pies wcześniejszy w okresie cieczek był nie do zastania w mieszkaniu :roll::roll:
Uciekał nam między nogami kiedy wchodziliśmy do mieszkania, sam otwierał sobie drzwi i zwiewał do czasu aż wymieniliśmy klamkę na kulkową. Sąsiadka też musiała to zrobić bo Binguś kilka razy otworzył sobie drzwi do ich mieszkania w poszukiwaniu ich zacieczkowanej suki :roll: na szczęście zawsze ktoś w porę go dorwał

http://images26.fotosik.pl/162/cc32cefddf5a1c2b.jpg wypiął się na nas :evil_lol::evil_lol:

no Ozzy podejrzewam że jakby miał okazję też by spierniczył:mad:....widać to po tych jego kaprawych oczkach :razz::razz:...ale oczy muszę mieć teraz już nie dookoła głowy a też i na doopie za przeproszeniem ....temu też nawet foty są fatalne :shake:

A wczoraj TZ jak wrócił z pracy opowiadał jak mu się z lasu jak jechał w pracy autkiem , wyłonił jakis husky czy malamut taki big .....już myślał że to wilk ...., a po powrocie do domu podleciał na parkingu jakiś ucieknięty , przemoczony onko-dobek z kolczatką i kagańcem zwisającym pod mordzią ....kolejny amator ciepłych suczek :diabloti:....jakiś mądry własciciel spuścił piesa na nocnym spacerku albo posłał go samego na spacer w taką piękną pogode :mad:

Posted

[quote name='evaxon']ale no jaa cieee... przeciez ona jest juz gruba po co jej tyle

:razz::razz::razz:nie ...no jak mozesz ......i teraz Medorowej będzie przykro :roll:

Posted

evaxon napisał(a):
ale no jaa cieee... przeciez ona jest juz gruba po co jej tyle

Koniec z naszą dogoprzyjaźnią:obrazic::obrazic: Nie jestem gruba, jestem idealna:cool1::cool1: Ino chcę być idealniejsza buihahahhahahaa

Posted

Medorowa napisał(a):
Koniec z naszą dogoprzyjaźnią:obrazic::obrazic: Nie jestem gruba, jestem idealna:cool1::cool1: Ino chcę być idealniejsza buihahahhahahaa

ty chyba sama nie wierzysz co piszesz??:evil_lol:

Posted

[quote name='Medorowa']Koniec z naszą dogoprzyjaźnią:obrazic::obrazic: Nie jestem gruba, jestem idealna:cool1::cool1: Ino chcę być idealniejsza buihahahhahahaa

:grins:taka jak Ja .............................................................

[quote name='Medorowa']:-(:-(:-(

:glaszcze:

;)
:lol:

[quote name='evaxon']nawet nie zauwazyła:razz:

zauważyła :razz::razz:

[quote name='emdziolek']Dzieńdoberek Alu;)a właściwie to juz wieczorek:evil_lol:

bry :p

Ale żem jest zmęczona:roll: U was też taka beznadziejna podoga dziś?:roll:

u nas dziś rano mgła jak w Londku :razz: a potem słoneczko a teraz lekki mróz i prawie pełnia :roll:

ja żem
bo żem
dżem
żem
jem
......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
...wczoraj Ty dzisiaj Ja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: