Medorowa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']szarloteczkę dziś serwuję :loveu::loveu::loveu: Boshhhhhh:loveu::loveu::loveu:Ale bym sobie wszamała:multi: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Medorowa']Boshhhhhh:loveu::loveu::loveu:Ale bym sobie wszamała:multi: Smacznego :grins: Na wsteczu jest 20 foteczek Quote
ewelinabuck Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ozzula mordula:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] tylko co pies robi na spacerze :mad:w okresie cieczkujących suczek :angryy::angryy::angryy:......zobaczycie na fotach :diabloti::diabloti::diabloti: hmmm to ciesz sie mamunia że w ogóle trzymał się blisko Ciebie bo mój pies wcześniejszy w okresie cieczek był nie do zastania w mieszkaniu :roll::roll: Uciekał nam między nogami kiedy wchodziliśmy do mieszkania, sam otwierał sobie drzwi i zwiewał do czasu aż wymieniliśmy klamkę na kulkową. Sąsiadka też musiała to zrobić bo Binguś kilka razy otworzył sobie drzwi do ich mieszkania w poszukiwaniu ich zacieczkowanej suki :roll: na szczęście zawsze ktoś w porę go dorwał http://images26.fotosik.pl/162/cc32cefddf5a1c2b.jpg wypiął się na nas :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='ewelinabuck']Ozzula mordula:loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='jonQuilla']hmmm to ciesz sie mamunia że w ogóle trzymał się blisko Ciebie bo mój pies wcześniejszy w okresie cieczek był nie do zastania w mieszkaniu :roll::roll: Uciekał nam między nogami kiedy wchodziliśmy do mieszkania, sam otwierał sobie drzwi i zwiewał do czasu aż wymieniliśmy klamkę na kulkową. Sąsiadka też musiała to zrobić bo Binguś kilka razy otworzył sobie drzwi do ich mieszkania w poszukiwaniu ich zacieczkowanej suki :roll: na szczęście zawsze ktoś w porę go dorwał http://images26.fotosik.pl/162/cc32cefddf5a1c2b.jpg wypiął się na nas :evil_lol::evil_lol: no Ozzy podejrzewam że jakby miał okazję też by spierniczył:mad:....widać to po tych jego kaprawych oczkach :razz::razz:...ale oczy muszę mieć teraz już nie dookoła głowy a też i na doopie za przeproszeniem ....temu też nawet foty są fatalne :shake: A wczoraj TZ jak wrócił z pracy opowiadał jak mu się z lasu jak jechał w pracy autkiem , wyłonił jakis husky czy malamut taki big .....już myślał że to wilk ...., a po powrocie do domu podleciał na parkingu jakiś ucieknięty , przemoczony onko-dobek z kolczatką i kagańcem zwisającym pod mordzią ....kolejny amator ciepłych suczek :diabloti:....jakiś mądry własciciel spuścił piesa na nocnym spacerku albo posłał go samego na spacer w taką piękną pogode :mad: Quote
e.v.a Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 :mdleje: ciaaachoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='evaxon']:mdleje: ciaaachoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :hmmmm: na wsteczu są foty Ozzulka :grins: Quote
e.v.a Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: masz jeszcze jakie??:razz: bo na to chyba nie mam ochoty:razz: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='evaxon']masz jeszcze jakie??:razz: bo na to chyba nie mam ochoty:razz: nie mam ...do Medorowej zaniosłam :razz::razz: Quote
e.v.a Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']nie mam ...do Medorowej zaniosłam :razz::razz: ale no jaa cieee... przeciez ona jest juz gruba po co jej tyle Quote
Medorowa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] a foty już ...standartowo beznadziejne :cool1: :mad::mad::mad: Foty :cool2: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='evaxon']ale no jaa cieee... przeciez ona jest juz gruba po co jej tyle :razz::razz::razz:nie ...no jak mozesz ......i teraz Medorowej będzie przykro :roll: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Medorowa']:mad::mad::mad: Foty :cool2: :calus: miło ze obejrzałas Quote
Medorowa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 evaxon napisał(a):ale no jaa cieee... przeciez ona jest juz gruba po co jej tyle Koniec z naszą dogoprzyjaźnią:obrazic::obrazic: Nie jestem gruba, jestem idealna:cool1::cool1: Ino chcę być idealniejsza buihahahhahahaa Quote
Medorowa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] :razz::razz::razz:nie ...no jak mozesz ......i teraz Medorowej będzie przykro :roll: :-(:-(:-( [quote name='Alicja']:calus: miło ze obejrzałas ;) Quote
e.v.a Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] :razz::razz::razz:nie ...no jak mozesz ......i teraz Medorowej będzie przykro :roll: nawet nie zauwazyła:razz: Quote
e.v.a Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Medorowa napisał(a):Koniec z naszą dogoprzyjaźnią:obrazic::obrazic: Nie jestem gruba, jestem idealna:cool1::cool1: Ino chcę być idealniejsza buihahahhahahaa ty chyba sama nie wierzysz co piszesz??:evil_lol: Quote
emdziolek Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Dzieńdoberek Alu;)a właściwie to juz wieczorek:evil_lol: Ale żem jest zmęczona:roll: U was też taka beznadziejna podoga dziś?:roll: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Medorowa']Koniec z naszą dogoprzyjaźnią:obrazic::obrazic: Nie jestem gruba, jestem idealna:cool1::cool1: Ino chcę być idealniejsza buihahahhahahaa :grins:taka jak Ja ............................................................. [quote name='Medorowa']:-(:-(:-( :glaszcze: ;) :lol: [quote name='evaxon']nawet nie zauwazyła:razz: zauważyła :razz::razz: [quote name='emdziolek']Dzieńdoberek Alu;)a właściwie to juz wieczorek:evil_lol: bry :p Ale żem jest zmęczona:roll: U was też taka beznadziejna podoga dziś?:roll: u nas dziś rano mgła jak w Londku :razz: a potem słoneczko a teraz lekki mróz i prawie pełnia :roll: ja żem bo żem dżem żem jem ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...wczoraj Ty dzisiaj Ja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 http://images30.fotosik.pl/162/c966c0b563aef304.jpg :o udko...no nie pogadasz :razz: Piersze z korą baaardzo fajne! Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='anetta']http://images30.fotosik.pl/162/c966c0b563aef304.jpg :o udko...no nie pogadasz :razz: będzie robił za indycze :evil_lol:jak nam w Polsce wprowadzą z amerykancka święto dziękczynienie :diabloti: Piersze z korą baaardzo fajne! chciałam się pobawić i popróbować focić , ale będąc samej z Ozzym nie ma szans :shake: Quote
e.v.a Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] zauważyła :razz::razz: nie szkodzi:diabloti: Quote
malawaszka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 widziałam ze 20 fot Ozzulkowych wąchających cieczkowe zapaszki :cool3: o dziwo moje qndlice na każdym spacerze tak wyglądają :lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='evaxon']nie szkodzi:diabloti: jak nie ....jak tak ....poczytała i pojszła :razz::razz: Quote
Izabela124. Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Witaneczko Ale nagdalyscie Bardzo fajne fotki, wcale nie beznadziejne standardowo Quote
Recommended Posts