Alicja Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='bigos']Ale fajne emoty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: U Was się przebić ufff ufff! ile stron nagadane:crazyeye: Witanko witanko :multi::multi:przebrnęłas ;) [quote name='clockwork']bereczek... bereczek :loveu::loveu::loveu: dowidzenia ..... do widzenia:placz::placz::placz: :mdleje: powstań dobra kobieto :glaszcze: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Medorowa']Cze Alu R:grins::grins: :multi::multi::multi:o witaj z samego ranka :p Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Powitaniom na tym blogu nie ma końca :roll: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='apple']Powitaniom na tym blogu nie ma końca :roll: bo to blog otwarty ;) :hmmmm: a myśmy się już witały ...............:roflt: ...... Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja'] :hmmmm: a myśmy się już witały ...............:roflt: ......:cool1: dopszzz że skleroza nie boli :cool3: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='apple']:cool1: dopszzz że skleroza nie boli :cool3: a co masz podejrzenia co do swojej :hmmmm: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']a co masz podejrzenia co do swojej :hmmmm:Nie ja nie mam:evil_lol:.........chyba bo zapomniałam czy mam :roll: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='apple']Nie ja nie mam:evil_lol:.........chyba bo zapomniałam czy mam :roll: oooo to mi dało do myślenia :hmmmm: o czym ty mogłaś zapomnieć :razz::roll: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']oooo to mi dało do myślenia :hmmmm: o czym ty mogłaś zapomnieć :razz::roll:JA? Jesssu o czym? Ty mnie kobito nie strasz? O czym? :roll: Quote
lolka75 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']oooo to mi dało do myślenia :hmmmm: o czym ty mogłaś zapomnieć :razz::roll: zalecenia: - nie jesc wieprzowiny - nie jesc masla - spozywac chlebek lecytynkowy - i co jakis czas chusnac sobie ginko biloba ................ czesc Ozulkiwa Alutko:loveu: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 A ty kajś znowu polazła zapomniałaś że masz przyjść na Dogo :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Przyszlim powitać Ozzulkowych :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='apple']JA? Jesssu o czym? Ty mnie kobito nie strasz? O czym? :roll: aaaa tego to ja nie wiem :shake: [quote name='lolka75']zalecenia: - nie jesc wieprzowiny - nie jesc masla - spozywac chlebek lecytynkowy - i co jakis czas chusnac sobie ginko biloba ................ czesc Ozulkiwa Alutko:loveu: :multi::multi::multi:o pani doktórka :loveu::loveu: witaneczko:loveu::multi::loveu: [quote name='apple']A ty kajś znowu polazła zapomniałaś że masz przyjść na Dogo :evil_lol: nie zapomniała ino że musiałam wyjść z Dogo żeby mogła wejść Klockowa :roll::evil_lol:...bo Ona bidula czekała aż ja się stracę :evil_lol: [quote name='Kate I Luka']Przyszlim powitać Ozzulkowych :loveu::loveu::loveu::loveu: witaj Kasiu :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']aaaa tego to ja nie wiem :shake: No bo juz myślałam że ci coś obiecałam i zapomniałam :evil_lol: nie zapomniała ino że musiałam wyjść z Dogo żeby mogła wejść Klockowa :roll::evil_lol:...bo Ona bidula czekała aż ja się stracę :evil_lol: Buhahahahahahaha.....aha! Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahaha.....aha! no widzisz jaka Ty niedomyślna :razz::razz: zaraz zaś se pójde ....to Magda przyjdzie :roflt: a u nas masakra ...Ozzy wrócił upierdzielony jak mały Kazio :diabloti:....na dodatek od cieczkujących aromatów łapnął biegankę :angryy:...standart ...zawsze tak ma :angryy: Quote
aga1215 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Czy tu obowiązują kolorowe literki? ;):evil_lol: Witaj Alicjo Ozulcowa :multi: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='aga1215']Czy tu obowiązują kolorowe literki? ;):evil_lol: Witaj Alicjo Ozulcowa :multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to dla ułatwienia ;) witaneczko Wektorkowa Ago :multi::multi::multi: Quote
Matusz Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 dybry dzień ;) fotki Ozzulca portrety obaczone :loveu::loveu::multi: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Matusz']dybry dzień ;) fotki Ozzulca portrety obaczone :loveu::loveu::multi: dobereczek :multi: miło ze ktoś jeszcze fotaski ogląda :grins: :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']no widzisz jaka Ty niedomyślna :razz::razz: zaraz zaś se pójde ....to Magda przyjdzie :roflt: a u nas masakra ...Ozzy wrócił upierdzielony jak mały Kazio :diabloti:....na dodatek od cieczkujących aromatów łapnął biegankę :angryy:...standart ...zawsze tak ma :angryy: Gdzie bedziesz szła...siedź na doopie :diabloti: Biedny Ozziulek od zapaszków go goni.....moje malenstwo biedne :calus: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='apple']Gdzie bedziesz szła...siedź na doopie :diabloti: a se pójde ...co tak sama bede siedzieć :roll: Biedny Ozziulek od zapaszków go goni.....moje malenstwo biedne :calus: biedna to chyba ja....zara mu coś ukręce :diabloti: Quote
Szarik Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Jakos się doczołgałam tu w najstraszniejszym punkcie tygodnia, żeby 'cześć' powiedzieć, Alu! ;) Więc cześć :loveu: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Szarik']Jakos się doczołgałam tu w najstraszniejszym punkcie tygodnia, żeby 'cześć' powiedzieć, Alu! ;) Więc cześć :loveu: cześć cześć .:multi::multi:..a dlaczemuż to taki ciężki dzionek :razz::razz: [quote name='emdziolek']Witanko!:multi::multi::multi: Witanko Suwalszczanko :multi::multi: Quote
Recommended Posts