Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']cześć mamcia :loveu::multi::multi:

przyniosłam dla wszystkich coś :)
bo tak tutaj żwawo gadacie że na pewno szybko zgłodniejecie :eviltong:

jakie pyszne kanapeczki!!!!!
mniam mniam mniam to jest to a nie jakieś ciacho

witaj Alutka.............
dobiłam do końca tej gadaniny

Posted

[quote name='BeaC']jakie pyszne kanapeczki!!!!!
mniam mniam mniam to jest to a nie jakieś ciacho

witaj Alutka.............
dobiłam do końca tej gadaniny

witanko i częstuj się Bea :p.....
oj nie marudkuj ....dużo tego nie było :razz::razz:

[quote name='apple']No ja też cieszkam....zobacz oooooo

no paszcze paszcze

Posted

[quote name='Alicja']witanko i częstuj się Bea :p.....
oj nie marudkuj ....dużo tego nie było :razz::razz:

no paszcze paszcze Nie paszczysz tylko czyścisz okulary :obrazic:

Posted

[quote name='apple']Nie paszczysz tylko czyścisz okulary :obrazic:

musiałam wyczyścić żeby widzieć wyraźniej :cool1:bo mi jakiś pies wylizał jak go spotkałam na psacerku :cool1:

Posted

[quote name='Alicja']częstuj się Asiaczku :pmamy tę samą słabość ;)ja już też zasiadam do śniadanka ;)

witanko :multi::multi::multi:
jestem :multi:nie zemdlałam ....przy badaniu nie mdleje ....mnie tylko przeraża wizja zastrzyka znieczulania dziś u zębacza to jeden z 2 których nienawidze :shake:....drudi to do doopalona :oops:

...Czesc Alenka:loveu:
nie opowiadaj ze nie lubisz ja Cie kluja.....dobre wbijanie nie jest zle:oops::loveu:
....niestety..tak......jestem masochistka................ a najbardziej lubie wlasnie pobieranie krwi:oops:

Posted

[quote name='lolka75']...Czesc Alenka:loveu:
nie opowiadaj ze nie lubisz ja Cie kluja.....dobre wbijanie nie jest zle:oops::loveu:
....niestety..tak......jestem masochistka................ a najbardziej lubie wlasnie pobieranie krwi:oops:

cze Loluś :loveu::loveu:

ale krewka to pikuś ....ja zastrzyka w doopalona nie lubiam i w paszcze u stomatologa :razz::razz:...krew mogą pobierać , kroplówki zakładać :cool1:to mnie nie rusza :shake:

ale przeżyłam :roll:....byłam dzielna ...spędziłam upojną godzinę w fotelu dentystycznym :roll:

Posted

[quote name='Alicja']musiałam wyczyścić żeby widzieć wyraźniej :cool1:bo mi jakiś pies wylizał jak go spotkałam na psacerku :cool1:Pies cie lizał po okularkach czy ja dobrze czytam

Posted

[quote name='apple']Pies cie lizał po okularkach czy ja dobrze czytam

tak Dżapuniu dopsz czytasz :grins: bo ja jak wracałam z badań i z zakupów to spotkałam Mojego Prywatnego TZta z Moim Prywatnym Mordulcem Ozzulcem i On mnie mlasnął po okularkach ku oburzeniu pewnej przechodniej kobiety w berecie

Posted

[quote name='Alicja']tak Dżapuniu dopsz czytasz :grins: bo ja jak wracałam z badań i z zakupów to spotkałam Mojego Prywatnego TZta z Moim Prywatnym Mordulcem Ozzulcem i On mnie mlasnął po okularkach ku oburzeniu pewnej przechodniej kobiety w berecie
Buhahahahahahahaha trza było lizaka napuscić z jęzorkiem na beret by miała pani darmowe SPA :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Buhahahahahahahaha trza było lizaka napuscić z jęzorkiem na beret by miała pani darmowe SPA :evil_lol:

o nie nie nie ...potem zaś by łapnął jakąś biegaczkę koopną :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']o nie nie nie ...potem zaś by łapnął jakąś biegaczkę koopną :roll::evil_lol:No taaak nic tak nie szkodzi jak nieświeże mięso i w dodatku w berecie :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Taaa ciężkostrawna sprawa:evil_lol:

bo to moher :razz::razz:i te sprawy ..i jakby się mu siakiś ciciek przykleił :cool1:do podniebienia :roll:

Posted

[quote name='apple']:roflt::roflt::roflt:

:roll:...no co ...On i tak już ma oki jak Kot ze Shreka :oops:i może jeszcze ma mi mówić ....KŁACZEK :grins:

[quote name='anetta'] :glaszcze:

:loveu:...ale jak będę z TZtem na Bezludziu to mam nadzieję że mi się uda :multi:tylko zeby była ładna pogoda w sobotę lub niedzielę :multi:

[quote name='jonQuilla']ahhh widzę że moje kanapki się przydały ;)
wiedziałam że zgłodniejecie :evil_lol:

no widzisz tu już mamy stałych porannych gości na kaffusię i kanapeczki :p

Posted

[quote name='Alicja']

witanko :multi::multi::multi:
jestem :multi:nie zemdlałam ....przy badaniu nie mdleje ....mnie tylko przeraża wizja zastrzyka znieczulania dziś u zębacza to jeden z 2 których nienawidze :shake:....drudi to do doopalona :oops:

Cieszkam że niezemdlałaś:multi: Ja wogóle nei lubie igieł:oops::diabloti:

Posted

[quote name='emdziolek']Cieszkam że niezemdlałaś:multi: Ja wogóle nei lubie igieł:oops::diabloti:

:roll:bo ja niemdlejąca jestem ;)...ino miałam mrówy w brzuchu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:roll:bo ja niemdlejąca jestem ;)...ino miałam mrówy w brzuchu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mrówy? :hmmmm:Ino ja myslałam ze mozna mieć motyle ale że mrówy?:hmmmm: