Alicja Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='apple']Rany Alutka....spokojnie takie emocje z samego rana nie sa wskazane :evil_lol: no so no cieszkam się tylko Quote
BeaC Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć mamcia :loveu::multi::multi: przyniosłam dla wszystkich coś :) bo tak tutaj żwawo gadacie że na pewno szybko zgłodniejecie :eviltong: jakie pyszne kanapeczki!!!!! mniam mniam mniam to jest to a nie jakieś ciacho witaj Alutka............. dobiłam do końca tej gadaniny Quote
apple Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']no so no cieszkam się tylko No ja też cieszkam....zobacz oooooo Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='BeaC']jakie pyszne kanapeczki!!!!! mniam mniam mniam to jest to a nie jakieś ciacho witaj Alutka............. dobiłam do końca tej gadaniny witanko i częstuj się Bea :p..... oj nie marudkuj ....dużo tego nie było :razz::razz: [quote name='apple']No ja też cieszkam....zobacz oooooo no paszcze paszcze Quote
apple Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']witanko i częstuj się Bea :p..... oj nie marudkuj ....dużo tego nie było :razz::razz: no paszcze paszcze Nie paszczysz tylko czyścisz okulary :obrazic: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='apple']Nie paszczysz tylko czyścisz okulary :obrazic: musiałam wyczyścić żeby widzieć wyraźniej :cool1:bo mi jakiś pies wylizał jak go spotkałam na psacerku :cool1: Quote
agaciaaa Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Witanko :multi: ale tu pyyyyyszne kanapeczki widziałam :sabber: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='agaciaaa']Witanko :multi: ale tu pyyyyyszne kanapeczki widziałam :sabber: witanko :multi::multi: częstuj się zapraszam ;) Quote
lolka75 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']częstuj się Asiaczku :pmamy tę samą słabość ;)ja już też zasiadam do śniadanka ;) witanko :multi::multi::multi: jestem :multi:nie zemdlałam ....przy badaniu nie mdleje ....mnie tylko przeraża wizja zastrzyka znieczulania dziś u zębacza to jeden z 2 których nienawidze :shake:....drudi to do doopalona :oops: ...Czesc Alenka:loveu: nie opowiadaj ze nie lubisz ja Cie kluja.....dobre wbijanie nie jest zle:oops::loveu: ....niestety..tak......jestem masochistka................ a najbardziej lubie wlasnie pobieranie krwi:oops: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='lolka75']...Czesc Alenka:loveu: nie opowiadaj ze nie lubisz ja Cie kluja.....dobre wbijanie nie jest zle:oops::loveu: ....niestety..tak......jestem masochistka................ a najbardziej lubie wlasnie pobieranie krwi:oops: cze Loluś :loveu::loveu: ale krewka to pikuś ....ja zastrzyka w doopalona nie lubiam i w paszcze u stomatologa :razz::razz:...krew mogą pobierać , kroplówki zakładać :cool1:to mnie nie rusza :shake: ale przeżyłam :roll:....byłam dzielna ...spędziłam upojną godzinę w fotelu dentystycznym :roll: Quote
apple Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']musiałam wyczyścić żeby widzieć wyraźniej :cool1:bo mi jakiś pies wylizał jak go spotkałam na psacerku :cool1:Pies cie lizał po okularkach czy ja dobrze czytam Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='apple']Pies cie lizał po okularkach czy ja dobrze czytam tak Dżapuniu dopsz czytasz :grins: bo ja jak wracałam z badań i z zakupów to spotkałam Mojego Prywatnego TZta z Moim Prywatnym Mordulcem Ozzulcem i On mnie mlasnął po okularkach ku oburzeniu pewnej przechodniej kobiety w berecie Quote
apple Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']tak Dżapuniu dopsz czytasz :grins: bo ja jak wracałam z badań i z zakupów to spotkałam Mojego Prywatnego TZta z Moim Prywatnym Mordulcem Ozzulcem i On mnie mlasnął po okularkach ku oburzeniu pewnej przechodniej kobiety w berecie Buhahahahahahahaha trza było lizaka napuscić z jęzorkiem na beret by miała pani darmowe SPA :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahaha trza było lizaka napuscić z jęzorkiem na beret by miała pani darmowe SPA :evil_lol: o nie nie nie ...potem zaś by łapnął jakąś biegaczkę koopną :roll::evil_lol: Quote
apple Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']o nie nie nie ...potem zaś by łapnął jakąś biegaczkę koopną :roll::evil_lol:No taaak nic tak nie szkodzi jak nieświeże mięso i w dodatku w berecie :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='apple']No taaak nic tak nie szkodzi jak nieświeże mięso i w dodatku w berecie :evil_lol: :razz::razz:...ten beret ;) Quote
apple Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:...ten beret ;)Taaa ciężkostrawna sprawa:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='apple']Taaa ciężkostrawna sprawa:evil_lol: bo to moher :razz::razz:i te sprawy ..i jakby się mu siakiś ciciek przykleił :cool1:do podniebienia :roll: Quote
apple Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja'] bo to moher :razz::razz:i te sprawy ..i jakby się mu siakiś ciciek przykleił :cool1:do podniebienia :roll::roflt::roflt::roflt: Quote
anetta Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']chciałam się pobawić i popróbować focić , ale będąc samej z Ozzym nie ma szans :shake: :glaszcze: Quote
jonQuilla Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 ahhh widzę że moje kanapki się przydały ;) wiedziałam że zgłodniejecie :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='apple']:roflt::roflt::roflt: :roll:...no co ...On i tak już ma oki jak Kot ze Shreka :oops:i może jeszcze ma mi mówić ....KŁACZEK :grins: [quote name='anetta'] :glaszcze: :loveu:...ale jak będę z TZtem na Bezludziu to mam nadzieję że mi się uda :multi:tylko zeby była ładna pogoda w sobotę lub niedzielę :multi: [quote name='jonQuilla']ahhh widzę że moje kanapki się przydały ;) wiedziałam że zgłodniejecie :evil_lol: no widzisz tu już mamy stałych porannych gości na kaffusię i kanapeczki :p Quote
emdziolek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja'] witanko :multi::multi::multi: jestem :multi:nie zemdlałam ....przy badaniu nie mdleje ....mnie tylko przeraża wizja zastrzyka znieczulania dziś u zębacza to jeden z 2 których nienawidze :shake:....drudi to do doopalona :oops: Cieszkam że niezemdlałaś:multi: Ja wogóle nei lubie igieł:oops::diabloti: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='emdziolek']Cieszkam że niezemdlałaś:multi: Ja wogóle nei lubie igieł:oops::diabloti: :roll:bo ja niemdlejąca jestem ;)...ino miałam mrówy w brzuchu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']:roll:bo ja niemdlejąca jestem ;)...ino miałam mrówy w brzuchu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mrówy? :hmmmm:Ino ja myslałam ze mozna mieć motyle ale że mrówy?:hmmmm: Quote
Recommended Posts