Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']One są nie dobre ;)

ONE uwarzjta se ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dopsz ...bede i ja na ONE uważać ;)

[quote name='zuzolandia']jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:diabloti::diabloti::diabloti:
ino cus flaczeje :diabloti: no ale to normalka tyle plynow wydalił :diabloti: mo prawo hihihihihihi

ja tam nie wiem ile wydalił ...mje przy tym nie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']:crazyeye:....
Buahahahahahahahahahahaha
No i moja kolacja jest na kompie.....:diabloti:

:razz::razz:....będę wymieniać stoliczek ...oddam Ci mój sces :grins: nie bedziesz musiała na kompecka dawać jedzonka :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Paula_']Buhahaha :roflt: Podejrzałam członka Klocusiowej :oops: :evil_lol:

:bigcool: :bigcool: :bigcool:
i wydało się że to członek Klocusiowej :roflt::roflt::roflt:

Hej Alu :multi: :loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu:WITAJ :bigcool:

Posted

[quote name='emdziolek']Siemanderko Alu:multi::multi: Późno ale wpadłam:eviltong:

a ja myśle że jak na WPADKE to troszke za wcześnie... no ale co ja tam wiem o młodzieży..... za moich czasów :roll::evil_lol:

[quote name='Paula_']Buhahaha :roflt: Podejrzałam członka Klocusiowej :oops: :evil_lol:
mojego??? :crazyeye: jak babcie kocham to nie mój.. to Cezary wyciągnął z ukrycia... to jego :placz::placz:

widziałam młode nagie męskie ciało :roll::oops:
http://images32.fotosik.pl/76/80bf8922e7fe2561.jpg

dogobranoc :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']
a ja myśle że jak na WPADKE to troszke za wcześnie... no ale co ja tam wiem o młodzieży..... za moich czasów :roll::evil_lol:

mojego??? :crazyeye: jak babcie kocham to nie mój.. to Cezary wyciągnął z ukrycia... to jego :placz::placz:

widziałam młode nagie męskie ciało :roll::oops:
http://images32.fotosik.pl/76/80bf8922e7fe2561.jpg

dogobranoc :loveu:

:loveu::loveu:dogobranoc Ci rzeknę

i powiem też że dawno tak nie ufafluniłam klawiatury jak dziś :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no nic to ;)...powycieram :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...za to humorek mam przedni :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:loveu::loveu:dogobranoc Ci rzeknę

i powiem też że dawno tak nie ufafluniłam klawiatury jak dziś :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no nic to ;)...powycieram :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...za to humorek mam przedni :evil_lol::evil_lol:

opowiadaj :razz::razz: co cie tak rozbawiło :cool3::cool3:
poczyatm z rańca.. bo naprawde nie wstane... A! i mam rehabilitantke nie rahabilitora :shake::roll:

Posted

[quote name='clockwork']opowiadaj :razz::razz: co cie tak rozbawiło :cool3::cool3:
poczyatm z rańca.. bo naprawde nie wstane... A! i mam rehabilitantke nie rahabilitora :shake::roll:

:evil_lol::evil_lol:nie napisam Ci ....:grins: ....

KCM :multi:za mojego humora :loveu: