Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... modro kapusta je bleee i .....roladki nie przepadam.....
:grins: o kapuście to wiem ;)....:hmmmm: o roladkach ....nie wiedzialam :evil_lol:
dla Ciebie mam sałateczkę z pomidorków ze smietanką :loveu:

[quote name='natija']nie wiem jak ja moglam takie bosie zdjecie przeoczyc:nie:ale zuzole wszystko zauwaza:):)
;)widać ta kapusta Ci oki zamotala :evil_lol:a Zuzola mo sokoli wzrok :cool1:

[quote name='Honey']Heloł ! Jestem pierwsza z "dzien dobry" dzis rano :evil_lol:

Alu, jak ty znajdujesz czas na taka aktywnosc na dogo? Najbardziej uczeszczany watek, tysiace wpisow i jeszcze na wszystkie odpowiesz i inne blogi odwiedzisz. Super Women normalnie ! :evil_lol:

witanko :multi::multi::multi:

:hmmmm: jakos tak mam to poukładane :razz::razz:
teraz jestem na rocznym urlopie zdrowotnym ...ale zawsze staram się zrobić dużo i systematycznie do przodu ;)
Dziś już jesteśmy z Ozzulkiem po spacerku , ja byłam na zakupach ...w domeczku już też coś porobione ....i jakoś to się toczy :razz:

[quote name='Iwona1984']witam

ps. mam doła

witam :calus:

nie dołkuj :razz::razz:

Posted

[quote name='Honey']Nie :shake:

To se ne da ! :roll: :evil_lol:

:hmmmm: skoro tak powiadasz :evil_lol::evil_lol:
[quote name='agbar']dzien dobry harcerzyku:diabloti:
dzień dobry przepoczwareczko :eviltong:

Posted

[quote name='natija']witam,a tu znow od rana klachy;););)witanko:multi:

:oops::oops::roll:a tam zaraz klachy ;)poranne pogaduszki :evil_lol:

witanko :multi::multi:

Posted

[quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jeszcze mnie tu nie było???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a mam wrażenie że ciągle z tobą TU klikam :cool1:

hajli hajlo hajla.... :hand::hand::hand:

:multi::multi::multi:nareszcie dotarlaś ....bo już straciłam nadzieje :oops::oops:
ja taka niepozorna ...malutka ...cichutka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:hand: :hand: :hand: WITANKO :bigcool:

Posted

[quote name='ewelinabuck']Witam i o zdrowko pytam??:multi::multi::multi::multi::multi:

u mnie w galerii news

:multi::multi::multi:

witanko
zdrowko oki ...oprócz zaprószonego migdalka :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='ewelinabuck']powiadasz migdalek:diabloti::diabloti::diabloti:ja nie widze problemu ............procenty dogomaniackie i po problemie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='natija']dokladnie wczoraj bylau mnie impra czeba bylowpasc to migdalek juz by nie dokuczal;);)

dziś herbatka z miodkiem i cytrynką :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:glaszcze:........ale i tak .....nie pochuchać :eviltong::eviltong:
Jak zmienisz zdanie, to wiesz gdzie mnie szukać:grins::grins:

[quote name='Alicja']

:multi::multi::multi:

witanko
zdrowko oki ...oprócz zaprószonego migdalka :diabloti::diabloti:

Nie trza dziękować:B-fly:

Posted

[quote name='ewelinabuck']Alutka to grzeczne dziewcze:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
:grins:

[quote name='Medorowa']Jak zmienisz zdanie, to wiesz gdzie mnie szukać:grins::grins:

bendem pamiętać :loveu:

Nie trza dziękować:B-fly:

no dopsz ...nie dziękuje :Rose:

Posted

..............nareszcie
Ozziowa bój sie.........sama wiesz kogo
tyle nagadać.....ty jakies limity wprowadz albo co, bo ja przegladam twa....bla blalerię od 8:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i ...................masiakra
tyle nagadać
masz szczęście że milaka wstawiłas:loveu:.i jakiś gosci:diabloti::diabloti::diabloti: bo bym juz nie dotrwała do końca