Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork']bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... modro kapusta je bleee i .....roladki nie przepadam..... :grins: o kapuście to wiem ;)....:hmmmm: o roladkach ....nie wiedzialam :evil_lol: dla Ciebie mam sałateczkę z pomidorków ze smietanką :loveu: [quote name='natija']nie wiem jak ja moglam takie bosie zdjecie przeoczyc:nie:ale zuzole wszystko zauwaza:):) ;)widać ta kapusta Ci oki zamotala :evil_lol:a Zuzola mo sokoli wzrok :cool1: [quote name='Honey']Heloł ! Jestem pierwsza z "dzien dobry" dzis rano :evil_lol: Alu, jak ty znajdujesz czas na taka aktywnosc na dogo? Najbardziej uczeszczany watek, tysiace wpisow i jeszcze na wszystkie odpowiesz i inne blogi odwiedzisz. Super Women normalnie ! :evil_lol: witanko :multi::multi::multi: :hmmmm: jakos tak mam to poukładane :razz::razz: teraz jestem na rocznym urlopie zdrowotnym ...ale zawsze staram się zrobić dużo i systematycznie do przodu ;) Dziś już jesteśmy z Ozzulkiem po spacerku , ja byłam na zakupach ...w domeczku już też coś porobione ....i jakoś to się toczy :razz: [quote name='Iwona1984']witam ps. mam doła witam :calus: nie dołkuj :razz::razz: Quote
agaciaaa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Witanko Alu- Super Women :multi: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='agaciaaa']Witanko Alu- Super Women :multi: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...witanko ......:multi::multi::multi: Quote
Honey Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Taa... systematycznosc, to jest to czego mi brakuje :oops: Zazdroszcze :razz: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Honey']Taa... systematycznosc, to jest to czego mi brakuje :oops: Zazdroszcze :razz: ;)...nie takie to trudne ....da się JĄ oswoić :evil_lol: Quote
Honey Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja'];)...nie takie to trudne ....da się JĄ oswoić :evil_lol: Nie :shake: To se ne da ! :roll: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Honey']Nie :shake: To se ne da ! :roll: :evil_lol: :hmmmm: skoro tak powiadasz :evil_lol::evil_lol: [quote name='agbar']dzien dobry harcerzyku:diabloti: dzień dobry przepoczwareczko :eviltong: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Cześć Alu:grins: Pochuchać Ci w drugiego migdałka:razz: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Medorowa']Cześć Alu:grins: Pochuchać Ci w drugiego migdałka:razz: :grins: berek ....... .................nie pochuchać :diabloti: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja']:grins: berek ....... .................nie pochuchać :diabloti: No.... dobra:sadCyber: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Medorowa']No.... dobra:sadCyber: :glaszcze:........ale i tak .....nie pochuchać :eviltong::eviltong: Quote
natija Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 witam,a tu znow od rana klachy;););)witanko:multi: Quote
clockwork Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jeszcze mnie tu nie było???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a mam wrażenie że ciągle z tobą TU klikam :cool1: hajli hajlo hajla.... :hand::hand::hand: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='natija']witam,a tu znow od rana klachy;););)witanko:multi: :oops::oops::roll:a tam zaraz klachy ;)poranne pogaduszki :evil_lol: witanko :multi::multi: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jeszcze mnie tu nie było???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a mam wrażenie że ciągle z tobą TU klikam :cool1: hajli hajlo hajla.... :hand::hand::hand: :multi::multi::multi:nareszcie dotarlaś ....bo już straciłam nadzieje :oops::oops: ja taka niepozorna ...malutka ...cichutka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hand: :hand: :hand: WITANKO :bigcool: Quote
ewelinabuck Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Witam i o zdrowko pytam??:multi::multi::multi::multi::multi: u mnie w galerii news Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='ewelinabuck']Witam i o zdrowko pytam??:multi::multi::multi::multi::multi: u mnie w galerii news :multi::multi::multi: witanko zdrowko oki ...oprócz zaprószonego migdalka :diabloti::diabloti: Quote
ewelinabuck Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 powiadasz migdalek:diabloti::diabloti::diabloti:ja nie widze problemu ............procenty dogomaniackie i po problemie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
natija Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 dokladnie wczoraj bylau mnie impra czeba bylowpasc to migdalek juz by nie dokuczal;);) Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='ewelinabuck']powiadasz migdalek:diabloti::diabloti::diabloti:ja nie widze problemu ............procenty dogomaniackie i po problemie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='natija']dokladnie wczoraj bylau mnie impra czeba bylowpasc to migdalek juz by nie dokuczal;);) dziś herbatka z miodkiem i cytrynką :loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Alutka to grzeczne dziewcze:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja']:glaszcze:........ale i tak .....nie pochuchać :eviltong::eviltong: Jak zmienisz zdanie, to wiesz gdzie mnie szukać:grins::grins: [quote name='Alicja']:multi::multi::multi: witanko zdrowko oki ...oprócz zaprószonego migdalka :diabloti::diabloti: Nie trza dziękować:B-fly: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='ewelinabuck']Alutka to grzeczne dziewcze:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :grins: [quote name='Medorowa']Jak zmienisz zdanie, to wiesz gdzie mnie szukać:grins::grins: bendem pamiętać :loveu: Nie trza dziękować:B-fly: no dopsz ...nie dziękuje :Rose: Quote
BeaC Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 ..............nareszcie Ozziowa bój sie.........sama wiesz kogo tyle nagadać.....ty jakies limity wprowadz albo co, bo ja przegladam twa....bla blalerię od 8:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i ...................masiakra tyle nagadać masz szczęście że milaka wstawiłas:loveu:.i jakiś gosci:diabloti::diabloti::diabloti: bo bym juz nie dotrwała do końca Quote
Recommended Posts