Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja']wiem wiem ......to ONI Nie, to nie ONI:roll: [quote name='agbar']nie!!! to ONA:diabloti: ONI sa w tym przypadku niewinni:roll: Tak, to ONA:roll: ONI nie winni, potwierdzam:roll: [quote name='Alicja']:hmmmm: powiadasz ze to ONA ....ONI se ja porwali :razz::razz: Miałam taką nadzieję, ale dalej tu siedzi:roll::roll: [quote name='agbar']mam nadzieje ze juz jej nie oddadza:grins: Ja też:roll::roll: Quote
LAZY Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Nie wiem czy kiedyś dojdę to tego, zeby za Wami nadążyć...:shake:W każdym razie smoka i Ozzulka widzieć:) I tyle musi mi wystarczyć...czytać nie dam rady:angryy: Quote
Rybka_39 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 evaxon napisał(a):taka nie dla dzieci:diabloti: E..czyli nie dla Ciebie:diabloti:'Witaj Ala! Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='LAZY']Nie wiem czy kiedyś dojdę to tego, zeby za Wami nadążyć...:shake:W każdym razie smoka i Ozzulka widzieć:) I tyle musi mi wystarczyć...czytać nie dam rady:angryy: Paulinko ;)...nie przejmuj się ...chwilkę mnie nie było :razz:i też się nie orientuje :evil_lol::evil_lol: [quote name='Rybka_39']E..czyli nie dla Ciebie:diabloti:'Witaj Ala! witaj Rybeńko :p Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 :cool1:Madzia....:cool1:Aga....prosze mnie tu grzecznie ....bo mnie się publika peszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja']:cool1:Madzia....:cool1:Aga....prosze mnie tu grzecznie ....bo mnie się publika peszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niech się nie peszy:lol!::lol!: Quote
agbar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja']:cool1:Madzia....:cool1:Aga....prosze mnie tu grzecznie ....bo mnie się publika peszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: JEJ tylko powiedz, JA jestem grzeczna Quote
clockwork Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja']:cool1:Madzia....:cool1:Aga....prosze mnie tu grzecznie .... boszzz... jakbym słyszała mame kiedy z siostrą Agą zreszta byłyśmy młodsze :evil_lol::evil_lol: ino to PROSZE mnie zmyliło :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Medorowa']Niech się nie peszy:lol!::lol!: oczywiście przekażę ....;) [quote name='agbar']JEJ tylko powiedz, JA jestem grzeczna :razz::razz::razz:tak tak ......:loveu: [quote name='clockwork']boszzz... jakbym słyszała mame kiedy z siostrą Agą zreszta byłyśmy młodsze :evil_lol::evil_lol: ino to PROSZE mnie zmyliło :evil_lol::evil_lol: :roll:a jak mama mówiła :razz::razz: :hmmmm: tylko nie mów do mnie ..... Mamo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='agbar']JEJ tylko powiedz, JA jestem grzeczna I zakłamana:shake::shake::shake: [quote name='clockwork']boszzz... jakbym słyszała mame kiedy z siostrą Agą zreszta byłyśmy młodsze :evil_lol::evil_lol: ino to PROSZE mnie zmyliło :evil_lol::evil_lol: A co było w miejscu owego słowa:roll: Quote
clockwork Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja'] :roll:a jak mama mówiła :razz::razz: Magda, Aga!! przestaniecie do jasnej ...anielki czy nie :mad::cool1: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork']Magda, Aga!! przestaniecie do jasnej ...anielki czy nie :mad::cool1: :hmmmm: moja mama też tak mówiła ....tylko było .....Ala !!!!!...Ewa !.....cd taki sam :razz::razz:to chyba jakieś modne powiedzinko było :evil_lol::evil_lol::evil_lol:hicior :evil_lol: Quote
Matusz Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Hej Altutka wpadłem się przywitać:multi: były jakieś fotki na wsteczu??:evil_lol::diabloti: Quote
bonita Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 NO i ja też jestem, się wpisuję ku pamięci:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Matusz']Hej Altutka wpadłem się przywitać:multi: były jakieś fotki na wsteczu??:evil_lol::diabloti: [quote name='bonita']NO i ja też jestem, się wpisuję ku pamięci:evil_lol: witanko :multi::multi::multi::multi: fotasków nie było :roll::oops::oops::oops: Quote
clockwork Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='bonita']NO i ja też jestem, się wpisuję ku pamięci:evil_lol: ku pamięci, mięci kupa.. wpisał sie Alojzy d*pa :grins: Quote
bonita Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork']ku pamięci, mięci kupa.. wpisał sie Alojzy d*pa :grins: Też to pamiętam:loveu::evil_lol: Quote
Matusz Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja']witanko :multi::multi::multi::multi: fotasków nie było :roll::oops::oops::oops: no wiecie co???:evil_lol::evil_lol::mad::mad::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Matusz']no wiecie co???:evil_lol::evil_lol::mad::mad::evil_lol::evil_lol: no własnie... wiesz ty Ala coooo:shake::shake: :razz::razz::mad::mad::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 No właśnie Ala:mad:Wstydź się:nono::nono::nono: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Mam tu niespodziewanke dla Madzi Klocusiowej ...:razz:;) PREZENT odsłona 1 PREZENT odsłona 2 Quote
natija Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 cioteczki moze pomozecie podnosic charciki.... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101533&page=3 Quote
clockwork Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja']Mam tu niespodziewanke dla Madzi Klocusiowej ...:razz:;) PREZENT odsłona 1 PREZENT odsłona 2 ciu.laty ten prezent :diabloti: ale dziękuje dziekuje... a wy reszta nie patrzeć:eviltong: a ja go dotykaałaaammm!!!! :eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Matusz']no wiecie co???:evil_lol::evil_lol::mad::mad::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']no własnie... wiesz ty Ala coooo:shake::shake: :razz::razz::mad::mad::evil_lol::evil_lol: [quote name='Medorowa']No właśnie Ala:mad:Wstydź się:nono::nono::nono: nooo stydam jak ......jak.....diobli Quote
Matusz Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja']Mam tu niespodziewanke dla Madzi Klocusiowej ...:razz:;) PREZENT odsłona 1 PREZENT odsłona 2 OoOoO MATKO !!!! i CÓRKO !!!! Quote
Recommended Posts