zuzolandia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 niy od DODY ihihihhi od naszyj koffanyj JOLANTY ;-) HIHIHHIHIHI Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='zuzolandia']niy od DODY ihihihhi od naszyj koffanyj JOLANTY ;-) HIHIHHIHIHI o dżisys.....Jolanta takie usta .... Quote
apple Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...RUDO ....skądś ty żeś tako sexowno szminka dorwala ....od DODY :crazyeye::crazyeye: buhahahahahaaa:grins: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 :placz::placz::placz::placz:własnie Pan na TVN powiedział że będzie padał śnieg :placz::placz:...idzie zima :placz::placz::placz:przymrozek :placz: Jutro -2 stopnie....:placz::placz::placz: Quote
apple Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja']:placz::placz::placz::placz:własnie Pan na TVN powiedział że będzie padał śnieg :placz::placz:...idzie zima :placz::placz::placz:przymrozek :placz: Jutro -2 stopnie....:placz::placz::placz: No i czego ryczy??? Super bedzie! Bioło wszędzie! Jak zima to zima! Quote
Matusz Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja']:placz::placz::placz::placz:własnie Pan na TVN powiedział że będzie padał śnieg :placz::placz:...idzie zima :placz::placz::placz:przymrozek :placz: Jutro -2 stopnie....:placz::placz::placz: ty płaczesz??:crazyeye: ja się cieszę :multi: mój ulubiony pan Zubilewicz powiedział, że będzie coraz zimniej i dużo śniegu, i na święta to się wszytko utrzymana :multi::multi: Quote
lolka75 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Matusz']ty płaczesz??:crazyeye: ja się cieszę :multi: mój ulubiony pan Zubilewicz powiedział, że będzie coraz zimniej i dużo śniegu, i na święta to się wszytko utrzymana :multi::multi: ja chce snieg...mroz i balwany:placz:...u nas pewnie bedzie ciapajda, deszcz i szaro:mad:. Czemu nie pojechalam na swieta do Zakopanego:placz:..... Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='apple']No i czego ryczy??? Super bedzie! Bioło wszędzie! Jak zima to zima! [quote name='Matusz']ty płaczesz??:crazyeye: ja się cieszę :multi: mój ulubiony pan Zubilewicz powiedział, że będzie coraz zimniej i dużo śniegu, i na święta to się wszytko utrzymana :multi::multi: to niech on sobie na świeta spadnie ....teraz mi wcale a wcale nie pasuje żeby był :mad::mad::mad: Quote
apple Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja']to niech on sobie na świeta spadnie ....teraz mi wcale a wcale nie pasuje żeby był :mad::mad::mad: I jeszcze czego..... może jeszcze ma równo padać:evil_lol: Quote
Matusz Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja']to niech on sobie na świeta spadnie ....teraz mi wcale a wcale nie pasuje żeby był :mad::mad::mad: ano teraz spadnie i będzie na święta tyż :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='lolka75']ja chce snieg...mroz i balwany:placz:...u nas pewnie bedzie ciapajda, deszcz i szaro:mad:. Czemu nie pojechalam na swieta do Zakopanego:placz:..... :razz::razz:...no co wy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.........pogło was cy cuś :hmmmm: ja lubie snieg jak spadnie jest mrozik ....i nigdzie nie trzeba iść , jechać , a ja mam troszkę zamieszania w tym tygodniu :razz::razz: Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 a ja nie chce śniegu.... jestm zmarzluchem... ale ja to jakoś przezyje... bardziej sie martwie o te NIEDOMNE zwierzaki.. ze pozamarzaja na mrozie :placz::placz: dlaczego ja nie moge pomysleć o niczym innym tylko wszystko kategoriami zwierzy :roll::placz: niecierpie zimy bo myśle TYLKO O NICH :placz::placz: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']a ja nie chce śniegu.... jestm zmarzluchem... ale ja to jakoś przezyje... bardziej sie martwie o te NIEDOMNE zwierzaki.. ze pozamarzaja na mrozie :placz::placz: dlaczego ja nie moge pomysleć o niczym innym tylko wszystko kategoriami zwierzy :roll::placz: niecierpie zimy bo myśle TYLKO O NICH :placz::placz: :-(:-(bo one najbardziej cierpią ...najpierw człowiek oswoił a potem wyrzucił kogos za kogo powinien być odpowiedzialny ...:shake: Quote
emdziolek Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 No tak u nas psiołki nie wiem jak zime przezyją w naszej umieralni:placz::placz: Dogobranoc Alu:loveu: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='emdziolek']No tak u nas psiołki nie wiem jak zime przezyją w naszej umieralni:placz::placz: Dogobranoc Alu:loveu: Dogobranoc EMI :loveu::loveu: martwię się ...martwię ... KUrcze ...u mojej mam chociaż kociaki mają miejsce gdzie mogą się schować przed zimnem :razz::razz: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ja też nie cem zimy:shake: Tzn na święta niech pada śnieżek, ale potem cem już wiosne:roll: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Medorowa']Ja też nie cem zimy:shake: Tzn na święta niech pada śnieżek, ale potem cem już wiosne:roll: :oops::oops:ale tylko te 3 dni na święta i ani dzionka więcej :razz::razz: Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Medorowa']Ja też nie cem zimy:shake: Tzn na święta niech pada śnieżek, ale potem cem już wiosne:roll: na święta... skoro takie ONE świetojebliwe to każdy psiak powinien być we własnym domku.... w przeciwnym razie święta B.N nie powinny istnieć :roll: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']na święta... skoro takie ONE świetojebliwe to każdy psiak powinien być we własnym domku.... w przeciwnym razie święta B.N nie powinny istnieć :roll: święta.......dzień jak co dzień .....tylko jacyś tam ludzie kiedys umyślili ze mogą dni coś znaczyć ...i nie wazne że są suk.... ami cały rok ...wazne ze w tym czsie siedzą z rodziną przy stole...suto zastawionym ...ale nie pomyślą że ktos stoi przy pustej misce na zimnym betonie :-( Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja']:oops::oops:ale tylko te 3 dni na święta i ani dzionka więcej :razz::razz: No i bez mrozów, niech tylko sobie pruszy, trzy dni:grins::grins: [quote name='clockwork']na święta... skoro takie ONE świetojebliwe to każdy psiak powinien być we własnym domku.... w przeciwnym razie święta B.N nie powinny istnieć :roll: To by było piękne, każdy zwierzak w ciepłym domku, z michą żarcia i kochającą rodziną, i jeszcze żeby nikt nie głodował i każdy miał swój własny "kąt"... :roll::roll: [quote name='Alicja']święta.......dzień jak co dzień .....tylko jacyś tam ludzie kiedys umyślili ze mogą dni coś znaczyć ...i nie wazne że są suk.... ami cały rok ...wazne ze w tym czsie siedzą z rodziną przy stole...suto zastawionym ...ale nie pomyślą że ktos stoi przy pustej misce na zimnym betonie :-( Taka jest niestety szara rzeczywistość i wątpię, by kiedykolwiek się to zmieniło:roll::roll: Quote
Paula Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Hej Alutka :multi: Widziałam tutkowego Ozzulka :loveu:http://images32.fotosik.pl/76/f8f54140decf5c28.jpg Nie nadrabiam, za dużo tego :shake: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Medorowa']No i bez mrozów, niech tylko sobie pruszy, trzy dni:grins::grins: To by było piękne, każdy zwierzak w ciepłym domku, z michą żarcia i kochającą rodziną, i jeszcze żeby nikt nie głodował i każdy miał swój własny "kąt"... :roll::roll: Taka jest niestety szara rzeczywistość i wątpię, by kiedykolwiek się to zmieniło:roll::roll: bo niektórym ludziom musiałyby skruszeć serca .....:shake: [quote name='Paula_']Hej Alutka :multi: Widziałam tutkowego Ozzulka :loveu:http://images32.fotosik.pl/76/f8f54140decf5c28.jpg Nie nadrabiam, za dużo tego :shake: witanko witanko Paula ...:multi::loveu::multi: Quote
malawaszka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Przyszłam pogłaskać członka :oops: na dobranoc :roll: Quote
jonQuilla Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Dzień dobry :multi::multi::multi: życzę aby Twój był jak najbardziej dobry :) :loveu: Ja muszę iść do szkoły a na ulicy glucho i ciemno...przecież to środek nocy ;) :evil_lol: a mi do szkoły karzą iść :) Quote
bigos Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Witam się ładnie i życzę milego dnia:p:p:p Quote
Recommended Posts