Rinuś Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Dotarłam i ja tutaj :multi::loveu: tyle gadacie,że nie można się przebić przez nic :evil_lol: Quote
agbar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 no wlasnie Ala...strasznie tu nagadne:diabloti: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='BeaC']..............nareszcie Ozziowa bój sie.........sama wiesz kogo tyle nagadać.....ty jakies limity wprowadz albo co, bo ja przegladam twa....bla blalerię od 8:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i ...................masiakra tyle nagadać masz szczęście że milaka wstawiłas:loveu:.i jakiś gosci:diabloti::diabloti::diabloti: bo bym juz nie dotrwała do końca :hmmmm: a kogo ja się mam bać ....czy może być cos straszniejszego od mojego odbicia w lustrze:crazyeye::crazyeye::crazyeye: cieszkam że widziałas fotasko Przytulaska:p i Moich Gościów :p były też fotki jeszcze jesienne ;) [quote name='Rinuś']Dotarłam i ja tutaj :multi::loveu: tyle gadacie,że nie można się przebić przez nic :evil_lol: witaj dotarnięta i tutaj :evil_lol: [quote name='agbar']no wlasnie Ala...strasznie tu nagadne:diabloti: :eviltong::eviltong:...a u ciebie to niby foty som :hmmmm: ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja'] :eviltong::eviltong:...a u ciebie to niby foty som :hmmmm: ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Też to chciałam zauważyć :evil_lol: Quote
agbar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja'] :eviltong::eviltong:...a u ciebie to niby foty som :hmmmm: ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Rinuś']Też to chciałam zauważyć :evil_lol: to jakis spisek jest?:cool1: Quote
Rinuś Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 agbar napisał(a):to jakis spisek jest?:cool1: :roll::roll::roll::roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja']:grins: no dopsz ...nie dziękuje :Rose: Nie prosze:cool1::cool1::loveu: No właśnie Dilerowa, a u Ciebie to foty niby są?!!!:diabloti: Quote
agbar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Medorowa napisał(a): No właśnie Dilerowa, a u Ciebie to foty niby są?!!!:diabloti: boshe...Medorowa ty nie bluznij bo cie piorun szczeli:diabloti: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 agbar napisał(a):boshe...Medorowa ty nie bluznij bo cie piorun szczeli:diabloti: A obiecujesz:roll::roll: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='agbar']to jakis spisek jest?:cool1: :hmmmm: [quote name='Rinuś']:roll::roll::roll::roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: [quote name='Medorowa'] No właśnie Dilerowa, a u Ciebie to foty niby są?!!!:diabloti: :razz::razz::razz:....otóż to......:grins: [quote name='agbar']boshe...Medorowa ty nie bluznij bo cie piorun szczeli:diabloti: ty mnie tu na blogasie sił natury nie uaktywniaj :razz::razz:...dziecka mnie tu nie strasz :evil_lol::evil_lol:piorunami :cool1: Quote
agbar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Medorowa']A obiecujesz:roll::roll: nie:grins: [quote name='Alicja']:hmmmm: ty mnie tu na blogasie sił natury nie uaktywniaj :razz::razz:...dziecka mnie tu nie strasz :evil_lol::evil_lol:piorunami :cool1: jam sila i natura:grins: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja'] ty mnie tu na blogasie sił natury nie uaktywniaj :razz::razz:...dziecka mnie tu nie strasz :evil_lol::evil_lol:piorunami :cool1: Oo ooo słyszoła Barowa:grins::grins::grins: [quote name='agbar']nie:grins: jam sila i natura:grins: Już Ci dzisiaj tłumaczyłam... przestań się okłamywać:shake: Quote
agbar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Medorowa napisał(a): Już Ci dzisiaj tłumaczyłam... przestań się okłamywać:shake: ja tez ci tlumaczylam dzis...nie wpedzaj sie w kompleksy z mojego powodu:grins: Quote
zuzolandia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 witaneczko ;-) u mienia sily natury szaleja ...kto kce burzez piorunami to niech przjezdza do mienia;-) buzionki zasmarkane ;-) Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 cisza mnie tu dziecka nie kłócić mnie się ..... Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='agbar']ja tez ci tlumaczylam dzis...nie wpedzaj sie w kompleksy z mojego powodu:grins: I znów zazdrość... echh no cóż, przewidywałam taką reakcję u ludzi:roll: Zazdrość, zawiść:shake: [quote name='Alicja'] cisza mnie tu dziecka nie kłócić mnie się ..... Jużem nie bendem... lae dasz mi taką sikierkę:modla: P.S. nie machaj tymi majtami, ino pokaż członka:lol!::lol!: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='zuzolandia']witaneczko ;-) u mienia sily natury szaleja ...kto kce burzez piorunami to niech przjezdza do mienia;-) buzionki zasmarkane ;-) wytarłach se tego glutka co mi spodł na klawiatura :razz::razz: buziory ;) Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Medorowa'] Jużem nie bendem... lae dasz mi taką sikierkę:modla: tak pod choinke dostaniesz :grins: P.S. nie machaj tymi majtami, ino pokaż członka:lol!::lol!: najpierw majty .......:eviltong::eviltong: potem członek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja'] tak pod choinke dostaniesz :grins: najpierw majty .......:eviltong::eviltong: potem członek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja Cie:sweetCyb: No oczywiście, ze w takiej kolejności, innej sobie nie wyobrażam:roll: Quote
agbar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja'] cisza mnie tu dziecka nie kłócić mnie się ..... ja sie kloce...to ONA:diabloti: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 agbar napisał(a):ja sie kloce...to ONA:diabloti: Tak, to wszystko ONA:roll::roll: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='agbar']ja sie kloce...to ONA:diabloti: [quote name='Medorowa']Tak, to wszystko ONA:roll::roll: wiem wiem ......to ONI Quote
agbar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja']wiem wiem ......to ONI nie!!! to ONA:diabloti: ONI sa w tym przypadku niewinni:roll: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='agbar']nie!!! to ONA:diabloti: ONI sa w tym przypadku niewinni:roll: :hmmmm: powiadasz ze to ONA ....ONI se ja porwali :razz::razz: Quote
agbar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: powiadasz ze to ONA ....ONI se ja porwali :razz::razz: mam nadzieje ze juz jej nie oddadza:grins: Quote
Recommended Posts