agbar Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 dzien dobry Aluniu najmilejsza moja:loveu: jest 8 godzina a juz 3 kawe pije....wypcham tego mojego kundla....:roll: Quote
clockwork Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 :turn-l: cze zaspana :multi::sweetCyb::B-fly: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='malawaszka']Przyszłam pogłaskać członka :oops: na dobranoc :roll: :razz::razz:pogłaskałaś ......;) [quote name='jonQuilla']Dzień dobry :multi::multi::multi: życzę aby Twój był jak najbardziej dobry :) :loveu: Ja muszę iść do szkoły a na ulicy glucho i ciemno...przecież to środek nocy ;) :evil_lol: a mi do szkoły karzą iść :) cze Córcia :multi::multi::multi:...no jak tak można dziecko mi wyganiac do szkoły o takiej nieludzkiej porze ....:hmmmm: [quote name='bigos']Witam się ładnie i życzę milego dnia:p:p:p witanko :multi: [quote name='Honey']Dziń dybry ! :multi: dzień doberek :multi: [quote name='agbar']dzien dobry Aluniu najmilejsza moja:loveu: jest 8 godzina a juz 3 kawe pije....wypcham tego mojego kundla....:roll: :loveu:...witaj przy mojej pierwszej kawie... Dilusiowi powiedz że jutro też niech tak pogra ...ciotka Alicja od 6.30 jutro ma dyżur na kompku :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='Matusz']helloł :):multi: HELLoł :multi::multi::multi: [quote name='clockwork']:turn-l: cze zaspana :multi::sweetCyb::B-fly: :multi::multi::multi:Witaj o Radosna :B-fly::B-fly: [quote name='apple']I do was też przyszłam:diabloti: miło żeś dotarła :grins: :eviltong: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Alicja']miło żeś dotarła :grins: :eviltong: Do was zawsze! Quote
agbar Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Alicja'] dzień doberek :multi: :loveu:...witaj przy mojej pierwszej kawie... Dilusiowi powiedz że jutro też niech tak pogra ...ciotka Alicja od 6.30 jutro ma dyżur na kompku :evil_lol::evil_lol: jesuuuuu ale ty mnie nie lubisz...no kogo jak kogo ale ciebie nie podejrzewalam o takie niecne mysli:diabloti: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='apple']Do was zawsze! :grins: [quote name='agbar']jesuuuuu ale ty mnie nie lubisz...no kogo jak kogo ale ciebie nie podejrzewalam o takie niecne mysli:diabloti: :placz::placz::placz:...no wies co .....:placz::placz::placz:....to ja mam sama tu tak siedzieć od rańca na kompecku .......no ....Aga ...nie daj siem prosić ....no :razz::razz::razz::razz: Quote
agbar Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Alicja']:grins: :placz::placz::placz:...no wies co .....:placz::placz::placz:....to ja mam sama tu tak siedzieć od rańca na kompecku .......no ....Aga ...nie daj siem prosić ....no :razz::razz::razz::razz: to powiem Dilskiemu zeby z tobom posiedzial:grins: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='agbar']to powiem Dilskiemu zeby z tobom posiedzial:grins: :loveu::loveu:koffany Dilski... Quote
agbar Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Alicja']:loveu::loveu:koffany Dilski... jaka pani taki pies:loveu::loveu::loveu: Quote
Rinuś Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 nie wiem czy dobrze doczytałam,ale jesteś samotna przed kompkiem ? :evil_lol: to ja z Tobą posiedzem :loveu: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='agbar']jaka pani taki pies:loveu::loveu::loveu: :hmmmm:......;).....:loveu: [quote name='natija']witam z raneczka;);) witanko ;) [quote name='Rinuś']nie wiem czy dobrze doczytałam,ale jesteś samotna przed kompkiem ? :evil_lol: to ja z Tobą posiedzem :loveu: :multi::multi:serio ...wstaniesz o 6.30 żeby ze mną posiedzieć :multi::loveu: Quote
BeaC Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Medorowa']Nic prostszego - robię to na co dzień:roll::roll: [quote name='agbar']:-o bede z wami moglaaaaa krecic kogla -moglaaaa ktos czlonka poglaszcze inny slimta paszcze medorowa spi na jajach jaka fajna tu ferajna :diabloti: [quote name='Alicja']to jo go tu pokoża ....szykowny karlus.....nie wyglado na ożyroka :evil_lol::evil_lol: http://images31.fotosik.pl/37/911bd19a19a801bdmed.jpg poproszę o tłumaczenie [quote name='Alicja']:hmmmm:......;).....:loveu: witanko ;) :multi::multi:serio ...wstaniesz o 6.30 żeby ze mną posiedzieć :multi::loveu: ja też sie moge dołaczyć..............wprawdzie wstaję o 5 ale dostep mam do kompa z netem(juz niedłuuuuuuuuuuuuugo:multi:) od 7.10 witanko Quote
Rinuś Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Alicja']:loveu: :multi::multi:serio ...wstaniesz o 6.30 żeby ze mną posiedzieć :multi::loveu: uuu przesadziłaś z godziną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 U was też nie ma Medorowej:cool1: kaj ona polazła:cool1: Quote
Pandisia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Hejka Alutka Ja wstaję o 6 codziennie ale niestety idę pobiegać póki pogoda sprzyja :eviltong: więc nie posiedzę z Tobą ciałem ale duchem jak najbardziej :lol: Quote
Medorowa Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ja bym z Tobą posiedziała, ale nie jestem aż na tyle wspaniałomyślna by wstawać o tak wczesnej porze:B-fly::B-fly: Quote
jonQuilla Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Alicja'] cze Córcia :multi::multi::multi:...no jak tak można dziecko mi wyganiac do szkoły o takiej nieludzkiej porze ....:hmmmm: zadzwoń mamuniu do dyrekcji i ich okrzycz za to :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='BeaC'] poproszę o tłumaczenie ja też sie moge dołaczyć..............wprawdzie wstaję o 5 ale dostep mam do kompa z netem(juz niedłuuuuuuuuuuuuugo:multi:) od 7.10 witanko Witanko :multi::multi: tam pisalo ze ladny kawaler i nie wyglada na pijaka ....wyjaśniam ze aniołki Iny to pijaki i spadają z choinki :evil_lol: [quote name='Rinuś']uuu przesadziłaś z godziną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no wiesz ....jak mozesz takie rzeczy pisać ....:razz::razz: [quote name='apple']U was też nie ma Medorowej:cool1: kaj ona polazła:cool1: nie ma :grins: [quote name='Pandisia']Hejka Alutka Ja wstaję o 6 codziennie ale niestety idę pobiegać póki pogoda sprzyja :eviltong: więc nie posiedzę z Tobą ciałem ale duchem jak najbardziej :lol: to weź i Ozzulca :roll: [quote name='Medorowa']Ja bym z Tobą posiedziała, ale nie jestem aż na tyle wspaniałomyślna by wstawać o tak wczesnej porze:B-fly::B-fly: a może jednak ...:razz::razz: [quote name='jonQuilla']zadzwoń mamuniu do dyrekcji i ich okrzycz za to :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zadzwonie i opierdziele :mad::mad::mad: Quote
Pandisia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Alicja']to weź i Ozzulca :roll: A Ty myślisz , ze ja mam taką dobrą kondycję że dobiegnę do Boguszowic? Chyba że na wrotkach :eviltong: to by mnie ciągnął z powrotem do domu :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='Pandisia']A Ty myślisz , ze ja mam taką dobrą kondycję że dobiegnę do Boguszowic? Chyba że na wrotkach :eviltong: to by mnie ciągnął z powrotem do domu :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:na skróty nie masz tak daleko...;) Quote
Recommended Posts