Alicja Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 i dostałam jeszcze takiego maila :loveu::loveu: Witaj Alicja, Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin od całej ekipy Dogomania Forum ! ;) Quote
Rybka_39 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Wszystkiego najlepszego! Dla aniołka Ozzikowego:evil_lol::Rose::new-bday::tort: Alu może coś sobie kupisz z okazji urodzin: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101238 :cool3: Quote
Rinuś Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 ooo widzę,że tutaj dzisiaj impreza jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aluuuu 100 lat Ci życzę :multi::multi::multi::multi::multi: żeby Twoje marzenia się spełniły,żebyś się często uśmiechała...aby smutek na Twojej twarzy już nie zagościł :*:*:*:* edit.gif nie działa haha :P Quote
Matusz Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Pomarańcze i banany niech Ci tańczą dzionek cały. Niech wesoło ćwierka ptaszek, goście niech naniosą flaszek. Hipopotam zejdzie z drzewa, niechaj Doda Ci zaśpiewa Uśmiech towarzyszy wiernie - moc uścisków masz ode mnie. Sto lat, sto lat !! Tego życzy Matusz wraz z Tobiaszkiem:p:loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Tere fere, srata ta ta ... ... wkraczasz teraz w piękne lata, z tej okazji myśl rozwine, trzeba opić to dziś winem. Życzeń stosik Ci przesyłam, z tej okazji ciut wypiłam. Bo gdy składam Ci życzonka, wole miękkie mieć kolanka. Więc Ci życzę droga, miła, byś w radości sobie żyła, byś ze szczęścia oszalała, żebyś zdrowa była cała. Buziak jeszcze Ci serwuje i że jesteś podziękuje. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: STO LAT :multi::multi::multi: [SIZE=2] i oczywiście tort :) :loveu: Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Rybka_39 napisał(a):Wszystkiego najlepszego! Dla aniołka Ozzikowego:evil_lol::Rose::new-bday::tort: Alu może coś sobie kupisz z okazji urodzin: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101238 :cool3: dziękuję RYBENKO :loveu: Rinuś napisał(a):ooo widzę,że tutaj dzisiaj impreza jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aluuuu 100 lat Ci życzę :multi::multi::multi::multi::multi: żeby Twoje marzenia się spełniły,żebyś się często uśmiechała...aby smutek na Twojej twarzy już nie zagościł :*:*:*:* edit.gif nie działa haha :P dzięki serdeczne :calus: Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 jonQuilla napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Tere fere, srata ta ta ... ... wkraczasz teraz w piękne lata, z tej okazji myśl rozwine, trzeba opić to dziś winem. Życzeń stosik Ci przesyłam, z tej okazji ciut wypiłam. Bo gdy składam Ci życzonka, wole miękkie mieć kolanka. Więc Ci życzę droga, miła, byś w radości sobie żyła, byś ze szczęścia oszalała, żebyś zdrowa była cała. Buziak jeszcze Ci serwuje i że jesteś podziękuje. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: STO LAT :multi::multi::multi: [SIZE=2] i oczywiście tort :) :loveu: dzięki CORCIA :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Matusz napisał(a):Pomarańcze i banany niech Ci tańczą dzionek cały. Niech wesoło ćwierka ptaszek, goście niech naniosą flaszek. Hipopotam zejdzie z drzewa, niechaj Doda Ci zaśpiewa Uśmiech towarzyszy wiernie - moc uścisków masz ode mnie. Sto lat, sto lat !! Tego życzy Matusz wraz z Tobiaszkiem:p:loveu::loveu: :loveu::loveu:serdeczne dzięki :calus: Quote
Lucy* Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 malawaszka napisał(a):hahahahah tańczący nago Pan Rydzewski :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ze względu na tego posta weszłam na dogo ... a tu kicha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :p ALU WSZYSTKIEGO NAJ, BARDZO NAJ I NAJLEPSZEGO NAJ :p Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Lucy* napisał(a):ze względu na tego posta weszłam na dogo ... a tu kicha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :p ALU WSZYSTKIEGO NAJ, BARDZO NAJ I NAJLEPSZEGO NAJ :p LUCY......:calus: wieki całe ....:multi::multi::multi:...to taki post cie tu zwabił :evil_lol::evil_lol: Dzieki za życzonka :loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 I jeszcze jeden i jeszcze raz.... sto lat sto lat .... [SIZE=2]:knajpa: Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Medorowa napisał(a):I jeszcze jeden i jeszcze raz.... sto lat sto lat .... [SIZE=2]:knajpa: to zapraszam do zabawy .... :knajpa: :knajpa: :knajpa: a ja spadam z Ozzym do weta ...:shake: Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Ozzulek ma chore gardziołko :cool1:....napedził mi stracha :shake:...Aga , Magda, Jola i Justynka wiedzą :razz::razz:... nie obyło się bez zastrzyków ...ale bedzie zdrów ;)............:evil_lol::evil_lol: A teraz uciekam do Moich gościów :loveu::loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 STO LAT STO LAT Dużo zdrówka i miłości :tort::tort::tort::tort::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: Quote
e.v.a Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 :BIG::new-bday::BIG: stoo latt stoo lattt a teraz idziemy na jednegoo... :drink1::drink1: :laola::laola: Quote
malawaszka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Lucy* napisał(a):ze względu na tego posta weszłam na dogo ... a tu kicha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :grins: Alicja napisał(a):Ozzulek ma chore gardziołko :cool1:....napedził mi stracha :shake:... qrde weźcie no powiedzcie któraś co się stało?????? bo ja się martwię, żebym u Luny czegoś nie przegapiła :roll: Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Iwona1984 napisał(a):STO LAT STO LAT Dużo zdrówka i miłości :tort::tort::tort::tort::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: dziękuję Iwonko :loveu: Matusz napisał(a):pewnie, że Ozzulek będzie zdrów będzie ..na pewno a mając takich wetów jak MY ;)to raz dwa to nastąpi:loveu: evaxon napisał(a)::BIG::new-bday::BIG: stoo latt stoo lattt a teraz idziemy na jednegoo... :drink1::drink1: :laola::laola: dzięki EFFUNIU :loveu::loveu: malawaszka napisał(a): qrde weźcie no powiedzcie któraś co się stało?????? bo ja się martwię, żebym u Luny czegoś nie przegapiła :roll: Waszeczko Ozzy zaczął dziś znów wymiotować gęstą śliną a potem śliną z krwią ..tak był zapuchniety ze go wsio drażniło ...już dzwoniąć pytalam czy może to być gardziołko ...a pan stwierdził ze jeśli Ozzulek jest senny i osowialy to przyjechać ... Obaj Nasi panowie wglaskali mordulca ze nawet nie poczul kiedy dostal pikańce ...do piątku mamy zastrzyki :razz::razz: Quote
Rinuś Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 A co tutaj tak mało nagadane ? :cool3::cool3: uuu 3mam kciuki za zdrowie Ozzulca :loveu: Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Rinuś napisał(a):A co tutaj tak mało nagadane ? :cool3::cool3: uuu 3mam kciuki za zdrowie Ozzulca :loveu: :kciuki: mile widziane :loveu::loveu:....Ozzulek zjadł kolacyjke :multi:...czyli gardziołko już tak nie drażni :razz::razz: ZUZOLKU z Zuzolandii :calus: Quote
Rinuś Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Alicja napisał(a)::kciuki: mile widziane :loveu::loveu:....Ozzulek zjadł kolacyjke :multi:...czyli gardziołko już tak nie drażni :razz::razz: to się cieszę :) oby tak dalej :multi: buziaki dla chorutkiego pycholka :loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Alutko - juz " zetemesowalam"Ci - bedzie dobrze! To tylko anginka! :) Kochom Cie! pssss moj dobek mial kiedys anginke - chcialam zrobic mu frajde i pozwolilam sie wykapac w jeziorku, kiedy byl ...upal.Nic nie chcial jesc,bo tak gardlo bolalo. Pomogly antybiotyki! Na drugi dzien ( a mial zawalone garlo i wysoka goraczke - a wszystko to nastepnego dnia od kapieli) pozeral ...szprotki. Cieszylam sie jak dzieciak, bo w tych szprotkach przemycalam mu juz sokojnie antybiotyki :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 a gdzie torcik dla nas:razz::razz::razz: Quote
sota36 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Iwona1984 napisał(a):a gdzie torcik dla nas:razz::razz::razz: torcikami rano dzielili - a teraz to moejakies alkohule, co? Quote
Recommended Posts