Alicja Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='mia_mia']witam w piatek i zazdroszcze wszystkim dla ktorych oznacza on poczatek weekendu i dwa wolne dni.. witam :multi: ja mam jeszcze weekend cały czas do 30 czerwca ;) [quote name='jonQuilla']ja berek a Ty szukasz ;) :evil_lol: hop hop ....gdzie jesteś ..... .....................................znalazłam Cię bylaś u Klocusia :loveu: [quote name='Rinuś']łoł Alu ale zmiana :loveu::loveu::loveu: a stół pełen żarcia :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak tak zmiana ;) a stół od tego jest by cos na nim stało :p [quote name='ewelinabuck']witaneczko Witaneczko ... EWELINKO :hmmmm: to po próbnej ta zmiana image'u:evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 hahahahhahhaahahahaha po WOSIE mnie tak zrobilo hahaahhahahahahah:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:szczegoly w mojej galerii Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Matusz']Hej Alutka, witanko weekendowo ! Witanko Ojcze chrzestny rodzyneczka :loveu::loveu: [quote name='ewelinabuck']hahahahhahhaahahahaha po WOSIE mnie tak zrobilo hahaahhahahahahah:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:szczegoly w mojej galerii ha ha ha .....czyli WOS szkodzi urodzie :evil_lol::evil_lol: Żeby nie było ze Ozzy nie ma fotek :oops::oops: Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 :razz::razz:i nowy smok w kolekcji Qby ... Quote
clockwork Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 http://images28.fotosik.pl/123/685760704bdeee7c.jpg mój ukochany wywiniety fafelek.... :loveu: a mówiłam ci że mamy kolesia który jak do nas przychodzi to ciagle miesza paluchami klockowi w faflach... :roll: kiedyś go spytałam po co... a on że to prawie jakby ..... mieszał kobicie gdzieś tam :oops::oops: :shake::shake::flaming: Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='clockwork']http://images28.fotosik.pl/123/685760704bdeee7c.jpg mój ukochany wywiniety fafelek.... :loveu: a mówiłam ci że mamy kolesia który jak do nas przychodzi to ciagle miesza paluchami klockowi w faflach... :roll: kiedyś go spytałam po co... a on że to prawie jakby ..... mieszał kobicie gdzieś tam :oops::oops: :shake::shake::flaming: :roflt::roflt::roflt: :hmmmm: ...a koleś samotny może .........:razz::razz:...życz ...bedzie Ci życzone ;)...jak mawiają starożytni górale :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Alicja']:roflt::roflt::roflt: :hmmmm: ...a koleś samotny może .........:razz::razz:...życz ...bedzie Ci życzone ;)...jak mawiają starożytni górale :evil_lol::evil_lol: :oops::oops: marze mieć NORMALNYCH ZNAJOMYCH :shock::shock: buuuhahahha... jak mymłon ciepłe, wilgotne, delikatne :flaming: on normalnie aż odpływa miziając go w tych faflach :mdleje: Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='clockwork']:oops::oops: marze mieć NORMALNYCH ZNAJOMYCH :shock::shock: buuuhahahha... jak mymłon ciepłe, wilgotne, delikatne :flaming: on normalnie aż odpływa miziając go w tych faflach :mdleje: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:no co TY ....chcesz paść z nudów :razz::razz:......:cool3:NORMALNI znajomi ....:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....no ale Klocuś nie zostaje z Nim sam na sam :razz::razz: Quote
clockwork Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no co TY ....chcesz paść z nudów :razz::razz:......:cool3:NORMALNI znajomi ....:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....no ale Klocuś nie zostaje z Nim sam na sam :razz::razz: niee... nigdy w zyciu :diabloti: Quote
lolka75 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='clockwork']http://images28.fotosik.pl/123/685760704bdeee7c.jpg mój ukochany wywiniety fafelek.... :loveu: a mówiłam ci że mamy kolesia który jak do nas przychodzi to ciagle miesza paluchami klockowi w faflach... :roll: kiedyś go spytałam po co... a on że to prawie jakby ..... mieszał kobicie gdzieś tam :oops::oops: :shake::shake::flaming: interesujace jakie on spotykal w swoim zyciu kobiety....az z TAKIMI faflami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przyszlam sie ladnie i grzecznie przywitac bo choc czytam od dawna to nie mialam odwagi sie odezwac. I musze od razu cos wyznac..... zakochalam sie w Ozulcu:oops::loveu::oops::loveu: Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='clockwork']niee... nigdy w zyciu :diabloti: uffffffffffffffff.......................ulgło :razz::razz:;) Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='lolka75']interesujace jakie on spotykal w swoim zyciu kobiety....az z TAKIMI faflami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :razz::razz:tak myślę że farciarz ;) Przyszlam sie ladnie i grzecznie przywitac bo choc czytam od dawna to nie mialam odwagi sie odezwac. I musze od razu cos wyznac..... zakochalam sie w Ozulcu:oops::loveu::oops::loveu: :multi::multi::multi:cieszkamy że sie odezwałas wreszcie ...:p :razz::razz::razz:......czy mam sie niepokoić :evil_lol::evil_lol: Quote
lolka75 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 marze tylko o jednym...cmoknac Ozuleczuniusiunia w ta rozowa plamke w ksztacie Wloch pod noskiem:loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 http://images30.fotosik.pl/123/1e0aec4e680c095a.jpg znowu zwis :loveu: Quote
Medorowa Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='clockwork']http://images28.fotosik.pl/123/685760704bdeee7c.jpg mój ukochany wywiniety fafelek.... :loveu: a mówiłam ci że mamy kolesia który jak do nas przychodzi to ciagle miesza paluchami klockowi w faflach... :roll: kiedyś go spytałam po co... a on że to prawie jakby ..... mieszał kobicie gdzieś tam :oops::oops: :shake::shake::flaming: :mdleje: Buhhaaahahahaaaa:evil_lol::evil_lol: :turn-l: http://images30.fotosik.pl/123/1e0aec4e680c095a.jpg Quote
Rinuś Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 ooo Ozzy znowu spada z fotela :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a smok zabójczy :-o Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='lolka75']marze tylko o jednym...cmoknac Ozuleczuniusiunia w ta rozowa plamke w ksztacie Wloch pod noskiem:loveu::loveu: :loveu::loveu:to ja przekażę buziaczka .....a moze kiedyś przy okazji ;) [quote name='agaciaaa']http://images30.fotosik.pl/123/1e0aec4e680c095a.jpg znowu zwis :loveu: bo to jest TO co Ozzulki robia najlepiej :evil_lol::evil_lol: [quote name='Medorowa']:mdleje: Buhhaaahahahaaaa:evil_lol::evil_lol: :turn-l: http://images30.fotosik.pl/123/1e0aec4e680c095a.jpg :eviltong::eviltong:...zwiśnij tak zwiśnij ciekawe jak bedziesz wygladać :evil_lol::evil_lol: cze wstanięta:multi:..i jak z tym okienkiem :razz::razz: Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Rinuś']ooo Ozzy znowu spada z fotela :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a smok zabójczy :-o ;)...jak narazie z fotela nie spadł za to z wyrka tak ...jak za bardzo przewracał kocyki :mad::mad: Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Hej! Przyszłam się przywitać i zadać jedno pytanie: Czy wiecie co się dzieje z Alą od Tuffiego?:placz: Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hej! Przyszłam się przywitać i zadać jedno pytanie: Czy wiecie co się dzieje z Alą od Tuffiego?:placz: :pAla i Tuffi mają sie dobrze ...widziałam ich jakiś czas temu na spacerku ...ale nie rozmawiałam bo ja byłam w domu a oni na podwórku ...no a kontaktu raczej ze sobą nie mamy :razz::razz:. Mozliwe że Ali znudziła się zabawa w dogo ...:cool1: Quote
Rinuś Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Alicja'];)...jak narazie z fotela nie spadł za to z wyrka tak ...jak za bardzo przewracał kocyki :mad::mad: czyli jednak spadł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Rinuś']czyli jednak spadł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :razz::razz:...ale nie z fotela ...a wyro ma wymiary 200/160 chyba :hmmmm: Quote
Rinuś Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Alicja']:razz::razz:...ale nie z fotela ...a wyro ma wymiary 200/160 chyba :hmmmm: to ja nie wiem jak z fotela nie spadł a z wyrka tak :evil_lol: Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Alicja']:pAla i Tuffi mają sie dobrze ...widziałam ich jakiś czas temu na spacerku ...ale nie rozmawiałam bo ja byłam w domu a oni na podwórku ...no a kontaktu raczej ze sobą nie mamy :razz::razz:. Mozliwe że Ali znudziła się zabawa w dogo ...:cool1: Szkoda.... i to tak bez słowa:-( My tu tęsknimy. Ozzy jest niemożliwy:evil_lol: Quote
Recommended Posts