Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mia_mia']witam w piatek i zazdroszcze wszystkim dla ktorych oznacza on poczatek weekendu i dwa wolne dni..

witam :multi:
ja mam jeszcze weekend cały czas do 30 czerwca ;)

[quote name='jonQuilla']ja berek a Ty szukasz ;) :evil_lol:
hop hop ....gdzie jesteś .....
.....................................znalazłam Cię bylaś u Klocusia :loveu:

[quote name='Rinuś']łoł Alu ale zmiana :loveu::loveu::loveu:

a stół pełen żarcia :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak tak zmiana ;)
a stół od tego jest by cos na nim stało :p

[quote name='ewelinabuck']witaneczko

Witaneczko ...
EWELINKO :hmmmm: to po próbnej ta zmiana image'u:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Matusz']Hej Alutka, witanko weekendowo !
Witanko Ojcze chrzestny rodzyneczka :loveu::loveu:

[quote name='ewelinabuck']hahahahhahhaahahahaha po WOSIE mnie tak zrobilo hahaahhahahahahah:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:szczegoly w mojej galerii
ha ha ha .....czyli WOS szkodzi urodzie :evil_lol::evil_lol:

Żeby nie było ze Ozzy nie ma fotek :oops::oops:

Posted

[quote name='clockwork']http://images28.fotosik.pl/123/685760704bdeee7c.jpg
mój ukochany wywiniety fafelek.... :loveu:
a mówiłam ci że mamy kolesia który jak do nas przychodzi to ciagle miesza paluchami klockowi w faflach... :roll: kiedyś go spytałam po co... a on że to prawie jakby ..... mieszał kobicie gdzieś tam :oops::oops: :shake::shake::flaming:

:roflt::roflt::roflt:

:hmmmm: ...a koleś samotny może .........:razz::razz:...życz ...bedzie Ci życzone ;)...jak mawiają starożytni górale :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']

:roflt::roflt::roflt:

:hmmmm: ...a koleś samotny może .........:razz::razz:...życz ...bedzie Ci życzone ;)...jak mawiają starożytni górale :evil_lol::evil_lol:

:oops::oops: marze mieć NORMALNYCH ZNAJOMYCH :shock::shock: buuuhahahha... jak mymłon ciepłe, wilgotne, delikatne :flaming: on normalnie aż odpływa miziając go w tych faflach :mdleje:

Posted

[quote name='clockwork']:oops::oops: marze mieć NORMALNYCH ZNAJOMYCH :shock::shock: buuuhahahha... jak mymłon ciepłe, wilgotne, delikatne :flaming: on normalnie aż odpływa miziając go w tych faflach :mdleje:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no co TY ....chcesz paść z nudów :razz::razz:......:cool3:NORMALNI znajomi ....:diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....no ale Klocuś nie zostaje z Nim sam na sam :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no co TY ....chcesz paść z nudów :razz::razz:......:cool3:NORMALNI znajomi ....:diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....no ale Klocuś nie zostaje z Nim sam na sam :razz::razz:

niee... nigdy w zyciu :diabloti:

Posted

a mówiłam ci że mamy kolesia który jak do nas przychodzi to ciagle miesza paluchami klockowi w faflach... :roll: kiedyś go spytałam po co... a on że to prawie jakby ..... mieszał kobicie gdzieś tam :oops::oops: :shake::shake::flaming:
interesujace jakie on spotykal w swoim zyciu kobiety....az z TAKIMI faflami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Przyszlam sie ladnie i grzecznie przywitac bo choc czytam od dawna to nie mialam odwagi sie odezwac. I musze od razu cos wyznac..... zakochalam sie w Ozulcu:oops::loveu::oops::loveu:

Posted

[quote name='lolka75']interesujace jakie on spotykal w swoim zyciu kobiety....az z TAKIMI faflami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:razz::razz:tak myślę że farciarz ;)

Przyszlam sie ladnie i grzecznie przywitac bo choc czytam od dawna to nie mialam odwagi sie odezwac. I musze od razu cos wyznac..... zakochalam sie w Ozulcu:oops::loveu::oops::loveu:

:multi::multi::multi:cieszkamy że sie odezwałas wreszcie ...:p

:razz::razz::razz:......czy mam sie niepokoić :evil_lol::evil_lol:

Posted

:mdleje: Buhhaaahahahaaaa:evil_lol::evil_lol:

:turn-l:
http://images30.fotosik.pl/123/1e0aec4e680c095a.jpg

Posted

[quote name='lolka75']marze tylko o jednym...cmoknac Ozuleczuniusiunia w ta rozowa plamke w ksztacie Wloch pod noskiem:loveu::loveu:

:loveu::loveu:to ja przekażę buziaczka .....a moze kiedyś przy okazji ;)

[quote name='agaciaaa']http://images30.fotosik.pl/123/1e0aec4e680c095a.jpg znowu zwis :loveu:

bo to jest TO co Ozzulki robia najlepiej :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Medorowa']:mdleje: Buhhaaahahahaaaa:evil_lol::evil_lol:

:turn-l:
http://images30.fotosik.pl/123/1e0aec4e680c095a.jpg

:eviltong::eviltong:...zwiśnij tak zwiśnij ciekawe jak bedziesz wygladać :evil_lol::evil_lol:

cze wstanięta:multi:..i jak z tym okienkiem :razz::razz:

Posted

[quote name='Rinuś']ooo Ozzy znowu spada z fotela :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a smok zabójczy :-o

;)...jak narazie z fotela nie spadł za to z wyrka tak ...jak za bardzo przewracał kocyki :mad::mad:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Hej!
Przyszłam się przywitać i zadać jedno pytanie: Czy wiecie co się dzieje z Alą od Tuffiego?:placz:

:pAla i Tuffi mają sie dobrze ...widziałam ich jakiś czas temu na spacerku ...ale nie rozmawiałam bo ja byłam w domu a oni na podwórku ...no a kontaktu raczej ze sobą nie mamy :razz::razz:.
Mozliwe że Ali znudziła się zabawa w dogo ...:cool1:

Posted

[quote name='Alicja'];)...jak narazie z fotela nie spadł za to z wyrka tak ...jak za bardzo przewracał kocyki :mad::mad:
czyli jednak spadł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:pAla i Tuffi mają sie dobrze ...widziałam ich jakiś czas temu na spacerku ...ale nie rozmawiałam bo ja byłam w domu a oni na podwórku ...no a kontaktu raczej ze sobą nie mamy :razz::razz:.
Mozliwe że Ali znudziła się zabawa w dogo ...:cool1:

Szkoda.... i to tak bez słowa:-( My tu tęsknimy.

Ozzy jest niemożliwy:evil_lol: