malawaszka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 hahahah :roflt: Alu dobrze, że z Ozzym ,lepiej - ja sięzastanawiam czy u moich dziewczynek to pierdzenie nie przez tego wirusa :hmmmm: no i nie wiem czy nie pójdę jutro do weta bo coś Luna dzisiaj jeść nie chce znowu :roll: Quote
asher Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Alu, wszystkiego najlepszego!!!!!!! malawaszka napisał(a):ja sięzastanawiam czy u moich dziewczynek to pierdzenie nie przez tego wirusa :hmmmm: Ja przepraszam... Rozumiem, że sprawa poważna i w ogóle... Ale, jak to przeczytałam, to się posikałam :lol::lol::lol: Aaaaa, Waszka, jesteś moją idolką!!!:bigok: :megagrin::megagrin::megagrin: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Alu, Ozulkowi zdrówka życzę :kciuki: Quote
zuzolandia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 http://trufla3gotuje.blox.pl/resource/drink_Caipiroska.jpg piłam to cus i zem sie prawie ożarła u Jolci ehheheheheh ale bez tego badziewia jak to skwitowala pani histeryca;-) Quote
malawaszka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 asher napisał(a):Ja przepraszam... Rozumiem, że sprawa poważna i w ogóle... Ale, jak to przeczytałam, to się posikałam :lol::lol::lol: Aaaaa, Waszka, jesteś moją idolką!!!:bigok: :megagrin::megagrin::megagrin: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: smiej się śmiej a ja już się zastanawiam czy nie spać na balkonie :tard:bo przecież psów tam nie wyrzucę :roll: Quote
resuruss Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 malawaszka napisał(a):smiej się śmiej a ja już się zastanawiam czy nie spać na balkonie :tard:bo przecież psów tam nie wyrzucę :roll: Dom wariatow .....jak Bum cyk cyk....a Akso costam sumienie ma trzymac w lodowce he?:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Witam :multi::multi::multi: na dworze ciemno jak w .... a ja siedzę z herbatką i strasznie nic mi się nie chce :evil_lol::evil_lol: przeciez to środek nocy a ja już na nogach Quote
Alicja Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 resuruss napisał(a): Najlepsze życzenia Alu :calus: ANIU serdeczne dzięki :loveu::loveu: asher napisał(a):Alu, wszystkiego najlepszego!!!!!!! dzięki ASERKU :loveu::loveu: zuzolandia napisał(a):http://trufla3gotuje.blox.pl/resource/drink_Caipiroska.jpg piłam to cus i zem sie prawie ożarła u Jolci ehheheheheh ale bez tego badziewia jak to skwitowala pani histeryca;-) :evil_lol::evil_lol:...to coś czuję ze sięm wproszem do Naszej Pani od histerii:roll: noa TO COSIK ;) Quote
Alicja Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 malawaszka napisał(a): Alu dobrze, że z Ozzym ,lepiej - ja sięzastanawiam czy u moich dziewczynek to pierdzenie nie przez tego wirusa :hmmmm: no i nie wiem czy nie pójdę jutro do weta bo coś Luna dzisiaj jeść nie chce znowu :roll: :hmmmm:...rzeknę Ci tedy że Ozzy też zanieczyszczał Nam nasze domowe nieskażone powietrze :roll::oops:......................................................................a hafcąc bączył :oops: asher napisał(a): Ja przepraszam... Rozumiem, że sprawa poważna i w ogóle... Ale, jak to przeczytałam, to się posikałam :lol: Aaaaa, Waszka, jesteś moją idolką!!! :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :oops: a ja przeczytałam .........Waszka jestes MOJĄ IDIOTKĄ :oops: Alu, Ozulkowi zdrówka życzę :kciuki: Ozzulek dziękuje :loveu: i ja też malawaszka napisał(a):smiej się śmiej a ja już się zastanawiam czy nie spać na balkonie :tard:bo przecież psów tam nie wyrzucę :roll: noooo jakbyś śmiala psy na balkon wywalać ....:shake: ja po obudzeniu Qby do szkoły i po stwierdzeniu że nie mam neta chciałam się jeszcze dziś położyć na chwikę ....:shake:nie było gdzie:oops:...zajęte... resuruss napisał(a):Dom wariatow .....jak Bum cyk cyk....a Akso costam sumienie ma trzymac w lodowce he?:evil_lol: też to zauważyłaś ....dzwonimy do TOZu :razz: jonQuilla napisał(a):Witam :multi: na dworze ciemno jak w .... a ja siedzę z herbatką i strasznie nic mi się nie chce :evil_lol: przeciez to środek nocy a ja już na nogach witam .....tysz wstałam ciamną nocką ...zastanawiam się czy wogóle był sens klaść się spac :roll: DOBEREK WSZYSTKIM dzionek zaczęłam optymistycznym komunikatem w komputerze że mam ograniczoną łączność z netem ...dobrze że tylko łączność z netem :roll: Nowa firma cosik nie radzi sobie......... Quote
Honey Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Witaj Alu, wszystkiego naj, NAJ, NAJ, NAJLEPSZEGO !!! :loveu: Zdrowia, szczescia, pomyslnosci i duzo zdrowka dla Ozzulca :) Pozdrawiam grudniowo i przedswiatecznie ! Quote
Alicja Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Honey napisał(a):Witaj Alu, wszystkiego naj, NAJ, NAJ, NAJLEPSZEGO !!! :loveu: Zdrowia, szczescia, pomyslnosci i duzo zdrowka dla Ozzulca :) Pozdrawiam grudniowo i przedswiatecznie ! Dziękuję :loveu::loveu::loveu: i witanko :multi::multi: sota36 napisał(a):Alutko ma! Jak w Ozzulcem? Ozzulek śpi w wyrku ...i ani myśli wstać ...nocka minęła spokojnie , więc :kciuki: za dzionek Quote
agbar Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 dzien dobry Alu.....czy byl u ciebie Mikolaj???? na pewno byl......albo nawet jest dalej...oddaj Mikolaja bo do mnie dotarl sam Rudolf bez prezentow:placz: Quote
Alicja Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='BeaC'] ;)...BEA to Ty :hmmmm: [quote name='agbar']dzien dobry Alu.....czy byl u ciebie Mikolaj???? na pewno byl......albo nawet jest dalej...oddaj Mikolaja bo do mnie dotarl sam Rudolf bez prezentow:placz: :shake::shake:...nie ma u Mnie Mikołaja:razz::razz:...chyba nie zna mojego adresu ...:roll: poszukamy go ...to może trafi do waszego domeczku :loveu: ale Rudolfik może zostać :grins: Quote
teqquila Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Alu no cos ty przecie widzialam mikolaja jak szedl do Ciebie Quote
Alicja Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='teqquila']Alu no cos ty przecie widzialam mikolaja jak szedl do Ciebie :razz::razz:....kurde znów pomylił drzwi :cool1: Quote
k_achna Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Dzieńdoberek!Spóźnione życzenia urodzinowe :new-bday: i życzenia powrotu do zdrowia dla Ozziego:Rose:!!!!Pozdrawiamy Mikołajkowo!:tree1: Quote
malawaszka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm:...rzeknę Ci tedy że Ozzy też zanieczyszczał Nam nasze domowe nieskażone powietrze :roll::oops:......................................................................a hafcąc bączył :oops: HA!!! ASHER słyuszałaś??!! :diabloti: hahaha z idiotki się uśmiałam :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Mikołajkowe witanko :multi: Troszke spóźnione, ale szczere- spełnienia marzeń!!! :buzi: :loveu: Quote
teqquila Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Alu jak tam u fryzjerka ?? pokazcie siem ju :evil_lol: Quote
Recommended Posts