Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hahahah :roflt:

Alu dobrze, że z Ozzym ,lepiej - ja sięzastanawiam czy u moich dziewczynek to pierdzenie nie przez tego wirusa :hmmmm: no i nie wiem czy nie pójdę jutro do weta bo coś Luna dzisiaj jeść nie chce znowu :roll:

Posted

Alu, wszystkiego najlepszego!!!!!!!

malawaszka napisał(a):
ja sięzastanawiam czy u moich dziewczynek to pierdzenie nie przez tego wirusa :hmmmm:

Ja przepraszam... Rozumiem, że sprawa poważna i w ogóle... Ale, jak to przeczytałam, to się posikałam :lol::lol::lol: Aaaaa, Waszka, jesteś moją idolką!!!:bigok: :megagrin::megagrin::megagrin: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Alu, Ozulkowi zdrówka życzę :kciuki:

Posted

asher napisał(a):
Ja przepraszam... Rozumiem, że sprawa poważna i w ogóle... Ale, jak to przeczytałam, to się posikałam :lol::lol::lol: Aaaaa, Waszka, jesteś moją idolką!!!:bigok: :megagrin::megagrin::megagrin: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

smiej się śmiej a ja już się zastanawiam czy nie spać na balkonie :tard:bo przecież psów tam nie wyrzucę :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
smiej się śmiej a ja już się zastanawiam czy nie spać na balkonie :tard:bo przecież psów tam nie wyrzucę :roll:

Dom wariatow .....jak Bum cyk cyk....a Akso costam sumienie ma trzymac w lodowce he?:evil_lol:

Posted

resuruss napisał(a):

Najlepsze życzenia Alu :calus:

ANIU serdeczne dzięki :loveu::loveu:

asher napisał(a):
Alu, wszystkiego najlepszego!!!!!!!

dzięki ASERKU :loveu::loveu:

zuzolandia napisał(a):
http://trufla3gotuje.blox.pl/resource/drink_Caipiroska.jpg

piłam to cus i zem sie prawie ożarła u Jolci ehheheheheh
ale bez tego badziewia jak to skwitowala pani histeryca;-)

:evil_lol::evil_lol:...to coś czuję ze sięm wproszem do Naszej Pani od histerii:roll: noa TO COSIK ;)

Posted

malawaszka napisał(a):

Alu dobrze, że z Ozzym ,lepiej - ja sięzastanawiam czy u moich dziewczynek to pierdzenie nie przez tego wirusa :hmmmm: no i nie wiem czy nie pójdę jutro do weta bo coś Luna dzisiaj jeść nie chce znowu :roll:

:hmmmm:...rzeknę Ci tedy że Ozzy też zanieczyszczał Nam nasze domowe nieskażone powietrze :roll::oops:......................................................................a hafcąc bączył :oops:

asher napisał(a):

Ja przepraszam... Rozumiem, że sprawa poważna i w ogóle... Ale, jak to przeczytałam, to się posikałam :lol: Aaaaa, Waszka, jesteś moją idolką!!! :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
:oops: a ja przeczytałam .........Waszka jestes MOJĄ IDIOTKĄ :oops:

Alu, Ozulkowi zdrówka życzę :kciuki:

Ozzulek dziękuje :loveu: i ja też

malawaszka napisał(a):

noooo jakbyś śmiala psy na balkon wywalać ....:shake:

ja po obudzeniu Qby do szkoły i po stwierdzeniu że nie mam neta chciałam się jeszcze dziś położyć na chwikę ....:shake:nie było gdzie:oops:...zajęte...

resuruss napisał(a):
Dom wariatow .....jak Bum cyk cyk....a Akso costam sumienie ma trzymac w lodowce he?:evil_lol:

też to zauważyłaś ....dzwonimy do TOZu :razz:

jonQuilla napisał(a):
Witam :multi:

na dworze ciemno jak w .... a ja siedzę z herbatką i strasznie nic mi się nie chce :evil_lol:
przeciez to środek nocy a ja już na nogach

witam .....tysz wstałam ciamną nocką ...zastanawiam się czy wogóle był sens klaść się spac :roll:

DOBEREK WSZYSTKIM

dzionek zaczęłam optymistycznym komunikatem w komputerze że mam ograniczoną łączność z netem ...dobrze że tylko łączność z netem :roll:
Nowa firma cosik nie radzi sobie.........

Posted

Witaj Alu,
wszystkiego naj, NAJ, NAJ, NAJLEPSZEGO !!! :loveu:
Zdrowia, szczescia, pomyslnosci i duzo zdrowka dla Ozzulca :)

Pozdrawiam grudniowo i przedswiatecznie !

Posted

Honey napisał(a):
Witaj Alu,
wszystkiego naj, NAJ, NAJ, NAJLEPSZEGO !!! :loveu:
Zdrowia, szczescia, pomyslnosci i duzo zdrowka dla Ozzulca :)

Pozdrawiam grudniowo i przedswiatecznie !

Dziękuję :loveu::loveu::loveu: i witanko :multi::multi:

sota36 napisał(a):
Alutko ma! Jak w Ozzulcem?

Ozzulek śpi w wyrku ...i ani myśli wstać ...nocka minęła spokojnie , więc :kciuki: za dzionek

Posted

dzien dobry Alu.....czy byl u ciebie Mikolaj???? na pewno byl......albo nawet jest dalej...oddaj Mikolaja bo do mnie dotarl sam Rudolf bez prezentow:placz:

Posted

[quote name='BeaC']

;)...BEA to Ty :hmmmm:

[quote name='agbar']dzien dobry Alu.....czy byl u ciebie Mikolaj???? na pewno byl......albo nawet jest dalej...oddaj Mikolaja bo do mnie dotarl sam Rudolf bez prezentow:placz:

:shake::shake:...nie ma u Mnie Mikołaja:razz::razz:...chyba nie zna mojego adresu ...:roll:
poszukamy go ...to może trafi do waszego domeczku :loveu:

ale Rudolfik może zostać :grins:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm:...rzeknę Ci tedy że Ozzy też zanieczyszczał Nam nasze domowe nieskażone powietrze :roll::oops:......................................................................a hafcąc bączył :oops:

HA!!! ASHER słyuszałaś??!! :diabloti: hahaha z idiotki się uśmiałam :evil_lol: