teqquila Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Witaneczko widzialam spiacego Ozzuleczka :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 jonQuilla napisał(a):Witam porannową ;) porą :multi::multi: ależ ten Ozzulek się rozciąga i wyciąga :loveu: śpioch "mały" ;) witanko :multi::multi:....a śpioszek jeszcze śpi :loveu::loveu: clockwork napisał(a):i że niby te psy sie z nami dobrze nie mają :shake: nooo strasznie się maja :razz::razz: berecik :grins: berecik :multi::loveu::multi:z raneczka Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 teqquila napisał(a):Witaneczko widzialam spiacego Ozzuleczka :evil_lol: witaneczko ....on dalej tak spi :evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 haloooooooooooooooooooooooooooooooo to sem JAAAAAAAAAAAAAAAA :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 DziendoBerasek :) JAm wpadłam na chwilke zawitnać i lece po kolejne husteczki:shake: Busśś:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Marzena&Gusti napisał(a):Doberek!Jeszcze śpi?:) ano spi :razz::razz: agbar napisał(a):haloooooooooooooooooooooooooooooooo to sem JAAAAAAAAAAAAAAAA :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol:jaka lalunia :razz::razz:..witanko :multi::multi: Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 emdziolek napisał(a):DziendoBerasek :) JAm wpadłam na chwilke zawitnać i lece po kolejne husteczki:shake: Busśś:loveu::loveu: Berasek :multi::multi::loveu: o masz ...znowu :razz::shake::shake: Quote
agaciaaa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Pobudka :razz: Ozzy, wystarczy już tego lenistwa!!!! :mad: Quote
Pandisia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Witaneczko poranne. :loveu: Mam okropne zaległości ale dzisiaj już muszę zmykać :evil_lol:. Pozdrowienia cioteczki . Quote
malawaszka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 hahahaha Aga uwolnili Cię nareszcie :multi::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 agaciaaa napisał(a):Pobudka :razz: Ozzy, wystarczy już tego lenistwa!!!! :mad: no bo Ozzy to jest taki leniuszek :oops::oops: Pandisia napisał(a):Witaneczko poranne. :loveu: Mam okropne zaległości ale dzisiaj już muszę zmykać :evil_lol:. Pozdrowienia cioteczki . Witaneczko :multi::multi:i pozdrowionka i najlepsiejszego z okazji imienin :Rose: malawaszka napisał(a):hahahaha Aga uwolnili Cię nareszcie :multi::evil_lol: uwolnili :grins:...mieli szczęście :mad::mad: Quote
AlKil Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Witaj Alu! Jajka som, czyli wsio ok!!!:lol: Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 AlKil napisał(a):Witaj Alu! Jajka som, czyli wsio ok!!!:lol: WITAJ :multi::multi: :evil_lol::evil_lol:jajka som ;)...musowo ...kamuflowaniu jajek mówimy stanowcze NIE :evil_lol: Quote
asher Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Alicja napisał(a): DOBEREK :multi::multi::multi:środowo-barbórkowo Yyyyy... :hmmmm: A dzisiaj nie jest wtorek? :hmmmm: Quote
BeaC Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 hej Alutka wpadłam na rewizytę:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 asher napisał(a): Yyyyy... :hmmmm: A dzisiaj nie jest wtorek? :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....ano WTOREK :roll::oops:.... lecem korekte wprowadzić w oryginał :roflt:tak sie tymi jajkami skołowalam z samego ranka :oops: Quote
zuzolandia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 http://images32.fotosik.pl/68/1cfca2686dbfa56c.jpg ooooooooo barborkowe jojka ;-) hehehehehhe witaj mla szkolna kulezanko ;-) Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 BeaC napisał(a):hej Alutka wpadłam na rewizytę:loveu::loveu::loveu: :multi::multi:Witaj rewizytująca :loveu: zuzolandia napisał(a):http://images32.fotosik.pl/68/1cfca2686dbfa56c.jpg ooooooooo barborkowe jojka ;-) hehehehehhe witaj mla szkolna kulezanko ;-) witaj koleżanko z naszej Klasy :multi::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Matusz napisał(a):Witanko Alutka :megagrin::jumpie::bye::evil_lol::evil_lol:witanko :multi: Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Medorowa napisał(a):Tralalalallalalaaaaaa:Cool!: :bigcool: wstanieta jesteś :Cool!: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Na dziesiejszych fotkach Ozzulek wcale, ale to wcale nie wyglada na chorego... chyba nas wprowadziłaś w błąd, aby wymusić nasze zainteresowanie...:lol: Trzymaj sie, Ozzi! Nie daj sobie wpychac do gardła tego Tantum Verde, to takie niedobre... pzdr. Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Asiaczek napisał(a):Na dziesiejszych fotkach Ozzulek wcale, ale to wcale nie wyglada na chorego... chyba nas wprowadziłaś w błąd, aby wymusić nasze zainteresowanie...:lol: Trzymaj sie, Ozzi! Nie daj sobie wpychac do gardła tego Tantum Verde, to takie niedobre... pzdr. :razz::razz:ufff i całe szczęście ze nie wyglada :p...wczoraj już jadł i nie pawiował:oops:...koopalon był w normie aczkolwiek wolałabym aby była calkiem oki ... dziś już nie psiukalam Tantum Verde ale dostaje NovorutinC i Eskimare ...no i zaczyna się bawić :multi: ale tak serio serio napędzil mi stracha..:oops::oops:... Quote
Recommended Posts