Medorowa Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Alicja'] :eviltong::eviltong:...zwiśnij tak zwiśnij ciekawe jak bedziesz wygladać :evil_lol::evil_lol: cze wstanięta:multi:..i jak z tym okienkiem :razz::razz: Jak zawsze pięknie:loveu::loveu: Z jakim okienkiem:siara::diabloti: Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Ozzy jest niemożliwy:evil_lol: :loveu::loveu:i za to go koffam .... [quote name='Medorowa']Jak zawsze pięknie:loveu::loveu: Z jakim okienkiem:siara::diabloti: no nie przeczę ze jak zawsze pięknie :razz::razz: a wiesz jak ładnie bys wygladała myjąc okienko :loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Alicja'] no nie przeczę ze jak zawsze pięknie :razz::razz: a wiesz jak ładnie bys wygladała myjąc okienko :loveu::loveu: :B-fly::B-fly::B-fly:Zdaję sobie z tego sprawę:evil_lol: Quote
asher Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 http://images29.fotosik.pl/122/030bf06c65c71fbf.jpg A gdzie Ozzy? :hmmmm: Dlaczego on nie sępi???? :crazyeye: Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Medorowa']:B-fly::B-fly::B-fly:Zdaję sobie z tego sprawę:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.............. :loveu::loveu: [quote name='asher']http://images29.fotosik.pl/122/030bf06c65c71fbf.jpg A gdzie Ozzy? :hmmmm: Dlaczego on nie sępi???? :crazyeye: :hmmmm: no własnie zastanawiam się bo napewno nie byl na spacerze bo byłyśmy z Nim z Agą .....TZ był w pracy .....no jedynie to leżał jak sznitka na asfalcie ....zmęczony :razz::razz:... Quote
malawaszka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 hahahhahaha poplułam siękawą jak przeczytałam o kolesiu mieszającym Klockowi w faflach jak w .... buuuahahahahah :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='malawaszka']hahahhahaha poplułam siękawą jak przeczytałam o kolesiu mieszającym Klockowi w faflach jak w .... buuuahahahahah :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a pisałam Magdzie ...czeka ...Weszka wpadnie to zaraz to znajdzie ....choćby najdobniejszym druczkiem było .... :roflt: Quote
clockwork Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='malawaszka']hahahhahaha poplułam siękawą jak przeczytałam o kolesiu mieszającym Klockowi w faflach jak w .... buuuahahahahah :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :shock::shock: ciepło, mokro, przyjemnie :mdleje: Klocus to jego ulubieniec :roll: Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='clockwork']:shock::shock: ciepło, mokro, przyjemnie :mdleje: Klocus to jego ulubieniec :roll: :roll::roll:..................... :hmmmm: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 jakie piękne Beaucarney :loveu::loveu: tez mam taka tylko mniejsza..i kubek z sagi:razz::razz: Quote
clockwork Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Iwona1984']jakie piękne Beaucarney :loveu::loveu: tez mam taka tylko mniejsza..i kubek z sagi:razz::razz: kubki z Sagi psio-kocie to chyba wszyscy mają... nawet JA... a nie cierpie herbaty... ale dla gości jak znalazł... na jakieś 2 lata wystarczy :evil_lol::evil_lol: piesek-śmieszek, kotek-psotek :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='clockwork']a mówiłam ci że mamy kolesia który jak do nas przychodzi to ciagle miesza paluchami klockowi w faflach... :roll: kiedyś go spytałam po co... a on że to prawie jakby ..... mieszał kobicie gdzieś tam :oops::oops: :shake::shake::flaming: :roflt::roflt::roflt: biedny Klocek molestowany jest :evil_lol: ludzie to mają wizje :grin::grin: a Ozzy jak zwykle przybrał zwisające pozy :) :loveu::loveu: jeden wielki zwis ;) Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Iwona1984']jakie piękne Beaucarney :loveu: tez mam taka tylko mniejsza..i kubek z sagi:razz: :hmmmm: czy masz na myśli moje nolinki :oops: z kubeczka z Sagi kaff sączyła AGBAR :grins: /.......zapisałam jej go w spadku :razz:/ [quote name='clockwork']kubki z Sagi psio-kocie to chyba wszyscy mają... nawet JA... a nie cierpie herbaty... ale dla gości jak znalazł... na jakieś 2 lata wystarczy :evil_lol: piesek-śmieszek, kotek-psotek :evil_lol: ha ha ...jakby to było gdyby w Naszych domach nie było kubeczków z SAGI :evil_lol::evil_lol:.....z pieskiem bądź kotkiem ;) podeślę Ci Qbę ......po tygodniu herbatki Ci zabraknie :razz: [quote name='evaxon']czesc gaduły:multi: cześć EFFUNIU :multi: [quote name='jonQuilla']:roflt::roflt::roflt: biedny Klocek molestowany jest :evil_lol: ludzie to mają wizje :grin: a Ozzy jak zwykle przybrał zwisające pozy :) :loveu: jeden wielki zwis ;) Ozzy woli wisieć niż być molestowany :razz: Wrócilim od Pana Weta ....dziś ostatnie PIK było :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 http://www.svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.html :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://www.zyraffa.pl/gry/show.php?name=boor_boys chyba cóś ze mna nie teges:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Widziałam smoka, niesamowity!! brawo!! :klacz: Przeczytałam o faflach :mdleje: hmmmm....tiaaaaa....:roll: To interesujące... :evil_lol: :evil_lol: http://images29.fotosik.pl/122/030bf06c65c71fbf.jpg jakie fajowski czerwony kubas, z jamnikiem? :cool3: Quote
Paula Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='lolka75']interesujace jakie on spotykal w swoim zyciu kobiety....az z TAKIMI faflami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: Hej Alu :loveu: Widziałam zwisającego Ozzulka :calus: http://images30.fotosik.pl/123/1e0aec4e680c095a.jpg :grin: Gadulec mi nie działa, buuuuuu :placz: Quote
zuzolandia Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 bylam 4strony poczytalam idem szpac bom wyjechana ;-) KCM ;-) Quote
Alicja Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='anetta']Widziałam smoka, niesamowity!! brawo!! :klacz: Qba zaczął kolekcjonować smoki :razz::razz: Przeczytałam o faflach :mdleje: hmmmm....tiaaaaa....:roll: To interesujące... :evil_lol: :evil_lol: ha ha ....niezmiernie...warte rozpowszechnienia:razz: http://images29.fotosik.pl/122/030bf06c65c71fbf.jpg jakie fajowski czerwony kubas, z jamnikiem? :cool3: witanko :multi: a Kubeczek z jamniczkiem to z SAGI :oops:...piesek Śmieszek na nim jest :p [quote name='Paula_']:roflt: Hej Alu :loveu: Widziałam zwisającego Ozzulka :calus: http://images30.fotosik.pl/123/1e0aec4e680c095a.jpg :grin: Gadulec mi nie działa, buuuuuu :placz: cze PAULA :loveu::loveu: Twoja wiadomość odebrałam dopiero rano :razz::razz: [quote name='zuzolandia']bylam 4strony poczytalam idem szpac bom wyjechana ;-) KCM ;-) ...miałam zapytowywać kto ciem tak wyjechał ale poogladałam fotaski u cia to jusz wiem :grins: jo tysz KCM :loveu: [quote name='mia_mia']witam w sobotni ranek:cool1: witanko sobotnie :multi: Quote
clockwork Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 HELLOŁ!!! :multi::multi: jestem!!! niezaspana ..... padne na ryj o 22giej :roll: Quote
Alicja Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='clockwork']HELLOŁ!!! :multi::multi: jestem!!! niezaspana ..... padne na ryj o 22giej :roll: :multi::multi:HELLOŁ ....:multi: :hmmmm: wezmę to pod uwagę :razz::razz:...poduszke podac :cool1: Quote
BeaC Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 hej powitańko sobotnie:multi::multi::multi: e widziałam znowu jakiegoś zaspanego psa.............. czy On tylko spi????:crazyeye: :diabloti: Quote
Alicja Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='BeaC']hej powitańko sobotnie:multi::multi::multi: e widziałam znowu jakiegoś zaspanego psa.............. czy On tylko spi????:crazyeye: :diabloti: powitanko :multi::multi: był chory chorsiejszy to ino spal:razz::razz: ......dla przypomnienia że tysz siem rusza :evil_lol::evil_lol: A nawet lata :evil_lol::evil_lol: wrócilim ze psacerku ..........u nas WIOSNA ...ciepeło ...ino słonka brak :razz::razz: Quote
emdziolek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Uehehehe Alu a ci co na główkę padło?:razz:POwracasz co daszów dzieciństwa? Dzieńdoberek:multi::loveu: Quote
Recommended Posts