g_o_n_i_a Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Serdeczne życzonka::kiss_2: samego w życiu słonka,:kiss_2: smutków małych jak biedronka,:kiss_2: uśmiechu na twarzy :grins: i wszystkiego, o czym marzysz.:kiss_2: :Rose: Alu :kiss_2: - 100 latek i WSZYSTKIEGO NAJ NAJ A Ozzulkowi zdróweczka życzymy. :calus: Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Rinuś napisał(a):to się cieszę :) oby tak dalej :multi: buziaki dla chorutkiego pycholka :loveu::loveu::loveu: buziaczki przekazane :loveu::loveu: sota36 napisał(a):Alutko - juz " zetemesowalam"Ci - bedzie dobrze! To tylko anginka! :) Kochom Cie! pssss moj dobek mial kiedys anginke - chcialam zrobic mu frajde i pozwolilam sie wykapac w jeziorku, kiedy byl ...upal.Nic nie chcial jesc,bo tak gardlo bolalo. Pomogly antybiotyki! Na drugi dzien ( a mial zawalone garlo i wysoka goraczke - a wszystko to nastepnego dnia od kapieli) pozeral ...szprotki. Cieszylam sie jak dzieciak, bo w tych szprotkach przemycalam mu juz sokojnie antybiotyki :) :calus: uffff i mi też ulżyło :razz: Joluś :loveu:dzięki za SMSka ...no i myślę że wizytacja wyszła oki ;) Iwona1984 napisał(a):a gdzie torcik dla nas:razz::razz::razz: Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 sota36 napisał(a):torcikami rano dzielili - a teraz to moejakies alkohule, co? były ;)...ale zaraz będą :p g_o_n_i_a napisał(a): Serdeczne życzonka::kiss_2: samego w życiu słonka,:kiss_2: smutków małych jak biedronka,:kiss_2: uśmiechu na twarzy :grins: i wszystkiego, o czym marzysz.:kiss_2: :Rose: Alu :kiss_2: - 100 latek i WSZYSTKIEGO NAJ NAJ A Ozzulkowi zdróweczka życzymy. :calus: GOSIACZKU :loveu::loveu::loveu:oboje z Ozzulkiem dziękujemy Quote
sota36 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Eee tam - wizytacja - i tak Pan " Imperator" musi sie do czegos przyczepic! Wazne, ze to tylko anginka! Quote
sota36 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ten ostani drink to mi wyglada ma moja ukochana caipirinie, choc wolalabym wiecej lodu i cukru trzcinowego, no i wiecej linony! No i bez tego zielonego badziewia, co robi chyba za bluszcza :) Quote
natija Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Jola nie marudz:)drinki wygladaja super:) no tak to jest daja za darmo ajeszcze maja jakies problemy i wymogi;);););) Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 sota36 napisał(a):Ten ostani drink to mi wyglada ma moja ukochana caipirinie, choc wolalabym wiecej lodu i cukru trzcinowego, no i wiecej linony! No i bez tego zielonego badziewia, co robi chyba za bluszcza :) ;)...zgadłaś :evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 W dniu Twojego święta najpiękniejsze życzenia samych radosnych chwil i spełnienia nawet tych najskrytszych marzeń. :grins: :loveu::beerchug::drink1: Quote
ewelinabuck Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 anetta napisał(a):W dniu Twojego święta najpiękniejsze życzenia samych radosnych chwil i spełnienia nawet tych najskrytszych marzeń. :grins: :loveu::beerchug::drink1: podpisuje sie pod tym:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Rinuś Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Aaaale mi narobiłaś smaka tym tortem :loveu: Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 natija napisał(a):Jola nie marudz:)drinki wygladaja super:) no tak to jest daja za darmo ajeszcze maja jakies problemy i wymogi;);););) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: anetta napisał(a):W dniu Twojego święta najpiękniejsze życzenia samych radosnych chwil i spełnienia nawet tych najskrytszych marzeń. :grins: :loveu::beerchug::drink1: dziękuję :calus: ewelinabuck napisał(a):podpisuje sie pod tym:multi::multi::multi::multi::multi: :calus: Rinuś napisał(a):Aaaale mi narobiłaś smaka tym tortem :loveu: częstuj się proszę :grins: Quote
Rinuś Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Alicja napisał(a): częstuj się proszę :grins: Dziękuję :loveu: Quote
LAZY Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Trafiłam na imprezę! Od nas tez wszystkiego najlepszego!:loveu: Quote
teqquila Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 ALu wrocilam ju wszystkiego sie wywiedzialam od chlorkowej :evil_lol: Ozzulku kochany duzo zdrowka zes Panci zmartwienie zrobiles Quote
Medorowa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Alicja napisał(a)::kciuki: mile widziane :loveu::loveu:....Ozzulek zjadł kolacyjke :multi:...czyli gardziołko już tak nie drażni :razz::razz: ZUZOLKU z Zuzolandii :calus: :loveu::loveu::loveu: I jeszcze jeden i jeszcze ... ;) Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Rinuś napisał(a):Dziękuję :loveu: ależ proszę :p LAZY napisał(a):Trafiłam na imprezę! Od nas tez wszystkiego najlepszego!:loveu: dziękuję WAM Paulinko :loveu: teqquila napisał(a):ALu wrocilam ju wszystkiego sie wywiedzialam od chlorkowej :evil_lol: Ozzulku kochany duzo zdrowka zes Panci zmartwienie zrobiles nie ma to jak dobra cioteczka :loveu:na bieżąco poinformowana ;) emdziolek napisał(a):Dobry Wiecorek!!:loveu::multi: bry wiecorecek :loveu: Medorowa napisał(a)::loveu::loveu::loveu: I jeszcze jeden i jeszcze ... ;) :multi::multi:......:knajpa: Quote
agnes1 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Alu Kochana!! W dniu twoich urodzin przybyłam złożyć Ci życzonka: Życzę Ci szczęścia tak wielkiego jak ogrom nieba. Słońca, które pomimo zła i okrucieństwa tego świata dzień po dniu wstaje i obdarza nas ciepłem swoich promieni. Dużo wzlotów i szaleństw, Dobrych mądrych i oddanych przyjaciół, Cudownych uczuć, które zawsze trafiają w odpowiednie miejsce i do odpowiednich ludzi. Wytrwałości by każdy dzień był lepszy od poprzedniego Oraz aby nieosiągalne cele stały się zdobyczami codzienności Quote
Paula Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Przyjszłam sprawdzić co z Ozzulkiem :loveu: Zdrowiej chłopie :kciuki: Aaaaa, ile tu pyszności i drineczki i piweczko :multi: Jeszcze raz, 100 lat Alu :beerchug: Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 agnes1 napisał(a):Alu Kochana!! W dniu twoich urodzin przybyłam złożyć Ci życzonka: Życzę Ci szczęścia tak wielkiego jak ogrom nieba. Słońca, które pomimo zła i okrucieństwa tego świata dzień po dniu wstaje i obdarza nas ciepłem swoich promieni. Dużo wzlotów i szaleństw, Dobrych mądrych i oddanych przyjaciół, Cudownych uczuć, które zawsze trafiają w odpowiednie miejsce i do odpowiednich ludzi. Wytrwałości by każdy dzień był lepszy od poprzedniego Oraz aby nieosiągalne cele stały się zdobyczami codzienności AGA ....dzięki Ci za tak piekne zyczenia :loveu::loveu::loveu: Quote
agnes1 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Alicja napisał(a):AGA ....dzięki Ci za tak piekne zyczenia :loveu::loveu::loveu: Alu mam nadzieję że urodzinki spędzasz milutko ;) ups... ale gupotki gadam :oops: przecież widać że miło i smacznie i drinkowo :evil_lol: Ucałuj Ozulca od ciotki i szepnij mu że takich prezentów ma ci więcej nie robić:roll: I jeszcze jeden i jeszcze raz.... 100 lat 100 lat 100 lat 100 lat niechaj żyje nam... A kto z nami nie wypije.... I jak to Klockowa śpiewo stolec stolec niech żyje żyje nam... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 agnes1 napisał(a): I jak to Klockowa śpiewo stolec stolec niech żyje żyje nam... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :grins: JEŻU MAALUSIEŃKI Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Paula_ napisał(a):Przyjszłam sprawdzić co z Ozzulkiem :loveu: Zdrowiej chłopie :kciuki: Aaaaa, ile tu pyszności i drineczki i piweczko :multi: Jeszcze raz, 100 lat Alu :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 agnes1 napisał(a):Alu mam nadzieję że urodzinki spędzasz milutko ;) ups... ale gupotki gadam :oops: przecież widać że miło i smacznie i drinkowo :evil_lol: Ucałuj Ozulca od ciotki i szepnij mu że takich prezentów ma ci więcej nie robić:roll: I jeszcze jeden i jeszcze raz.... 100 lat 100 lat 100 lat 100 lat niechaj żyje nam... A kto z nami nie wypije.... I jak to Klockowa śpiewo stolec stolec niech żyje żyje nam... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi::multi:spędzam milutko w miłym gronie :loveu::loveu: clockwork napisał(a)::grins: JEŻU MAALUSIEŃKI :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts